Toffe producten

Zeer goede kwaliteit en zeer snelle levering!

Prettige service goed geholpen

Fijn winkelen ook online de juiste service en ondersteuning. Klantvriendelijke zoals het heurt

Kleding voldoet in realiteit helemaal aan het beeld in de website.

5 sterren waard

Excellent

Uitstekend beschreven en prima bezorging!

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Super leuke spullen en snelle levering!

We bestelden en hadden twee dagen later de bestelling netjes thuis geleverd ! Een aanrader !

Wat een feest is deze feestkleding

Wat een dolle boel werd het op het feestje van mijn kleinzoon. Hij maakte het open en was helemaal enthousiast. Binnen no time was hij omgekleed als een echte ninja. Het pak past perfect, de stof is fijn en wat een lol met dit pak. Het is het geld waard!

Bestelling heeft de gerespecteerde deadline niet gehaald

Omdat ze de deadline niet hebben gehaald. Heb ik ook geen verkleedkleren gehad op het feest wat zeer spijtig is .

Super comfortabel

Was een super leuk kostuum om te kunnen gebruiken bij een halloweenfeest van een vriendin, heel casual maar is heel goed aan te vullen met eigen sieraden en andere eigen inspiratie

Ik kreeg heel snel mijn bestelde product!!!

Het was heel makkelijk om te bestellen en ik kreeg het nog voor de voorspelde datum aan de deur geleverd. Verder is het product in goede staat aangekomen en ben ik er tevreden mee, vandaar mijn lovende beoordeling

Slecht.

Krijg kapotte zooi binnen en ze reageren niet eens op retourformulier.

Snelle en ggoede service, goede kwaliteit van de bestelling!

Na 1 dag al geleverd zonder fout, goede communicatie wanneer het zou geleverd worden.

Ruime keuze

Ruime keuze, ook grote maten. Bij niet tijdig te kunnen leveren krijg je bericht en kan je desgevallend iets anders kiezen of geld terug. Zeer goede service

Product zoals omschreven. 's Avonds laat besteld en volgende dag al geleverd. Prima!

Gewoon goed

Gewoon goed. Gekregen wat besteld is, netjes op tijd. Dikke prima

Prima bedrijf!

Hele leuke artikelen voor een mooi prijs Zeker aan te bevelen.

De bestelling had vertraging maar dit werd aangegeven en ik had verschillende opties. Gelukkig werd het pakje op de tweede datum geleverd en was alles net op tijd!

Goeie service!

Ik had mijn bestelling gedaan en de dag later heb ik deze thuis al ontvangen. Vlotte en goeie service!

Op woensdagavond was ik de nieuwsbrief nog eens aan het herlezen van mijn kinderen hun school. Hier zag ik dat ze die vrijdag verkleed mochten komen. Echter had ik niets in huis. Ik bestelde die avond meteen de verkleedkledij en een dag later had ik het in huis! De kleedjes zien er even mooi uit als op foto en volgens mijn kiddo's voelen ze ook geweldig goed aan!

Super tevreden!

Zeer snelle levering en zeer goede kwaliteit. Ook precies zoals op de foto

Voor herhaling vatbaar

Prima product, voldoet aan de beschrijving duidelijke foto's, goede maat tabel en uitleg, past perfect

Uitstekende levering

Snelle levering Dag later al in huis, top

Wordt altijd goed op de hoogte gebracht

Wordt altijd goed op de hoogte gebracht wanneer het wordt geleverd

Goed! Tevreden over hele proces

Besteld, bevestiging op de mail gekregen, volgende dag bezorgd. Erg goed!

Heel mooi kleinkind is er blij mee

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!