Stoer pak met masker en handschoenen

Te gek stoer carnavals pak, met masker en handschoenen, goed op maat

Netjes en snelle levering

Goede service zeker voor herhaling vatbaar

bestelling is aangekomen zoals op de site vermeld

alles is uitgevoerd en aangekomen zoals gewenst

Juist zoals vermeld maat en kleding

Mooi carnavalspak

Prachtig carnavalspak. Mooie pasvorm en snel geleverd.

Super snelle levering van mooie kwaliteit

Erg blij met de ontvangen spullen, was in een dag geleverd en de kwaliteit is super voor deze prijs

Super snelle levering en top artikelen.

Ik heb voor mijn zoontje een carnaval outfit gekocht en was zeer tevreden over de duidelijkheid van de website. Heel handige categorieën en ook de filters die ik kon toepassen, maakte het zeer overzichtelijk. Er kwamen ook suggesties op de website bij een gekozen artikel, waardoor de outfit helemaal compleet is nu. Zeer groot aanbod, een zeer snelle levering en ook tevreden over de prijs/kwaliteit. Een échte aanrader!

Snelle en goede levering

Bestelling was volgende dag geleverd

Fijne en snelle klantenservice

Ik ontving mijn bestelling erg snel, en de klantenservice is erg behulpzaam. De website biedt heel veel opties en is makkelijk te overzien. Helaas viel het pakje dat ik had besteld te strak bij de benen en armen, maar los bij de heupen en buik... Het stofje was ook niet erg fijn en voelde erg warm, dus heb ik deze teruggestuurd. Maar misschien dat deze bij iemand anders wel zou zijn bevallen! Dus ik raad de website alsnog aan voor als je snel iets nodig hebt voor een themafeest/carnaval :)

Super snel bezorgd.

Eerst een skipak via bol.com besteld wel van jullie site . Dit duurde 2 dagen. Het Skipak terug gestuurd omdat deze kapot was. Toen een skipak via jullie eigen website besteld. De volgende dag in huis. Helemaal perfect. Voortaan gewoon op jullie eigen webshop bestellen.

Super! Klantvriendelijke en oplossingsgericht!

Wat een goede service! Mijn pak was niet helemaal compleet. Maar door de snelle en vriendelijke service, kon ik gratis mijn retour verzenden en stuurde ze een compleet pak op!

Was bang dat t n scamsite is, maar was t niet

Site mag iets betrouwbaarder ogen, twijfelde eerst of ik jiet opgelicht zou worden. Prijzen misschien wat aan de hoge kant?

Snelle levering, goede kwaliteit

Super snel en goed ingepakt

Een hele fijne ervaring . Eindelijk een site die ook echt doet wat er op internet staat . Levering was super snel, en netjes ingepakt Al met al een super ervaring en zou iedereen adviseren die feestkleding nodig heeft om hier heen te gaan .

Prima product en op tijd geleverd

Via bol.com een product aangeschaft , prima voldoet en leveringstijd is zoals afgesproken.

Perfect geleverd en heel goede kwaliteit

Bestelling in een simpele klik, perfect afgeleverd op de afgesproken moment. Wij kochten een verkleedkostuum van de PowerRangers, heel goede kwaliteit en hetzelfde als op de foto.

Snelle levering. Goede service. De kleding ziet er goed uit

Een webwinkel met een ruim assortiment, eerlijke prijzen en een supersnelle levering.

Feestkleding365.nl verrast met een bijzonder ruim assortiment in uiteenlopende maten, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een razendsnelle levering, waardoor het dé ideale webwinkel is voor wie ook op het laatste moment nog zorgeloos feestkleding zoekt.

Hele leuke spullen voor leuken bedragen

Ik heb een weekje terug een carnavals outfit besteld als cowboy hele leuke spullen zijn het en hele snelle levering!

Binnen 24 uur

Binnen 24 uur had ik mijn outfit binnen. Paste perfect en echt mooie kwaliteit. Heel blij mee.

Super super gaaf

Wij hebben een skipak gekocht met skibril en muts voor een schooldisco thema sport! Super orgineel en eindelijk ook in kindermaten! Ik raad de producten ten zeerste aan voor deze winkel . Wij willen jullie bedanken hiervoor want konden het nergens in kindermaten vinden.

Snelle service!

Ik bestelde een zeemeermin outfitje voor mij metekindje. Alles kwam snel aan en werd correct verpakt! Hele duidelijke statusupdates over mijn bestelling zodat ik kon volgen wanneer het zou aankomen.

Erg goed, tevreden

Snelle levering en toen ik de verkeerde maat had besteld kon ik het zonder problemen terugsturen!

Vlotte verkoop

Duidelijk maataanduiding. De ene dag besteld, de volgdende dag alles in huis. Kwaliteit super. Eerlijke prijs. Een leuke webshop waar ik zeker nog naar ga terugkeren.

Super leuke outfit

Onze zoon is niet van het verkleden met carnaval helaas, maar met deze Chucky outfit is hij helemaal in zijn element! Ondanks het horror thema toch een enigszins vrolijk pak

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!