Fantastische kleding met snelle levering.

Ik heb mijn items besteld de zaterdag avond en had mijn pakketje al de maandag voormiddag. Top levering dus! De items zitten ook hoe ze in gedacht had. De prijs is ook heel goed. Ik zou dit iedereen aanraden.

Vlotte service

Vlotte service en heel correct.

Zeer vlotte levering en mooi product!

De bestelling en levering verliep zeer vlot. Mooi ingepakt kostuum, maat klopt perfect! Zeer tevreden!

Perfecte service, snelle verzending!

Weekend besteld, gelijk op maandag geleverd. Beter kan niet. Goede pasvorm, voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Zeer goed!

Snelle levering, de dag nadien kreeg ik mijn pakket al. Het pakket was helemaal naar wens, zoals op de foto en de omschrijving. Ook de maten klopten.

Echt top!

Ik had een pak nodig voor binnen 2 dagen, daarom bestelde ik hier! Ik had mijn pak al de volgende dag.

zondag besteld en maandagochtend al geleverd super

Top verpakt en Super snelle levering

Het bestellen ging vlot, de levering was sneller dan verwacht. En het product was super goed verpakt.

Mooie spullen en super snel geregeld

Aanrader dus!

Duidelijke site en de volgende dag geleverd helemaal top.

Snel en goed geleverd

Heb hier een feestmasker besteld, is binnen twee dagen geleverd zoals aangegeven en in goede staat. Eerlijke prijs.

Nette levering & verkleedset

Snelle levering, fijn op de hoogte gehouden, duidelijke communicatie en verkleedjurk zoals verwacht!

Super snel verzonden... de volgende dag al in huis top !

Vlotte levering

Binnen de 24u levering al gehad. Top service, zeer goede staat van kleding.

niet goed

bij het openen van de vest vielen er 2 knopen af na het bekijken van de vest was er onder de linkse arm de zijnaad een opening niet goed genaaid

k ben erg tevreden over deze feestkledij: ze zit comfortabel, heeft een elegante uitstraling en is p

Snelle en vlotte levering.

Correcte levering

Veel keuze op de webshop. Groot pluspunt is dat het effectief de dag erna geleverd is. Leuk kostuum, niets op aan te merken.

Super vriendelijke klantenservice een zekere Stefanie. Ze hebben me op twee dagen een nieuwe kostuum geleverd en was tevreden met de goeie service.

Zeer snel heel snel levering

Dit is de snelste levering ooit ik kan het iedereen aanraden ze zijn sneller dan de bol.com Wat ze schrijven vandaag bestellen morgen thuis is echt waar Ik zou zeggen doe zo verder jullie zijn goed bezig

Zeer snel

Je besteld en de volgende dag heb je het binnen , je word goed op de hoogte gebracht waneer je pakt komt .

Reklamation

Ich habe ein Karnevalskostüm bestellt, bestehend aus Hose und Jacke. Die Hose hatte die falsche Größe und ich habe dies reklamiert. Aber dann leider nichts mehr weiter gehört. Nun versuche ich es erneut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooi colbert, goeie maat en snel bezorgd

De bezorging was sneller dan verwacht. Het is een mooi colbert en de juiste maat. Blij mee.

Mooi pak

Mooi pak en op tijd geleverd

Mooie kledij, goed verpakt met kapstok in kledingzak. Vlotte levering.

Slecht en kapot

De kleding was al eens terug gestuurd was kapot en de zakken waren al open. Ik heb hier wel de volledige prijs voor moeten betalen

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!