Super snel levering

Super snel geleverd en goed verpakt. Pak was precies zoals omschreven en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Te laat geleverde bestelling

Speciaal deze website gekozen omdat er stond: vóór 23u45 besteld, morgen thuis. Jammer genoeg klopte dit niet EN jammer genoeg retourkosten voor eigen rekening. "In de kleine lettertjes staat dat de snelle levering meestal in 95% van de gevallen klopt", stuurde men via mail :-( Alle begrip als er ergens iets fout loopt, maar dan zou ik een gratis retour als service geven.

Supper snelle levering en leuke verkleed kleren.

Ik had een pak besteld super snel binnen gekomen. Het pak was alleen net iets te groot, maar heb ik zelf kunnen aanpassen. Kwaliteit is ook heel goed. Ik bestel hier zeker weer!

Gezocht, gevonden en binnen!!

Sneller kan het toch niet?!! Doelbewust ging ik opzoek naar mijn outfit. Snel gevonden, meegenomen in mijn winkelmandje naar de kassa en de volgende dag al genieten!! Ik ben blij! Dank jullie wel! ♡

Hele positieve ervaring

Je krijgt goede updates over de betaal- en verzendstatus. De producten waren verder allemaal goed verpakt en netjes verzonden.

Tijdig geleverd! Mooi materiaal, al meerdere kostuums van in mijn bezit. Ook voor grotere maten mooi aanbod.

Fijn

Het was een fijne ervaring mijn pakket is snel geleverd en het was een mooi pak. Helaas was die voor mij te klein maar het is super makkelijk en snel bezorgd en er is goede klantenservice

Ontzetten snel en duidelijk

Ik heb een grote groepsbestelling gedaan de avond van tevoren en die volgende ochtend vroeg werd het pakket al bezorgd. Heel erg fijn en mega handig als je voor carnaval of een ander feest nog snel iets nodig hebt.

Geleverd Zoals afgesproken, toppie

Goede duidelijke informatie die klopt. Super!

SUPER!

Wij bestelde heel last minute nog een carnavals kostuum voor de dag erna zoals beloofd kwam het ook effectief de dag erna toe zoals beloofd! enorm tevreden over de kwaliteit als ook de communicatie naar de klanten toe! Ik raad dit zeker aan aan andere klanten.

Snelle levering!

Snelle en correcte bezorging

Leuke en passende kleding gekocht voor een sixties party.

Super tevreden

Mijn bestelling in de avond gemaakt en dag nadien geleverd.

Was super, zou er zo weer bestellen

Vanaf de bestelling tot de levering was ik tevreden alleen een klein minpuntje dat de levering best lang duurde maar ik was op tijd met bestellen want over 1 maand is het pas carnaval .

Mijn pakket werd al binnen 1 dag geleverd. Bestelling goed verpakt, product is van goede kwaliteit en de maten kloppen! Zeer tevreden dus.

de kleding van de mannen de 3 pakken super goed maar dat van mij niet

beste heb in totaal 5 pakjes gekocht bij jullie waarvan 2 niet met de maat overeenkomen tel coctact gehad wordt je door 2 medewerkers anders over aan gesproken jammer hoop dat we iets terug kunnen winnen van het bedrag gr

Alles goed aangekomen

Leuke boeven pakken voor carnaval, tevreden

Kind super blij!

Mijn dochter is helemaal fan van Eleven van de serie StrangersThings en wilde dit outfit voor carnaval aan. Kind is zo blij!

Het product voldeed aan meer dan mijn verwachting!

Ik had een kostuum besteld en de kwaliteit van de stof is beter dan ik had verwacht. Verder zat het netjes verpakt in een kledingzak. Mijn complimenten!

Ik bestelde het product en een dag later werd het al geleverd. Website is ook gebruiksvriendelijk met duidelijke levertermijn.

Super leuk pakje

Na een vraag aan klantenservice kreeg ik vrijwel direct antwoord waardoor ik de juiste bestelling kon plaatsen. De levering was snel! Pakje goede kwaliteit. Erg tevreden.

Super, gemakkelijk en snel

Je kan gemakkelijk kiezen via de site en handig om de juiste maat te bestellen door het tekening die erbij zit

Klaar voor de carnaval

Onze zoon kiest ieder jaar het thema voor de carnaval. Dit jaar wilde hij dat we allemaal als ninja gaan. Leuke pakken ontvangen voor een dikke prima prijs. Wij zijn er klaar voor!!

Uitstekende service!

Mijn ervaring bij Feestkleding365.nl is niets minder dan uitstekend! Ik had snel een outfit nodig voor een thema feest en kon het nergens anders zo rap vinden dan bij Feestkleding365.nl! Ze adverteren met het feit dat de bestelling de volgende dag wordt geleverd en dat is zeker niet gelogen. De kleding ziet er precies uit zoals op de website wordt weergegeven en is van hoge kwaliteit. 10/10, ik zou er nogmaals bestellen, mocht ik weer wat nodig hebben.

Overzichtelijke website, goede communicatie en de volgende dag geleverd.

Via de duidelijke website de correcte maten geselecteerd. Na het bestellen goed op de hoogte gehouden van de orderstatus. En zoals beloofd de volgende dag al bezorgd. Helemaal top!

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!