Laden reviews...
2.239 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen dit jaar vooral de snelle levering, betrouwbare service en duidelijke productomschrijvingen. De kwaliteit en pasvorm bleven overwegend positief en de prijzen waren concurrerend. De website werkt vlot en het bestelproces verliep duidelijk en eenvoudig. Over het geheel genomen was de ervaring positief en retourneren ging soepel waar nodig.
Correct
21 August 2026
Brigitte
Maldegem
Keurig geleverd
21 August 2026
Jan
Apeldoorn
De kwaliteit van de producten zijn gewoon goed en uitermate snelle levering. Dus meer dan te vrede.
20 August 2026
Maichel
Castricum
Voor een jarig 60 feestje hadden we wat kleding nodig. Op Feestkleding365 was er meer dan voldoende keuze. Onze ogen vielen op twee hippy costuums en de bestelling was snel gedaan. Binnen de 24 uur hadden we het bestelde binnen en zo kwamen we erg leuk voor de dag bij het thema feestje. Aanrader deze webwinkel.
Ger
Soest
Al sinds de eerste keer dat we bestellen bij Feestkleding365 hebben we niets anders dan complimenten. Jaarlijks bestellen we voor 11 mensen pakken voor ons evenement en nog nooit hebben we commentaar gehad op levering/kwaliteit. Vooral de betrouwbaarheid is een reden waarom we elke keer terugkomen. Websites die goedkoper pretenderen te zijn blijken vaag traag of van belabberde kwaliteit.
Rowdy
Batenburg
alles juist en snel geleverd vriendelijk en correct
Daisy Fissette
Sint-Truiden
Ik had een thema verjaardagsfeest met verkleden. Als student ben ik goed op tijd begonnen aan mijn zoektocht, namelijk 2 dagen op voorhand. Omdat ik zeker wou zijn dat mijn paketje op tijd geleverd werd. Deed ik beroep op de informatie dat feestkleding365 aanbood. Hierdoor was het snel duidelijk hoe makkelijk het was om te bestellen en dat ik mijn kostuum de volgende dag zou krijgen. Ik kreeg duidelijke informatie met updates over mijn paketje en ben zeer tevreden over de service die ze me boden. Ik zou hier los opnieuw bestellen!
Jarn
Leuven
Levering na meer dan 10 dagen na bestelling. Pakje ruim op tijd besteld voor kamp, stress omdat het niet op tijd geleverd raakt.
Beveelt niet aan
Bettens Hilde
Buggenhout
Beste Hilde
Wij vinden het erg vervelend dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met het artikel dat je hebt besteld. Dit is niet wat je van ons mag verwachten.
Als het goed is heeft een van mijn collega's contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Hopelijk hebben we het zo toch goed kunnen maken.
Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag!
Met feestelijke groet,
Feestkleding 365
zelfs naar chinese normen is dit rommel,totaal onbruikbaar. terugsturen begin ik niet aan,maar ik heb wel mijn les geleerd. 50 euro voor de vuilbak.
Beveelt niet aan
theo
schoten
Opzoek naar een Cowboy outfit, was ik bij Feestkleding365, binnen enkele minuten klaar met uitzoeken, bij elkaar zien, en bestellen. Enkele dagen later alles in huis en ook alles in één keer goed. Tijdens het passen al de nodige voorpret gehad. Nu al een suc6 en dan moet het feest nog beginnen. Bedankt Feestkleding365.nl Groeten, Richard
Richard van der Wal
Bergschenhoek
Duidelijke informatie over de levering. Voor mij was de levering snel genoeg en de site overzichtelijk.
Michelle
Deurne
Netjes en super vlug geleverd op ons vakantie adres
Rob
Dronten
Goeie site, duidelijk, makkelijk te bestellen en vlotte levering. Duidelijke communicatie.
Joke Verschaeve
Harelbeke
Zeer snelle levering zoals de website aangeeft. Heel blij mee. Product is ideaal. We kregen last minute een themadag en ik had geen tijd om naar de winkel te gaan. Bestelling gedaan hier en de dag erna was het er al !
Celine Knaeps
Olmen
Prima organisatie! Verzenden snel, verwerken retouren ook snel. Ruim aanbod
Cathy
Biddinghuizen
Gouden topje besteld, valt lekker op, maar valt wel klein :-)
30 July 2026
Machteld Cannegieter
SCHOONHOVEN
De levering was snel aanwezig en de kleding die we hebben gekregen ziet er super netjes uit. Zullen graag vaker gaan bestellen.
29 July 2026
Mads
Huissen
Snelle levering van de artikelen.
28 July 2026
Minneke Muyshondt
Noorderwijk
Zo snel heb ik het nog niet eerder meegemaakt. Enige minpuntje (heel klein) : wat zwakke door eromheen.
28 July 2026
Mart Boekhoorn
Enschede
Een mooi ridderpak. Product komt overeen met presentatie op website. Betaalbaar, makkelijk besteld en snel geleverd. Netjes verpakt in een kledinghoes.
25 July 2026
Ben
Vianen
Heb vroeger ook al iets besteld en was altijd tip top en nu nog altijd doe zo voort
Peter
Lille
Snel geleverd en goede updates over verzending. Contact via WhatsApp is ook prettig gegaan. Kwaliteit is goed en alles keurig en stevig ingepakt.
Cynthia
Zwanenburg
De levering is super snel en de kwaliteit is wat je voor de prijs mag verwachten. Zeer positief over deze webwinkel!
Erik
Veendam
De pasvorm zit goed. Dit is met name te danken aan de pasvorm instructies. Verder matched de kleding met de gewenste vibe
Sandeep Hamelink
Maarssen
Duidelijke website met goede zoekfunctie. Correcte prijssetting met evenzeer juiste beschrijving van het gekozen item. Zeer snelle levering Verdient lof
Patrick
Belsele
NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner!
DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!
Savannahweg 8
3542AW Utrecht