Fantastisch!

Bestelling geplaatst, onmiddellijk betaald en de dag erna netjes geleverd! Top service!

De jurk is prachtig. De maatvoering is wat krap. Koop een maat groter is mijn advies. De hoed valt kleiner als de maat 59cm die erbij staat.

Perfect!

Makkelijk kunnen vinden waar ik naar opzoek was, mooie producten en makkelijk besteld.

geweldig

mijn zoontje is reuze blij met zijn paw patrol marshall pak. het past uitstekend.

Het was heel makkelijk te bestellen en snel bezorgd

Goed en betrouwbaar service

Alles ging snel binnen 1 dag in huis en goede kwaliteit spullen

Topservice en kwaliteitsvol!

Mijn bestelling is ruim binnen de voorziene levertijd aangekomen! Bestelde product is zoals afgebeeld op de site, goede kwaliteit.

Besteld en volgende dag al bezorgd! Helemaal top. Ik heb een geweldige carnaval gehad in mijn outfit!

Ik had meerdere items besteld. 1 item kon niet geleverd worden en 1 item werd verkeerd geleverd. De communicatie ging wel goed en alles werd netjes opgelost.

Website is overzichtelijk met een goeie zoekfunctie. Vanaf aankoop krijg je alle documenten netjes in je mailbox. Levering zoals beloofd binnen 24 uur. Echt top!

Goede service. Mooie kleding.

Goede service ! Vragen worden netjes via app/mail beantwoordt. Mooie kleding !

Perfecte ervaring

Ik had nog snel een extra pak nog voor carnaval en nergens kon ik een leuk pak optijd halen tot ik deze site tegen kwam ik ben er heel erg blij mee goeie kwaliteit en extreem snelle bezorging waardoor ik lekker kon gaan feesten

Super ervaring

Fijne ervaring met shoppen! Snelle levering en een goed product!

Super en snel ontvangen

Goedemorgen, Goede site goed omschreven en snel geleverd, ik zal hier vaker als wij een feestje hebben wat bestellen

Keurig op tijd netjes verpakt

Ze doen wat ze schrijven avonds besteld volgende dag in huis dit is wat de klant blij maakt

Hele fijne ervaring

Snel geleverd en producten zoals omschreven.

snel geleverd

artikel ziet er goed en degelijk uit

mooie kleding, zoals omschreven, goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden het mario bros pak was wat duurder maar zeer goede kwaliteit en netjes verpakt in een doosje, het agent pakje zag er netjes uit en was ook netjes verpakt in plastic. de verzending was erg snel zo ook de bezorging, wij hebben een top carnaval gehad met de gewenste pakken voor de kinderen top. echt een aanrader

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service. Leuke artikelen en groot assortiment

Altijd super service!

Een ideale site voor alles wat je zoekt ivm verkleedpartijen! Als je het hier niet vindt vond je het nergens! En bovendien, en dat is het ALLERBELANGRIJKSTE: een SUPER GOEDE SERVICE! Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, snelle levering, goede producten, veel keuze, en ga zo maar door! En 'mensen' die je helpen ipv chatboxen! Ik had onlangs een bestelling per ongeluk dubbel geplaatst. De klantendienst geïnformeerd via het contactformiulier. Binnen het uur al 'persoonlijk' antwoord van een medewerker en meteen opgelost. Gewoon GEWELDIG! Dank je wel feestkleding365.nl! Ik blijf klant!

Snelle levering en ook fijn dat ze een maattabel erbij hebben staan die kloppend is

Verkeerde bezorging...bericht gestuurd. Niet op gereageerd

Verkeerde bezorging...had indianenjurk besteld. Ik kreeg een broek. Bericht gestuurd. Werdt niet opgereageerd.

Supersnelle levering en zeer fijne service bij defect product

Eén van de producten die ik besteld had was defect. De klantenservice heeft dit heel netjes opgelost. Levering supersnel en keurig verpakt.

Bestelde goederen waren snel ter plaatse en correct.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!