Kwalitatief goede kleding, goede service en supersnelle levering.

Ik heb voor de 1e keer bij feestkleding.nl besteld, en ben hier super tevreden over. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, en zelf zou ik hier zeker vaker gaan bestellen.

Mooi pak

Mooie stof. Maar L iets te korte mouwen. XL proberen.

Uitstekend en meedenkend

Ik had een best grote bestelling geplaatst voor onze carnavalsvereniging, helaas kreeg ik 1 pak in een andere kleur binnen. Even gebeld naar feestkleding365 en er werd gelijk mee gedacht zonder nadelige gevolgen voor mij als koper. Ik kon een nieuwe bestelling waarvoor ik geen verzending hoefde te betalen en ik kon het ene pak gratis retourneren! Super klant vriendelijk!

Bliksemsnel geleverd!

'S avonds 2 carnaval jurkjes bestelt en de dag erna al binnen! Netjes afgeleverd en naar wens!

Heel fijn

Het was heel erg gemakkelijk om alles te bestellen en als zit goed als in de tabellen ben daarom heel erg tevreden met het resultaat ik ga er zeker het beste van maken en ik raad deze site zeker aan

Goede kwaliteit, maat tabel klopt. Snelle verzending

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Zeer veel keuze en een razendsnelle levering.

Super schnelle Lieferung, alles TOP, gerne wieder !

Hat alles gepasst, wie angegeben

Super mooi en snel geleverd.

Altijd vertrouwen gehad in de firma en kostuums was van kwaliteit Snelle levering Voor ons betekent dat minder stress en meer tijd om te spenderen aan bouwen van de carnaval kar en dergelijke

De levering was erg snel, zelfs de nalevering was er op tijd. De retourzending van 1 artikel was makkeleijk en supersnel geregeld.

Een goede ervaring. Ik en mijn partner moesten nog snel een kostuum hebben. Het was er de volgende dag. Kwaliteit is goed en prijs ook schappelijk

Aanrader, snelle levering en goede producten

Geen nadelen aan deze leverancier.

Snelle en correcte levering

Snelle levering ,mooi materiaal en bovendien 60 dagen retourtijd ,beter kan niet . Dankjewel

Snelle verzending. Super leuke verkleedpakken! Mijn boys zijn blij!

Zeer snelle levering Goede kwaliteit

Heel snel

18/1 besteld 19/1 thuis geleverd

Ze zijn geweldig

Ze zitten heerlijk en staan heel mooi. Kan niet wachten om ze met carnaval aan te doen

super!!

Heel snelle levering en het pakje was van goede kwaliteit! hier bestel ik sowieso weer opnieuw

Snelle levering, veel keuze

De kleding is netjes ingepakt. Sommige artikelen zijn iets anders van stof dan voorgesteld, maar de service hier op is prima. Heel veel keuze in de webwinkel.

Goed!

Goede prijs en zeer snelle verzending. Netjes verpakt

Snelle levering kwaliteit matig

Makkelijk hanteerbare website waar ik vlot mijn keuze kon maken. Op de site stond levertermijn van 1 week maar de volgende dag reeds had ik mijn bestelling thuis. Ik ben tevreden.

Oke

Precies zoals gedacht

Wat een topservice!!!!!!!

Mijn eerste maal besteld bij jullie en geloof mem er zullen er nog volgen! Wat een vlotte service en super kwaliteit! Doe zo verder!!!

Snelle levering Goede kwaliteit

8 Savannahweg