Wordt altijd goed op de hoogte gebracht

Wordt altijd goed op de hoogte gebracht wanneer het wordt geleverd

Goed! Tevreden over hele proces

Besteld, bevestiging op de mail gekregen, volgende dag bezorgd. Erg goed!

Heel mooi kleinkind is er blij mee

goed product en goede service

snelle en effectieve verzending

Super klantvriendelijk

Mijn pakketje was vertraagd omdat mijn product niet op voorraad bleek te zijn. Hier ben ik optijd van op de hoogte gesteld en hebben me gevraagt of het spoed had of dat ik nog kun wachten. Ik kon alles zelf aangeven wat erg fijn was. M’n pakketje was een week later bezorgd omdat ik had aangegeven dat het geen probleem zou zijn. Jammer dat het een weekje langer duurde, maar het was prima opgepakt en gecommuniceerd. Zie je ook niet altijd!

Snelste levering

Ik heb mijn producten op zaterdag avond laat besteld. maandag middag kreeg ik al de melding dat de bezorger onderweg was om te leveren. Dit is de snelste levering ooit. Producten zijn goed afgewerkt, en goede kwaliteit. Zal gegarandeerd weer hier bestellen.

Super snel geleverd

We hadden last minute nog een halloweenpakje nodig voor een evenement. Alles was de volgende dat al geleverd. Super!

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Enkel een klein minpuntje/tip: de maat was wat gokken (ook al werd er een tabel meegegeven) en leek wat klein uit te vallen, maar ik had voor de zekerheid een grotere maat gevraagd en dat paste goed.

Prima en snel

Prettig shoppen, snel geleverd :)

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Mijn bestelling werd snel geleverd en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Beter als verwacht

Ik bestelde last minute 3 kostuums voor mijn kinderen. Die vorige week maandag op school halloween al vierde. Een enorme keuze en alle maten beschikbaar. Alsook na een tijd zoeken in het uitgebreide assortiment 3 kostuums gevonden, besteld en afgerekend. Ik moet wel zeggen dat de shop echt wel overzichtelijk is. Maar swat… Zoals beloofd op de site de volgende dag al geleverd. De kinderen waren heel blij.

Super service

Hele vlotte service en alles goed en de dag nadien al ontvangen.

Costume zoveel weergegeven!

Gemakkelijk, toont mooi

Super snelle levering en goeie kwaliteit

Weer goed geregeld

Snelle levering weer. Net als altijd...

Correcte website

De website is makkelijk in gebruik. Ondanks dat één van de artikelen die ik besteld had niet geleverd kon worden werd de rest uiteindelijk wel op tijd verzonden. Ook kreeg ik een mailtje waarin stond welk product ze niet konden leveren, wat uiteraard jammer was. Maar ook hier verliep alles heel correct. De terugbetaling van het artikel dat niet mee verzonden was verliep vlot. Zo kwam mijn bestelling dus toch om tijd aan en wist ik dus op voorhand waar ik een alternatief voor moest gaan zoeken.

Was een snelle levering. Wat ik had gekocht kwam goed binnen zonder beschadig. Topp

Snelle levering en leuke kostuums

Veel keuze en goede kwaliteit

We waren onherkenbaar

Peaky blinders! Here we come! We waren de verrassing van het feest. Alles klopte, inclusief de accessoires…top feest gehad!

Ik was te laat voor halloweenkledij voor de school. Ik dacht ik waag het erop om nog bij hen te bestellen, want... Dag ervoor besteld en dag nadien in huis. Alles was netjes op tijd! Met grote dank

Super snelle verzending

Ik heb het product om half elf s'avonds besteld en de volgende dag was het al op het afhaalpunt om 10 uur s'ochtends! Het gaat makkelijk en snel om iets te bestellen. Ik ben heel tevreden

Mooie aankoop

Altijd goede ervaring bij feestkleding365.nl Duidelijke site, snelle levering en goede opvolging van de levering. Bestelde poduct is van goede kwaliteit voor een prima prijs.

Geweldig!

Mijn zoon van bijna 13 die is helemaal blij met zijn Grafschender Bart Zwarte Beul Kostuum kostuum, hij is vrij lang dus ik heb een heren maat small besteld en hij past hem perfect. Zijn 1e Halloween schoolfeest op de middelbare klas 1 word perfect.

Breed assortiment, eerlijke prijs en zeer snelle bezorging

Voor halloween is Feestkleding365 de ideale plek om te zoeken voor leuke en unieke outfits. De prijzen zijn helemaal prima en het wordt steeds de volgende dag al bezorgd, top! Wel even rekening houden dat terugsturen niet kosteloos is, dus neem bij twijfel een maatje groter.

Super mooie kleding

Mijn meiden stralen op het halloween feest 1 groot spektakel en hun shinen in het midden met hun griezel kleding . Super mooie spullen bij jou egt een aan rader voor idereen die egt mo9i verkleed wil..en nog een tip het is ook nog is super snel in huis dus een mooie win win .. Top winkel voor idereen wat te halen ..♡♡

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!