Prettig

Overzichtelijk,snel geleverd

Niet wat om er van verwacht

De levering was goed en snel maar wat we besteld hadden kwam niet overeen met wat we kregen. We hebben expres de maten opgenomen zodat we zeker wisten dat het zou passen en voor de zekerheid een maatje groter besteld. Maar de blouse kon niet eens dicht dus dat klopt voor geen meter. Hierdoor had mijn man niet op tijd de gewenste kleding voor het desbetreffende feest. En dat vind ik erg spijtig

Kapot na 2 minuten

Er zat direct een enorme scheur in de broek, echt beroerde kwaliteit

Supersnelle levering en afhandeling

Mijn bestelling werd supersnel geleverd en mijn retourzending werd net zo snel verwerkt. Het pak ziet er mooi uit. Minpuntje..... het dames pak is alleen voor kleine vrouwen. De taille zat bij mij op mijn borsten.

Goede service. Zowel de levering als de retourzending.

Snel en geweldig

Ten eerste vond ik het mega fijn dat het er de volgende dag al was. En de kwaliteit is goed en het zag ook precies zo uit als zoals op de foto op de site te zien was.

Een zeer goede ervaring

goede Kwaliteit voor redelijke prijs

We hebben de kleding meteen gepast en deze zaten goed. Handig dat er een maten tabel op de site staat. Deze klopt wel aardig.

Product is goed afgeleverd. Snele bezorging. Enige aandachtspunt was dat het costuum heel erg gekreukt was en moeilijk te strijken is.

Snelle service leuke kleding

Snelle service ruime keuze leuke kleding.

Ruime keuze en snel bezorgt

TOP

prima!

Uitstekend!

Leuke site . En de volgende dag al in huis

Snelle levering, precies volgens verwachting!

Snelle levering, duidelijke communicatie, de pakjes pasten precies. Niet meer, niet minder. Gewoon goed!

Snel en mooi

De artikelen waren snel geleverd en w Het is een super jurk

Zeer snel in huis

Veel keus!!

Levering de volgende dag zoals beloofd Keurig netjes verpakt en de juiste maat ( volgens de maat tabel gekozen )

Mijn keuze zoals afgebeeld kwam helemaal overeen met wat er is geleverd. Top!

Snel geleverd en klantenservice tot nog toe prima. Producten redelijk geprijsd met bijbehorende 'kwaliteit'.

Super snelle levering!

In de avond besteld en de volgende morgen al binnen, zat op dat moment in een kleding crisis. Maar door de super snelle levering, zag ik er die avond top uit!

Geweldige snelle service.

Avonds laat besteld.de volgende dag in huis.das pas snelle levering.toppie.

Correct!

Een correcte en prijs / kwaliteit levering!

Super leuke kleding snelle levering. Top

Snelle levering en Super product

Product was zoals omschreven, ook netjes beschermd verpakt. En lekker snel verzonden!

Door postnl niet op tijd geleverd

Op de website heb ik een oktoberfest pak besteld, express 2 omdat ik wat later was. De website gaf aan dat deze zaterdag geleverd zouden worden wat perfect zou zijn. Dit bleek later niet zo te zijn. Ze leverden het pakketje af bij postnl dezelfdr avond nog af alleen zaterdag kreeg ik een mailtje van postnl dat deze maandag i.p.v. zaterdag geleverd zou worden

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire