Snelle levering van mijn petticoat. Ziet er ook goed uit! Enige minpuntjes zijn dat de ringetjes bij de opening voor de touwtjes los zitten en de touwtjes aan het einde gerafeld zijn. Kleine details.

Snelle levering, goede prijs/ kwaliteit!

Voor het hele gezin kleding besteld voor een 70s party. Hele mooie kwaliteit kleding voor een prima prijs. Super snelle levering!

Snel geleverd en een top pakje!

De bestelling was erg snel geleverd! Het pakje paste perfect en heeft een heerlijk zacht stofje!

Rücksendung

Versuche seit Tagen an meine Bestellnummer heran zu kommen wegen einer Rücksendung! Bisher nicht gelungen. Da angeblich nichts von mir existent ist !?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel, compleet, goede service klantendienst

Snelle levering van de producten. Bij vragen heb je snel en correct antwoord van de klantenservice. Gaan opzoek naar gepaste producten, voorraden,.. Fantastisch goed geholpen.

Supersnelle levering

's avonds besteld en de volgende dag in huis. Bestelproces ging vlot en communicatie over levering ook.

redelijk ok

Levering van de bestelling ging vrij vlot, dag erna al in huis. Besteld product voldeed ook aan alle omschrijvingen. Enig minpuntje vond ik dat je moet betalen om je bestelling te retourneren.

Goeie en vlotte service, prima materialen

Voor herhaling vatbaar

Zeer ruime keuze

Heel veel keuze, verschillende prijsklasses en supersnelle levering

Leuke kleding

Leuke feestkleding aan topprijzen!

uitmuntend!

Onze bestelde kleding werd snel thuisbezorgd zodat we gisteren met ons gezin een geweldig themafeest konden vieren!

Einfacher Bestellprozess, einfache Rückgabe, zuverlässig

Ich habe 2 Faschingskostüme zur Auswahl bestellt, die Ware kam schnell und gut verpackt an. Ein Kostüm passte, das habe ich behalten, das andere zurückgeschickt. Rücksendeprozess war einfach, Geld wurde zügig zurückgezahlt. Die Rücksendung wäre noch einfacher, wenn ein fertiges Rücksendeformular / - Aufkleber dabei wäre

Sehr schnell, völlig komplikationslos

Ware kam innerhalb von 2 Tagen. Qualität wie bei Karnevalsartikeln üblich (100% Synthetik, aber ok)

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en het product is zoals omschreven. De kleding was ook snel in huis

Snelle levering met prachtige producten

Ruim assortiment! Mooie producten! Prijs kwaliteit prima! We zijn er heel blij mee! Laat de vastelaovend maar beginnen!

Rücksendung funktioniert nicht

Ich will ein Teil meiner Bestellung zurück schicken und bekomme trotz mehrfachen Bitten kein Rücksendeetikett.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel geleverd en nette prijs

De bestelling was de volgende dag in huis. Kwaliteit van de kleding is oké.

Feestkleding top en snel geregeld!

Alles ging vlot, prettig en kleding wordt netjes bezorgd.

Het was snel binnen, top kwaliteit, goed naar maat

Ze zijden dat je 1 maat groter moet dan dat je normaal hebt en dat klopt ook zeker helemaal tevreden er mee

Goed, snel en mooie producten naar ware maatvoering!

Snelle levering, net verpakt. Goede kwaliteit.

Goede service, adequaat geholpen en snel geleverd!

Ik was op zoek naar een leuke feestjurk, maar deze was niet meer voorradig. Dus een leuk rokje besteld en de volgende dag al in huis! Top service!

Die Kleidung hat minderwertige Qualität

Paket wurde schnell geliefert. Der Artikel "Pfeife" war zerbrochen. Kleidung würde keine Feier durchstehen, da minderwertig.

uitstekend!

goede beschrijving van het product, vlotte bestelling, vlotte en correcte opvolging en levering. De eerste keer dat ik bestelling plaatste maar niet de laatste keer..

Reibungsloser Ablauf

Alles sauber und gut gelaufen.

Zeer snelle levering.

Ik kocht mijn product tussen 20:00 en 21:00 uur. De dag erna om 10:00 lag het al bij m'n thuis. We hebben eerder op deze webwinkel iets gekocht en altijd is het de dag erna in huis. Ze hebben ook een zeer grote aanbieding in feestkleding en mooie kortingen. Ik ben zeer tevreden over deze webwinkel

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW