Laden reviews...
2.239 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen dit jaar vooral de snelle levering, betrouwbare service en duidelijke productomschrijvingen. De kwaliteit en pasvorm bleven overwegend positief en de prijzen waren concurrerend. De website werkt vlot en het bestelproces verliep duidelijk en eenvoudig. Over het geheel genomen was de ervaring positief en retourneren ging soepel waar nodig.
De kwaliteit dan het kleding is perfect en de snelle surfes is altijd fijn hat het de volgende dag al in huis
Sanne
Veendam
Das Kostüm war genau wie erwartet, alles sehr gut und Hochwertig. Schnelle lieferung noch dazu. Sehr zufrieden!
Florian
Hann Münden
Snelle reactie Snel geleverd Netjes verpakt Mooi kwaliteit
Danielle
Capelle a/d IJssel
Heb mijn pakketje de volgende dag gekregen, handig als je last minute een halloween outfit nodig hebt :)))
Paula
Koolkerke
Mijn zoon was helemaal in de WOLKEN met zijn GRAFSCHENDER pak, geen lange wachttijd en perfecte fit. Bedankt om mijn zoon een FANTASTISCHE halloween te bezorgen!
Dymfna
Lochristi
Net zoals op de afbeelding. Zeer mooi kwalitatief pak. Ons kind was er zeer blij mee!
Kim
niel
Voor mijn Halloween kostuum heb ik een mantel besteld. Dit is ten 1e top aangeleverd, zelfs netjes opgevouwen met een hanger eraan en ten 2e is de retour ook netjes afgehandeld (2 maten besteld) inclusief mijn bezorgkosten terug gekregen. Al helemaal mooi, dat het met Klarna kan. De kwaliteit van het product is ook verrassend goed. Normaliter is het van dat typische synthetische kreukel spul, maar dit was dat totaal niet. Ik ben blij! :)
Roos
Utrecht
Mijn pakket kwam in deftige staat die ook mega handig dat ze grote maten hebben met dat ik aan de molliger kant ben als ik kledij nodig heb om te verkleden bekijk ik deze site zeker eens
silvie
Veurne
Alles gut, bis auf die Handschuhe. Der Schnitt ist etwas komisch. Zu Kurze Finger und zu große Handfläche
Michael
Nürnberg
Binnen een dag geleverd en retourneren is ook geen probleem. Top service dus. Een tevreden klanr dus!
Yuri
Westmaas
Snelle service,mooie producten. Goede kwaliteit!!!
Kim
Didam
Hele mooie kwaliteit. En super snel binnen
Bianca Abel
Den haag
Für das erste mal vollkommen zufrieden werde bei Bedarf wieder bestellen
Birgit Anke Ursula Cieslinski
Lauenbrück
Ich habe ein Kostüm für ein spontanes Event bestellt und dies kam sogar vor dem genannten Zeitraum bei mir an.
Tobias
Rösrath
Super schnelle Lieferung. Und für den Preis ein super Kostüm.
Sandra
Engelsbrand
Alles gut, schöne Ware, sehr zufrieden. Danke
Ute Radon-Uhl
79664 Wehr
Volledig volgens verwachting met ook eerlijke prijs.
Peter
Antwerpen
Snelle levering, keurig en netjes verpakt
jannie de jongh
Asperen
Aanvankelijk wat aarzelend ‘is dit wat ik nodig heb?’ Wel besteld en prompt gekregen. Het pak ging mee naar Amerika waar een familielid het draagt op een feest van zijn dochter. Het ziet er heel vrolijk uit. Fijn!
Inge
Opeinde
Michael
Illerkirchberg
de ervaring "volgende dag in huis" was ik lang kwijt maar jullie zijn echt de volgende dag in huis. Alles is van goede kwaliteit en gaat lang mee, spullen zijn juist geleverd. Volgende keer hier zeker weer bestellen.
Bianca
geldermalsen
Wat je ziet dat krijg je, top levering
Stefanie
Nijmegen
Prettige website. Netjes en keurig verpakt en verzonden. Snelle verzending . In 1 woord TOP!!!
Debby
Vaassen
Heel snel geleverd! Mooie feestkleding en spullen. Top service.
Frederique
Houten
Besteld en dag nadien meteen geleverd. Masker was wel wat beschadigd, beter kartonnen doos als verpakking overwegen ipv een zak
Christof
Antwerpen
NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner!
DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!
Savannahweg 8
3542AW Utrecht