Super snelle service
Op zondag heb ik een kostuum besteld op maandag bezorgd! Super snelle levering de webshop heeft een mooie ruime keuze. Echt een aanrader
P Klijn
NIEUWERKERK AD IJSSEL
Laden reviews...
2.146 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 20.590 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten prijzen dit jaar vooral de snelle levering, betrouwbare service en duidelijke productomschrijvingen. De kwaliteit en pasvorm bleven overwegend positief en de prijzen waren concurrerend. De website werkt vlot en het bestelproces verliep duidelijk en eenvoudig. Over het geheel genomen was de ervaring positief en retourneren ging soepel waar nodig.
P Klijn
NIEUWERKERK AD IJSSEL
Mooi materiaal, prima verpakt en veel plezier ervan
Marjan
Zutphen
Op zondagavond besteld, een uur later was het al verzonden en de volgende middag lag het al in mijn gekozen pakketautomaat!
Pien
Geleen
Snel en correct geleverd
Nancy
Antwerpen
Veel keus.snelle service.zal iedereen aanraden om daar iets te kopen.
Debby Troost - Plasmans
Dinteloord
Overzichtelijke site met veel producten. Meerdere keuzes mogelijk van hetzelfde onderwerp. Super snelle verzending! Blij mee! Zou hier zeker weer een keer bestellen.
Sanne
De Zilk
Correcte levering en voldoet aan de foto op de website. Leuke outfit voor een spreekbeurt over Oostenrijk
Katleen raes
MELLE
Veel keuze, gemakkelijk om te bestellen en betalen, goeie klantenservice, snelle levering, degelijke kwaliteit. Aanrader.
30 September 2026
Lies
Brugge
Je bestelt wat leuke feestkleding, de dag nadien is het al thuis en kan je passen. De retour van de kleedjes verliep vlot en via whatsapp werd ik direct op de hoogte gebracht hoe het moest. Ik heb uiteindelijk na 2 x bestellen een heel leuke en goedkope drindl gevonden voor mijn verjaardagsfeest met als thema Oktoberfest. Easy peasy zonder stress dat het te laat aankomt.
30 September 2026
Marijke
Wespelaar
Alles keurig verpakt en de volgende dag al in huis! Echt geweldig. Ga hier zeker weer kopen!
Michelle
Naarden
Zeer snelle en correcte levering
Martijn
Venray
Goede prijs en kwaliteit en super snelle verzending.
Bianca Overdijk
Zaandam
Perfecte pruiken voor in mijn geval een jaren “60 feest. Bestelling ook de volgende dag al binnen terwijl ik eind middag die dag ervoor had besteld. Top!
Mirjam
Zwolle
Alle waar naar zijn geld, maar de kwaliteit valt echt wel tegen voor wat je krijgt. 35 euro voor een tenue is toch wel wat en dan krijg je niet al te beste kleding opgestuurd.
Beveelt niet aan
joris
Zuidhorn
Goede communicatie. Vlotte levering. Kortom zeer tevreden!
angeline
brugge
Vandaag gevraagd en de dag erop geleverd in goede staat.
Jan
8560 Wevelgem
Product exact beschreven zoals op de website. Snelle afhandeling en verzending. Alles kwam netjes verpakt. Bestelling correct verlopen, zoals het hoort. Zeker aan te raden. Betrouwbare winkel!
Joachim
België
Fijne en snelle service. Doos in goede staat ontvangen. Product was inderdaad op voorraad.
T Reekers
's-Gravenhage
Vandaag besteld morgen in huis
katty empis
Gent
Prima artikels en snelle correcte levering!
Lydua
Kapelle op den Bos
Alles zit perfect, het zoeken van de producten was ook makkelijk
Troy
Edelaar
Veel keuze. Alles duidelijk en overzichtelijk. Super snelle service. Levering dag na bestelling. Alles top.
Marianne leemans
Wuustwezel Belgie
Meteen na de bestelling krijg je een bevestiging en heel snel daarop krijg je een mail dat bestelling gepakt is en klaar voor verzending. Snel daarna heb je je bestelling binnen Tot de volgende !
Tannée
Rucphen
Dit is echt een top winkel, mooie prijs kwaliteit verhouding, mooie kleding en super snelle levering. Koop hier zeker je spullen!
Hugo
Nederland
We gaan het beleven , zal zowiezo een big-party worden
Trijntje
Borger-Odoorn
NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner!
DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!
Savannahweg 8
3542AW Utrecht