Goed en betrouwbaar pakket volgende dag al in huis.

Gewoon goed en betrouwbaar aanrader voor on line aankoop in feestartikelen.

Super service en snelle levering

Hebben voor het eerst carnavalskleding gekocht als koppel. Hebben via de maattabel gemeten en zo onze maat gekozen. Tijdig besteld en dag nadien geleverd. En onze maten waren perfect!!!

Ziet er goed uit en levering was volgens afspraak.

Ik ben tevreden met mijn aankoop en snelle levering.

De jurk is prachtig

De jurk kost wel iets meer dan heb je wel een kwalitatief goed product. Ik raad deze jurk aan (Zilveren Chique Peaky Grace Roaring 20s)

Supersnelle levering en product zoals verwacht!

Supersnel gelevred en het product ziet er ect uit zoals op de website. Heel erg tevereden mee!

snelle en correcte levering

duidelijke site, zeer handig dat je kan aanduiden next day levering. mooi verpakt, duidelijk te volgen via de automatische emails. bestelt om 22u00 's avond en de volgende ochtend geleverd.

Beschadigde/gebruikte? helm ontvangen

Helaas kreeg ik voor €10 euro een beschadigde of zelfs gebruikte helm. Het enige wat je aangeboden krijgt is een retour, wat hem natuurlijk niet wordt omdat mijn zoontje de helm gelijk op wilde, of 25% procent korting.

Ruime keuze

Heel gemakkelijk om per categorie je outfit te vinden. Ruime keuze in het aanbod. Gemakkelijke bestel procedure. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je betaling en verzending. Top.

Op minder dan 24u geleverd

Ze doen wat ze beloven. Bestelling om 23u 's avonds gedaan en de dag erop om 18u al geleverd. Perfect!

zeer snelle en goede levering

zeer snelle en goede levering

TOP !!!

Super snelle levering.

De kleding ziet er precies zo uit als het op de website staat.

Er is genoeg keuze bij de Feestkleding 365. De kleding ziet er precies zo uit als het op de website staat. En een zeer vlotte en nette levering, we hadden het de volgende dag al in huis. Fantastisch.

Terug sturen

De maat was niet goed. Ik wilde mijn pakket terug sturen. Alles tot daar OK. Alleen kreeg ik geen document om op mijn pakje te kleven. Hiervoor al reeds gemaild naar de klantendienst, maar ik krijg geen antwoord.

Helemaal top

Voor ieder verkleedfeestje en voor ieder budget is hier wat te vinden. Bestel natuurlijk niet weekelijks dit soort kleding, maar als ik zoiets bestel doe ik dat hier!

Schlechte Qualität

Die Fühler des Bienenkostüms waren defekt und das Kostüm hat sehr viel Glitzer verloren Schade!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering en gemakkelijk te bestellen

Vlotte betaling, zeer vlotte levering én super goed op tijd!

In het algemeen zeer positief

Alles ging vlot, snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden. Alleen wanneer ik mijn pakketje wou terugsturen moest ik daar wel 8 euro ongeveer voor betalen wat ik persoonlijk te veel vind maar buiten dat heel goed

Vlot besteld en geleverd

Heel vlotte service. De bestelling via de website en de levering verliepen vlekkeloos.

Beste avond ever gehad!

Beste avond ever gehad! Ja, kostuum paste me perfect. Belichte mijn aura op en daardoor ben ik toch wel gewonnen op het verkleedavondje carnaval. De hoofdprijs gewonnen. Een wereld open gegaan, was zeker 20j geleden ik me nog eens verkleed had. Last minut beslist toch te doen, op jullie website terecht gekomen en ja voor herhaling vatbaar, leuk assortiment! Dank je voor de beleving.

Subliem!

Super gemakkelijke website met heel veel filters waarsoorje zeer snel kan vinden wat je zoekt, maar ook uitgebreid kan kijken bij twijfel. Vlotte bestelmogelijkheid en vele betalingsmogelijkheden. Supersnelle levering en dit op een zeer professionele en nette manier. Mijn pakket was er de volgende dag, in perfecte staat en goed ingepakt! Ik bestel altijd bij feestwinkel 365!!

Super service!!!

Bestellen en volgende dag geleverd. Echt super!!!

Goede kwaliteit feest attributen

Ik kreeg mijn costuum binnen en vond het goed zitten en het was precies zoals het omschreven was op de afbeelding!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vlotte verzending, op afgesproken tijdstip aangekomen, kwaliteit is oké voor deze prijs

Ben er heel blij mee.

Ben heel blij met mijn bestelling en snelle levering, voor herhaling vatbaar!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW