Als mensen je zeggen dat je hen mag arresteren, dan zie je er best een goeie agent uit :)

Samen met een vriendin ging ik vorig weekend naar Carnaval. We kozen er voor om een SWAT-pak te dragen. Heel makkelijk, goedkoop, en met een paar accessoires extra had je een volledige coole vermomming. De accessoires bij het pak zelf zijn van mindere kwaliteit, maar het pak trekt makkelijk aan en uit, en is niet te warm. Als je zelf een aantal accessoires voorziet zoals een zonnebril, heb je een complete outfit .... We hebben er een topavond mee beleefd :)

Vlotte levering sneller dan aangegeven

Snelle levering, goede kwaliteit!

Voor een team uitje hadden we allemaal dezelfde hoed besteld. De hoeden waren snel geleverd en zagen er super leuk uit ! Heel blij mee.

nog geen

Ik heb mijn pakje nog altijd niet ontvangen ben nog altijd er op aan het wachten

Hele nette kleding en accessoires.

Hele goede service, kleding enz netjes verpakt, snelle levering.

Mooie Feestkleding = plezier gegarandeerd

Zoals elk jaar vieren wij met een grote groep verkleed oud en nieuw in een gekozen thema. Ook dit jaar heb ik met plezier een kostuum van Feestkleding365 gedragen. Wij hebben weer genoten en gelachen om de meest fantastische en creatieve ideeën!! Nu al zin om er eind dit jaar weer een mooie nieuwe herinnering van te maken.

Leuk

Ook voor grote maten leuke, betaalbare kleding. Ben heeeeel tevreden met mijn aankoop.

Snel en goed

Een dag eerder dan op de site verder vertel super binnenkort nog 2 nieuwe carnaval pakken bestellen

Topservice

Topservice en snelle levering

Geen negatief woord over te zeggen!

Feestkleding365 was voor mij eerder niet bekend maar van bestellen tot bezorging super tevreden. Alles verliep super en is duidelijk. In de avond besteld en de volgende dag al direct in huis. Direct een bevestigingsmail en later een track en trace! Heel blij!

Zeer snelle levering en je krijgt wat je ziet op de getoonde afbeelding.

Heel snelle en correcte levering!

Goedkoop en snel geleverd

Power ranger green ranger pak besteld. Viel te groot uit. Maar geen probleem kon hem terug sturen en een kleinere maat bestellen. 's avonds besteld en 's middags reeds aangekomen. Was ook goedkoper dan op andere websites en gratis verzending.

Tip top

Top een echte aanrader

De bestelling liep heel vlot super veel keuze Bestelling geplaatst om 4 u en de dag erna thuisgekregen. Ik zal het zeker aanraden

Top geregeld

Snelke service en de maat klopt

Snel en goed

Site werkte prima, bestelproces simpel, supersnelle verzending

Dinsdag besteld en woensdag keurig geleverd.

Hartstikke prima!

Het is erg gemakkelijk om te snuffelen in het assortiment. Eenmaal besteld gaat alles ook lekker snel. Bij mij was het de volgende dag al binnen, dat geeft gemoedsrust. ;)

Perfect!!!!!!

Vraag wordt snel beantwoord Verzending ook zeer snel geregeld!!!!

Geweldige service en kwaliteit

Alle kleding binnen 2 dagen in huis. Super kwaliteit, en precies wat we zochten. Kan ik iedereen aanraden.

Snel en artikel naar tevredenheid.

Ik ga zeker vaker bestellen

Supersnelle en correcte service!

De vrijdagavond besteld en de maandag al geleverd en dat tijdens de Kerstperiode!

Perfecte service en levering

Duidelijke website en perfecte aflevering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

snel geleverd

Op de laatste moment besteld, maar toch tijdig afgeleverd, ondanks de drukke periode. Top! Maatvoering is wel voor enige verbetering vatbaar. De kleding valt groter uit dan verwacht.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!