De bestelling gedaan en een super vlotte levering. De volgende dag in huis. Ook de kwaliteit was goed.

Supersnelle levering!!

Donderdagmiddag besteld, volgende ochtend op de deurmat!!

Snelle service, veel keuze

Veel keuze in feestkleding, en snelle service. Had het pakketje de volgende dag al binnen.

Snelle levering Prima op de hoogte gehouden via de mail

De site is duidelijk. De bestelling is snel en efficiënt afgehandeld. Op de factuur die ik na de betaling per mail kreeg stond een verkeerde maat. Meteen klantenservice gebeld en dat is gecorrigeerd. Pakket op tijd aangekomen, met de goede maat erin.

Top site met top service

'Savonds besteld, volgende ochtend al bezorgd . Bestelde artikelen waren ook zoals verwacht. Top

Goede kwaliteit snelle levering Maten kloppen

Super leuk kostuum binnen 24 uur geleverd

Op het laatste moment een kostuum gekocht voor mijn kleinzoon. Pak was echt geweldig. Super leuke reacties op gehad. S’avonds besteld volgende middag al in huis. Pak was ook netjes verpakt. Echt geweldig

supersnel

de omschrijving was minder goed dan de producten. Kwaliteit is beter dan verwacht en snelheid van leveren is ongelooflijk

Positief verrast

Goede kleding, en dat maten komen overeen met wat er op internet staat. Bestel hier zo nu en dan wat en blijft gewoon 1 van de beste verkleedshops die er online zijn. Ontzettend snel geleverd.

Bijna alles naar verwachting

Alle producten waren mooi alleen de handschoenen waren wel echt van super lage kwaliteit. Verder wel alles netjes de volgende dag in huis.

Exact gekregen, wat ik besteld heb en alles is ook precies zoals op de foto's en binnen de afgesproken tijd.

Lekker meedenken, goede communicatie

Aangenaam verrast: ruime keus, goede prijs, snelle levering, goede service en vooral heel duidelijke (en pro-actieve) communicatie. Prima bedrijf om 'zaken' mee te doen :-). Niets op aan te merken. En leuke avond gehad met complimenten over feestoutfit.

Zeer klantvriendelijk en snel

Artikelen snel geleverd en ook bij retourzending snel verwerkt, top.

Niets op aan te merken

Het product is niet wat ik er van verwachte

De petticoat ad bovenkant is met elastiek deze is erg straks .heb zelf maat 40 deze pettycoat is niet voor alle maten geschikt . Ik zou hm niet aanbevelen aan iemand boven mt 40 . Wel als je een klein maatje hebt

👍🏻👍🏻👍🏻

Leuke kleding, snelle levering, betaalbaar

Mooie feestkleding

Uitstekende service

Pakketje de volgende dag binnen gekregen als beloofd. Alles past perfect en is zoals verwacht.

Na een productfout vanuit de leverancier tot een oplossing gekomen. Voor mij een hele goede klantgerichte service👌🏼

Goede prijs/kwaliteitverhouding, wel jammer dat hij niet in een maat kleiner verkrijgbaar was. Alsnog heel blij mee!

Heel goed ik heb geen punten die verkeerd zijn voortgekomen.

Erg leuk en zoals verwacht!

De grootte van de kleding past goed, als je je normale maat besteld. Ik ben er eeg blij mee!

Snel en goed

Toppers

Zeer goede en overzichtelijke sitsen supersnelle levering

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire