Alleen maar pluspunten

Gouden Colbert gekocht en eindelijk gevonden…. grotere maten en pasten perfect. Colbert is netjes afgewerkt en ziet er keurig uit, geen goedkoop uiterlijk. Ik had dit niet verwacht en de prijs was goedkoop. Groot pluspunt ik had dit colbert binnen 24 uur! Ook ik naar het concert van de Toppers.

Super snelle levering en veel keuze

Heel behulpzaam en klantvriendelijk

Mijn ervaring is positief. Ze waren heel behulpzaam en snel in reactie bij mijn vraag om iets te kunnen ruilen.

Topservice!

Dinsdagavond na 21:00 uur besteld, de dag erna leveringsmail met als datum donderdag tussen 08:00 en 20:00 uur. Hadden het pakje echt nodig om donderdag op school aan te doen. Mailtje naar de klantenservice gestuurd met als antwoord dat de verwachte levering toch op woensdag zou zijn. Een 15-tal minuten later werd de tracking aangepast en het pakketje werd stipt op tijd op het eerste moment van levering aan huis bezorgd.

Snelle service en website geeft goed beeld

Duidelijke website. Producten blijven lang genoeg in het winkelmandje. Je krijgt wat je ziet! Alles paste en niets moest retour gestuurd te worden. Zeer snelle levering wat handig was omdat we na 3 dagen een feestje hadden waar de kledingstukken en accessoires voor besteld waren. Dus..... Feestkleding365.nl is overduidelijk een trouwe Feestpartner!

Geweldig!

Veel kleding (thema’s) en accessoires om uit te kiezen. Zeer snelle levering, goede kwaliteit.

snel besteld, snel bezorgd

gewoon goed, geen opmerkingen

mooi, maar te klein voor volwassen hoofd

Ik heb een een heel klein hoofd, en bij mij spant de diadeem enorm, laat staan dat je dit een hele avond moet dragen, gegarandeerd hoofdpijn

Snelle levering naar verwachting!

Was goed!

Slecht

1 van de 3 bestelde artikelen was niet op voorraad. Dit kan gebeuren. Geen probleem. Jullie zeggen op de site dat het de dag erna bezorgd word. Maar omdat 1 product niet op voorraad was, zijn de overige 2 artikelen ook niet verstuurd. Ik vond het gek dat deze niet gewoon verstuurd zijn geworden. Verstuur dan de overige artikelen wel meteen, zo houden jullie de leverbelofte aan en is de klant happy. Doordat het pakketje pas enkele dagen later verzonden is, was ik niet meer thuis (paar dagen weg) Het pakketje is niet afgegeven door de post. Maar gewoon over de poort geflikkerd in de zeikende regen. Waardoor al mijn producten nat zijn geworden! Zeik nat!!! De kwaliteit van het jasje is slecht. Het is van binnen een soort van goedkope vilt achtige stof. Als ik eerlijk ben, is het precies een product van SHEIN of Temu van kwaliteit. Ook een niet ademende zweterige stof van binnen. Pasmodel is ook raar. Het is een Xs. Maar de armen zijn een xl. En ook de taille is geeen xs. Een reden waarom ik dus niks via hun besteld maar via de Nederlandse websites. Dus dit keer ben ik niet zo tevreden over de bestelling. Sorry.

Goede kwaliteit, snelle levering

Na een paar keer aan te hebben zit alles nog perfect! Binnen 24u geleverd.

Kostuums zien eruit zoals op de foto, enkel de maattabel voor de vrouwen was niet echt accuraat. Geen enkel probleem om te retourneren en een nieuwe maat te bestellen.

Bestelling onvolledig.

Ik had een bestelling geplaatst van een bril en een ketting. De ketting zat er niet bij. Kan deze nog nagezonden worden aub ?

SATISFIED

Enorm veel keuze! Duidelijke en leuke website. Correcte en snelle afhandeling.

Mooie kleding

Mooie kleding, snelle levering, goede prijzen! Ik ben content :D

Leuk pak

Heel leuk voor een feestje kreeg veel complimenten.

Goeie pasvorm Mooie kwaliteit

Uitstekend !

Dinsdag besteld en woensdag al geleverd ! Kledij past perfect !! Hier ga ik nog bestellen voor carnaval of thema feestjes !

Vlot en correct

Woensdagavond besteld, donderdagnamiddag al geleverd…

Vlotjes

Alles vlotjes verlopen

Snelle verzending.

Duidelijke mails met bevestiging en status van de bestelling. Super fijn. En snelle verzending plus levering. Netjes verpakt.

Er is keuze genoeg, voor elk wat wils! Mijn man heeft een zeer grote maat, maar gelukkig hebben jullie feestkleding die daarop berekend is... Blijkt de grootste maat voor hem óók nog te groot te zijn ;) maar jullie leveren snel, dus bestel snel een nieuwe.

Een middelmatige ervaring

Hele snelle service alleen het terug sturen en dan uiteindelijk het geld terug krijgen duurt erg lang ik heb hem een week geleden terug gestuurd maar heb nog steeds niks binnen. Voor de rest de nieuwe maten van de pakken zitten perfect

Hele slechte kwaliteit, wel super snelle verzending

Het is snel bezorgd maar de kwaliteit is echt verschrikkelijk, knoopjes van de muts vielen meteen af. Ook echt een belachelijke prijs voor deze kwaliteit. Je kan zelfs nog betere kwaliteit krijgen op temu en shein en dan is het ook nog eens goedkoop

Slecht

Zeer dunne stof

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!