Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goede service na verkoop (levering incompleet en direct geld teruggestort)

Verpakking aanwezig zonder het bestelde pak erin. Heel jammer dat dit niet gezien werd door de inpakkers.

Pluspunten

perfect

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen kapotte pruiken in nieuwe verpakkingen stoppen, eerst controleren. Pruiken moeten gepast kunnen worden en teruggestuurd worden, heb nu pruik die van mijn hoofd afvalt en de andere was kapot. De opblaasbare schietgeweer was ook al lek voordat we hem gingen gebruiken. 3 artikelen besteld en alledrie is iets mee. Nog nooit meegemaakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Ontvangen product stemt volledig overeen met wat in de webwinkel getoond wordt.

Pluspunten

Supersnelle levering, geleverd zoals beloofd op de website. 1 artikel ontbrak, maar een vervangend artikel werd gratis de volgende dag geleverd!

Geen.

Pluspunten

Levering was heel snel! Nu kunnen wij als dwerg en Sneeuwwitje mooi carnaval vieren! En voor onze dwerg is het de eerste keer carnaval dus dit verkleedpak gaat er een groot succes van maken!

Pluspunten

Snel geleverd mijn bestellingen. prima site en terugkoppeling was prima verlopen.

Pluspunten

Service is goed. Woensdag 31/1 besteld en donderdag 1/2 in huis. Outfits waren top. Iets te groot. Maar beter te groot dan te klein. Ze laten vermaken en het zat perfect. Bij de broekheren een strakke elastiek en de damesjumpsuite bij taille ook een elastiek.

Nvt

Pluspunten

Pluspunten

zeer snelle levering, artikel ontvangen wat besteld is

geen

Pluspunten

Inderdaad voor 22.00 besteld, morgen in huis, heel fijn. Goed verpakt en leuk kostuum.

Pluspunten

snelle levering, veel keus, er was een verkeerde maat geleverd maar nog dezelfde dag kreeg ik antwoord op mn mail en hebben de goede opgestuurd. echt top!

Pluspunten

Hele snelle levering. Stond dat het pakket eigenlijk op woensdag binnen zou komen (pakket was donderdag besteld), maar was de volgende dag al binnen. Ook de track&trace code die erbij geleverd was, is ontzettend fijn. Zo kon ik precies zien hoe laat mijn pakket werd bezorgd.

Positief punt kan ook als negatief worden gezien. Want als je ziet dat het bijv. pas woensdag geleverd kan worden en je het de donderdag besteld, kan ik mij voorstellen dat je het niet besteld omdat het te lang duurt. (en dat terwijl het pakket eigenlijk gewoon de volgende dag in huis is).

Pluspunten

verkeerde bestelling gemaakt, dadelijk geannuleerd, was al betaald. de volgende dag geld al terug op rekening. Prima levering van de nieuwe bestelling.

Pluspunten

Klantgerichte website, snelle levering (zelfs twee dagen eerder dan vooraf beloofd!), zorgvuldige communicatie over bestelling en levering. Bedankt daarvoor!

Pluspunten

Hele snelle levering!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire