Snelle levering!

Super snelle service en levering

Heel tevreden van jullie bestelins was verschoten hoe snel ik het had

Waanzinnig

Ook deze keer weer een prima jasje. What you see is what you get. Prima service en snelle levering.

Supersnel

Heel tevreden van de ruime keuze voor een persoon met een maatje meer! En de snelle levering binnen 24h! Dikke pluim!

Super service!

Snelle levering en voldoet precies aan onze verwachtingen!

Feestwinkel Levert altijd snel! Alles is altijd goed verpakt, de maten zijn goed aangegeven.

Geweldige service topbedrijf

Snelle levering en snelle service. Bij vragen voor de servicedesk: meteen dezelfde dat antwoord. Mooi artikelen te koop en geweldig aanbod. Ik kom zeker terug.

Hele goede service!

Goede ervaringen met dit bedrijf!

Duidelijk overzicht en snel binnen

Het product wat ik besteld heb kwam snel en netjes binnen, ook vind ik de opties voor het bezorgen wel erg fijn

waar voor je geld

veel keuze, correcte prijzen, snelle afwikkeling, alles keurig en op tijd geleverd !

Makkelijke site en vlotte levering.

Duidelijke website en een vlotte levering van de producten.

Super leuk verkleedpak

Mijn zoontje is heel erg blij met het pak. Wel spijkerbroek eronder. Hij vindt alleen het klittenband kriebelen. Verder hartstikke leuk.

Snelle levering en topkwaliteit

Op een woensdag besteld en op donderdag was het al binnen. Alles was netjes verpakt en de juiste maten aangeleverd. product ziet er precies hetzelfde uit als op de foto en de maten kloppen ook! ik raad dit bedrijf zeker aan! (overigens al vaker besteld hier)

Snelle levering en goede kwaliteit

Volgende dag al in huis, prima prijs kwaliteitsverhouding. En het pakje staat me geweldig

Gewoon goed zeer tevreren, altijdt graag weer. Zelfs bij een Probleme korekte hulp en zeer snel.

Zeer tevreden klant, ga hier vaker bestellen

Top pak, en snel met levering ook nog, niks te klagen dus van mij een dikke 10!

mooi pak

het pakket was mooi binnen een dag binnen, enige jammere was dat ik om 11u een mail kreeg dat hij er tussen 18:25/20:25 zou zijn vervolgens was hij er om 11:30. ik was gelukkig nog net thuis dus het was verder geen probleem

Gekregen wat ik wou.

Snel geleverd Goede kwaliteit Mooi kostuum Tevreden kind = tevreden mama

Super gaaf!

De maat klopt en is een eyecatcher op een feest!

Feestelijk!

Product vrij laat in de avond besteld en volgende dag al vroeg ontvangen! Heel erg tevreden!

de snelste levering ooit :-)

zaterdag besteld, maandag geleverd!

Snelle levering goede kwaliteit

Ik heb al meerdere malen besteld bij deze website. De spullen zijn meestal de volgende dag in huis, maatvoering klopt beter dan bij veel andere winkels en retourneren gaat eenvoudig. Zeer tevreden

Binnen 1 dag onze carnavals outfit binnen. Mooie kwaliteit en goede pasvorm.

Hele snelle levering. Netjes verpakt.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW