Rendier pyjama Een snelle levering, het product was exact zoals de foto. Een tevreden klant. Dus een dikke 10 !

Doen wat ze beloven, top service!

Leveren de dag na bestelling. Te klein besteld en terugsturen was erg gemakkelijk. Nieuwe maten besteld en ook weer de dag erna geleverd. Top geregeld!

Become the Jamaican you were born to be

Met 4 vrienden, een slee en een hardgekookt ei kan je zo naar de winterspelen in dit prachtpak!

Betrouwbaar en snel

Had al eens eerder hier besteld. Je weet dat men (snel) levert. Dat had ik nu nodig voor kerstkleding. Betrouwbaar adres wat mij betreft, kan ik zeggen na twee keer. Is tegenwoordig ook wat waard.

Prima volgens verwachting

Levering volgens afspraak. Mooi product.

Correct

Het plaatsen van het gevraagde kostuum ging heel vlot. De levering is op tijd toegekomen zoals omschreven op de website. Correcte service.

Top kleding

Toonkledinh en goede services. Ook als een artikel terug gestuurd moet worden.

Perfect!

Snelle leveringen uitstekende klantenservice!

Vlotte bestelling en zeer vlotte levering

Het was de eerste keer dat ik, op aanraden van een ander persoon, bij Feestkleding 365nl bestelde. De bestelling op zich verliep vlot. Ik zat in tijdsnood voor onze activiteit die echt heel kortbij was nl de Kerstviering (Binnen 4 dagen). Ik had contact opgenomen met onze normale leverancier van feestkledij maar dit kon niet doorgaan wegens te weinig tijd om de kledij klaar te hebben. Bij deze leverancier huren we immers steeds onze kledij en deze moet gewassen worden voor wij kunnen huren... Met deze bestelling hebben we eigenlijk financieel voordeel gedaan. De prijs van de bestelde kledij was bijna maal 2 om te huren en nu is de kledij, die we bij jullie aankochten, van ons. SUPER TOCH!! Win Win .... De levering was ruimschoots op tijd Gr, Sint Vincentius woonzorgcentrum Kortrijk (bestelling Leniere Vera)

Snelle levering! Goede mailing

Fijne website

Snelste levering ooit...

Om 23u58 besteld, om 09u00 werd het pakje al geleverd. Dankjewel !!

Snelle en goede service!

Ruime keus, snel bezord.

Zeer positieve ervaring

Blij met de bestelling van een Kerst-outfit. Zeer snelle service, en een goede kwaliteit van kledij. Heel blij ermee. Zeker aan te bevelen.

Producten zijn super

Alles is geweldig aan de producten. Ze zijn volgens omschrijving en de levering was snel. Jammer dat verzendkosten wel aan de dure kant zijn voor kleine bestellingen.

Correct en vriendelijk

Bij feestkleding 365 verloopt altijd alles zoals gevraagd. Bij problemen wordt je onmiddellijk gecontacteerd en zoeken ze samen met u naar een oplossing. Altijd een zeer vriendelijk onthaal aan de telefoon.

Doen wat ze beloven

Ondanks de drukke periode, toch een meer dan tijdige levering

Top bedrijf

Alles was goed en op tijd geleverd . Levere heel snel .

Wat een snelle service!!

Mijn bestelling geplaatst op zondagavond, maandag al bij mij thuis geleverd! Super!

Mooie stof en materiaal

Mooie hippy pak, was wel iets te lang maar heb het iets ingekort en ziet er super mooi uit

verrassende ervaring

volgens mij had ik nooit wat besteld maar ben super verrast dat t pakje toch nog snel geleverd is wat uk besteld heb ik ben super tevreden over dit bedrijf mijn complimenten mvg marja

Super efficiënt en zeer snel

Gisteren besteld vandaag geleverd op het juiste adres, dat is top service

Feestkleding 365 .nl : een aanrader

Goede service , mooie collectie, snelle Levering: een aanrader

Top kwaliteit en service

Dag erna al binnen. Kwaliteit was top. Erg leuk

Onberispelijk

Overzichtelijke website, vlotte bestelprocedure, snelle afhandeling. Op zondag besteld, dinsdag geleverd, en dat in de kerstperiode, chapeau!

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!