Tevreden in het algemeen

Hele snelle verzending De maat die ik besteld had, is ook correct. Luchtige stof, ideaal voor in de crèche!

Besteld, da erop geleverd, maat zoals beschreven, helemaal tevreden!

Alles Super!

Genau wie beschrieben inkl. schneller Lieferung

Einfach super.

Schnelle Lieferung und top Qualität

Autokostüme

Schnelle Lieferung

Zeer snelle levering

Snel en zeer correct!

Schneller Versand und tolle Ware

Das verschicken des Kostüms ging super schnell. Leider war das Kleid zu kurz, ansonsten super Qualität

Dik in orde

Makkelijke website, en bestelling echt vandaag besteld en morgen in huis Top service!

Snelle levering/nette producten

Carnavalskleding besteld voor de kinderen. Mooie degelijke pakken, waar de kinderen erg blij mee zijn. Snelle levering.

Ik heb op tijd en zonder problemen mijn pakketje gehad. De website was ook erg duidelijk net zoals de bevestigingsmail.

Snelle en correcte levering

Bestellen lukte vrij eenvoudig via mobiel apparaat. Na betaling werd ik niet teruggestuurd naar de webwinkel zodat ik even niet wist of de betaling geregistreerd werd. Ik ontving echter heel snel een bevestiging van bestelling via email. De volgende ochtend werd nog persoonlijk contact opgenomen met mij om dit te bespreken. Snelle en correcte levering nadien met enkele notificaties voor de tracking van het product. Zeker tevreden.

Prima service én snelle levering

Koken hun leveringsafspraken na, echt heel snel. Daarbij een zeer pro actieve klantenservice. Ik had een retour gestuurd op mijn kosten wat een gratis retour reden bleek te zijn. Ik werd netjes gebeld om te vertellen dat ze mij het bedrag van versturen ook zouden vergoeden. Dát vind ik nou echte service, hadden ze niet hoeven doen maar zij nemen hun verantwoordelijkheid. Echt top!

Schitterend

Wat een service! Vandaag besteld morgen geleverd klopt écht ! Kortom : super , geweldig, fantastisch!

Snelle service, goede producten

De kleding was er binnen 24 uur. En voldeed precies aan de omschrijving op de site.

Snelle levering, netjes ingepakt

Het was al een dag na bestelling binnen. Keurig ingepakt en het was precies zoals beschreven

Heerlijk fout.

Ik was de jaren70 al bijna vergeten. De tijd van Abba en disco. Veel glimmers en wijde pijpen. Voor een themafeestje leuke kleding aangeschaft, glimmend en beetje hippie-achtig. Saterday night fever mag wat ons betreft komen!

Kleding wat aan de kleinere kant, dus valt iets kleiner Verder tevreden en snelle levering

Snelle bezorging en duidelijke site

Binnen een dag waren de producten binnen! Heel fijn ook dat de maattabellen bij de kleren vermeld staan zodat je goed kan inschatten welke maat je moet bestellen. Super!

Super tevreden over het gekochte artikel.

Ben heel tevreden over de snelle bezorging en toen ik het pakketje openmaakt werd ik helemaal blij van mijn ABBAkostuum Ziet er super leuk uit en de kwaliteit is ook heel goed.Echt waar voor mijn geld. Het feest is pas over anderhalve maand maar ik weet zeker dat ik veel leuke reacties ga krijgen.

Perfectie

Perfecte maat en uitstraling, snelle levering

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering mooie kwaliteit goede pasvorm

Ruime keuze en gemakkelijk besteld

Ruime keuze aan verschillende outfits en accessoires. Vlot om te bestellen en levertermijn wordt gerespecteerd

Ik had twee pakjes besteld de eene was te klein maar de andere is perfect

Uitstekend!

Deze website heeft een zeer breed gamma aan keuze en maten. Er staat een goede omschrijving bij en alles is duidelijk. Na dat je hebt gekozen is de levering zeer snel. Ook als het niet goed is is het goed aangegeven hoe je iets kan terugsturen. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW