Pluspunten

Volgende dag al geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meteen de dag na bestelling bezorgt, erg prettig!

Pluspunten

Spijtig dat er een verkeerde maat werd geleverd

Pluspunten

Ruime keuze, goede kwaliteit materiaal van de kleding, nette afwerking / leuke details, accessoires apart te bestellen, snelle levering uit voorraad.

Wellicht de prijs is hoger dan andere aanbieders, toch verantwoord als je ziet van welk materiaal de kleding is gemaakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestellen. Snelle levering.

Matige kwaliteit van de stof. De site suggereert dat bij afwezigheid het pakketje bij de buren wordt afgeleverd, er blijkt echter voor ontvangst getekend te moeten worden. Lastig bij krappe besteltijd.

Pluspunten

Precies wat ik verwachte. Snelle levering.

Pluspunten

Snel en eerlijk!

Dag, Ik heb zelf een kledingverhuur bedrijf ,ik zou graag een keer een kijkje willen nemen bij feestkleding365 ,voor aanvulling in mijn bedrijf! Groetjes Stien Ponds. vr. gr.

Pluspunten

Op tijd geleverd en een leuke outfit voor een gave party. Iedereen tevreden TOP! Bedankt. 1001 nacht thema.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Doen wat ze zeggen.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

duidelijke website, goede informatie

meer duidelijkheid over leverdatum

Pluspunten

Het is een mooi en overzichtelijke site verder heb je het pakketje snel in huis en is het ook van mooi materiaal.

Ik heb hier nou een keer wat besteld en ben nog geen verbetering tegen gekomen, misschien als ik wat vaker hier wat haal wel maar tot nu toe was het goed.

Pluspunten

duidelijke website, supersnelle levering

nvt

Pluspunten

zeer snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

snelle levering duidelijke site goed geprijsd

jammer dat je niet kan ruilen voor een andere maat maar een nieuwe bestelling moet doen inclusief de verzendkosten. ik moest nu namelijk ook 6,70 betalen voor het terug sturen. Dan wordt het alsnog duur.

Pluspunten

Goede site waaruit je goed kunt kiezen welke maat. Heel handig is ook dat bij elk plaatje staat al in het overzicht de maten die beschikbaar zijn. Verder duidelijk over de leverdatum en komen deze ook na. Ook voordeel is dat er kwantumkorting bestaat en dit vanzelf wordt verrekend bij het betalen en dat de klant het niet zelf hoeft te doen. Handig dat het in catogorieen staat en dat er verschil gemaakt kan worden met kostuum en assesoires.

Misschien dat er meer gezegd kan worden over het materiaal. Zodat je beetje kan zien of de stof meerekt als het bijvoorbeeld synthetisch is en bijvoorbeeld juist niet als het van leer is. Verder dient er duidelijker te worden vertelt op de site wie de retour kosten maken. Misschien gratis retour zending maar dat kan natuurlijk misschien financieel niet uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, Netjes verpakt.

Na een foutieve bestelling die telefonische gecorrigeerd is maakt het bedrijf tot 2x toe een fout en dan is het wel even handig als zij telefonische contact opnemen. Je vult tenslotte niets voor niets je nummer in. Maar...als ik weer iets nodig heb zeker bij dit bedrijf.

Pluspunten

Levering daadwerkelijk in 24 uur. Goede informatie over order en levering.

Jammer dat de strassteentjes van mijn masker meteen loslieten. Deze heb ik zelf gelukkig wel vast kunnen plakken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Post.nl vindt blijkbaar ons huisnummer niet in tegenstelling tot bol.com die al jaren over de vloer komt en al honderden pakketjes op tijd afleverde. Maandagnacht besteld en vrijdag ( 84u later ) zonder mijn verkleedkleedje naar het nieuwjaarsfeest. Het paketje wordt eerstdaags in een press-shop afgeleverd. Heb het niet meer van doen morgen of maandag. Was mijn eerste en laatste ervaring met post.nl

Pluspunten

Snelle levering, juiste maat

Meer foto's per artikel tonen

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website, ik had zo gevonden wat ik zocht!

Jammer dat niet alles op voorraad was voor snelle levering, daardoor heb ik mijn 2e keus moeten bestellen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire