Hartstikke prima!

Het is erg gemakkelijk om te snuffelen in het assortiment. Eenmaal besteld gaat alles ook lekker snel. Bij mij was het de volgende dag al binnen, dat geeft gemoedsrust. ;)

Perfect!!!!!!

Vraag wordt snel beantwoord Verzending ook zeer snel geregeld!!!!

Geweldige service en kwaliteit

Alle kleding binnen 2 dagen in huis. Super kwaliteit, en precies wat we zochten. Kan ik iedereen aanraden.

Snel en artikel naar tevredenheid.

Ik ga zeker vaker bestellen

Supersnelle en correcte service!

De vrijdagavond besteld en de maandag al geleverd en dat tijdens de Kerstperiode!

Perfecte service en levering

Duidelijke website en perfecte aflevering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

snel geleverd

Op de laatste moment besteld, maar toch tijdig afgeleverd, ondanks de drukke periode. Top! Maatvoering is wel voor enige verbetering vatbaar. De kleding valt groter uit dan verwacht.

Snelle levering. Helaas maatje te klein besteld, maar geen probleem om te retouren.

Missend onderdeel super opgelost, op naar de disco

Miste onderdeel van outfitje van mijn dochter. Zonder vragen of gedoe kreeg ik het missende onderdeel opgestuurt. Zo kan zij alsnog lekker schitteren op haar nieuwjaarsdisco. Happy dochter, happy mama. Zal zeker hier weer komen als ik weer iets nodig heb.

Kansloos pak!

The Joker kostuum besteld, op de foto van de site ziet het er allemaal gelikt uit! Maar wat je uiteindelijk binnen krijgt is werkelijk waar om te janken! Broek veeeel te groot en vestje veeeel te kort! En dat voor 60 euro! Kansloos!!

Ik ben tevreden, product zoals op de website

Ik zal deze site zeker aan mijn vrienden aanbevelen

Trage levering en waardeloze service

Voor een themafeest kleding besteld, nog dubbel check gedaan of het ruim voordat ik het nodig had werd geleverd en dat was zo. Maar de levering kwam zonder enige melding pas dagen later na het feest, dus heb ik zelf halsoverkop last minute nog wat moeten regelen voor het feest. Ik wilde de kleding retourneren omdat het niet meer nodig was, dat kon maar dan wel op mijn kosten. Gemaild met ze en uitleg gegeven maar je krijgt een standaardmailtje terug hoe je het product het goedkoopst kunt retourneren. Na enig heen en weer gemail waarin ze blijven herhalen dat de late levering niet hun fout is nu totaal geen reactie meer. Dit was de 1e en ook de laatste keer dat ik hier wat besteld heb, waardeloze tent!. En omdat ze zoveel moeite hebben gedaan om hun gelijk te blijven volhouden vond ik het wel zo eerlijk om ook heel veel moeite terug te doen door het schrijven van mijn ervaring, op alle social media's...

Mooi tenue voor een 90s feest

De broek en het masker waren een beetje klein, maar het shirt was top. De link naar de bijbehorende wapens was ook heel handig.

Hele slechte ervaring

Gelukkig hebben de concurrenten van Feestbazaar en Carnavalsland ons bedrijfsfeest nog kunnen redden door wel waar te maken wat ze zeggen! Ruimschoots op tijd (2 weken voor nodig) besteld op basis van de voorraad die online staat. Zou binnen 2 dagen geleverd worden. Een week later bericht dat de helft niet leverbaar is. Voorraad online klopt dus niet. Proberen hele order te annuleren maar niet meer mogelijk, restant maar laten opsturen met de opmerking dat het de volgende dag of maximaal 2 dagen later wel moest zijn. Op dag van nodig nog niks in huis dus alsnog aangegeven niet meer nodig te hebben, maar kon niet meer worden tegengehouden voor levering. Uiteindelijk 4 weken na bestelling ontvangen en retour moeten sturen op eigen kosten (of afgeven bij pakketpunt). Waardeloze service, trage reactie van klantenservice en onbetrouwbare online informatie.

positief

Vlotte communicatie. De levering was heel snel en zelfs sneller dan ik had verwacht. Pakket wordt degelijk en goed verpakt. De kwaliteit van het kostuum is prima. Hier kan je gerust bestellen.

Geweldig!

Om 21u30 mijn aankoop gedaan, de dag erna proper bezorgt aan de deur! De kleding was kwaliteitsvol en gewoon weg mooi. Heel leuk feestje gehad in een toffe outfit, bedankt!!

Uitstekend!

Prima verpakt en super snel bezorgd , ondanks de feestdagen!

Super snelle levering

Mooie jurk, super snelle levering

Supersnel geleverd!!

'Vandaag bestellen, morgen geleverd' wordt echt waargemaakt. Zeer tevreden over de bestelde spullen!

Altijd top bij feestkleding365.nl

Iedere keer als ik bij jullie bestel is het op rijd en ziet het er allemaal tiptop in orde uit. Is het nu voor carnaval, een privéfeestje of toppers in concert. Altijd topmateriaal

Snelle levering, keurig verpakt

Snelle service en netjes verpakt Materiaal goed zoals omschreven

Fijne website, veel keuze, snel bezorgd

Vlotte site

Duidelijke site; gerangschikt per thema om zo het benodigde gemakkelijker terug te vinden. Het pakketje werd snel verzonden en was in uitstekende staat. Ik zou deze site zeker aanbevelen.

Jaren 70

Jaren 70 pak! Ziet er te gek groovy uit en net zoals op het plaatje. Snelle bezorging. Super bedankt ben er helemaal blij mee!

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!