Snelle levering maar slechte bezorging

Snelle levering! Bezorger nam niet de moeite om aan te bellen en heeft het direct naar de buren gebracht

Goed bedrijf

Duidelijke website en communicatie. Snelle levering. Ik ben tevreden.

Snel, leuk, kwaliteit

Batgirl pakje en superman.....wat ern feest om binnen te krijgen ,om te passen..wat een voorpret al en vanavond het feest

Supersnel!

Mijn bestelling was snel geleverd!

perfect

perfecte levering super mooi jasje

AANRADER!

Mocht ik opnieuw een verkleedfeestje hebben, 1 adres: Feeskleding365.nl Wat een service: leuk, snel, to the point, goede prijs en niet te vergeten, een goede communicatie met een naservice die kan tellen. Alles netjes op tijd en mooi verpakt aan huis geleverd op het vooropgestelde tijdstip, maw, een AANRADER! Ann

Top klantendienst

Ik heb een grotere bestelling van pakjes gedaan voor carnaval. Hiervoor krijg je ten eerste al een goede korting, die leuk is meegenomen. En ten tweede kreeg ik een mailtje dat er wat vertraging was opgelopen met verzending. Je krijgt dan heel wat opties om te kiezen: wanneer heb je pakje echt nodig, uiterste verzenddatum, optie om het te annuleren, enz. Ze geven dus heel wat opties om te kiezen, dit maakt het heel fijn bij hen!! Uiteindelijk ging het maar om 2 dagen vertraging, en hebben we de pakjes ook keurig na die 2 dagen ontvangen. Menig andere websites kunnen hier iets van leren!

Waanzinnige glitters!

Super blij met de aankoop bij feestkleding365. Met mijn goudglitterig colbert en glitter feesthoed, steelde ik de show die avond. Geweldig!

Supersnelle levering en blij met mijn bijenkostuum.

Super karnevalskleding met snelle levering

Super leuke karnevalskleding voor de kinderen met snel thuis bezorgt. Tevreden met de bestelling

Superleuk pak gekregen. Netjes verpakt

Topervaring! Op tijd ontvangen en netjes verpakt.

Ik had al een pakje in me hoofd om te kopen en deze site had de perfecte die ik wou. Mooi en goedkoop. Alsnog was me pak perfect geleverd en in hele goede staat.

Ideale carnaval outfit

Aangename stof Goeie maat aanduiding op de website zodat ik de juiste maat kon kopen.

Prachtig kostuum. Ik was de prinses van de avond

super materiaal, super pak, levering binnen één dag

Vreselijk dun vies stokje

Zo dun als een panty vies sweetstofje en valt mega klein. Niet doen dus

Super goed

Snelle levering, overzichtelijk site, makkelijk te bestellen, duidelijk retourbeleid/ruilen, goed te bereiken voor vragen.

Uitstekend en snelle levering

Fijne samenwerking, snelle levering, en een duidelijk overzicht van mijn bestelling!

Gewoon in één woord top

Ruime keuze,de prijzen zijn in orde,snelle levering en netjes verpakt.ik raad het iedereen aan .Het is top!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en een goede kwaliteit prijs verhouding, fijne website waarin je ook top verschillende kostuums op elkaar kon afstemmen. Ik ben zeer tevreden!!!

Precies goed!

2 pakken besteld voor mij en mijn vriendin. Een hele snelle levering en precies zoals op de foto! Heel blij mee :)

Super goede ervaring ga zeker meer bestellen!

Eerlijke prijzen, het betalen is heel makkelijk en veel opties laten direct iets weten en houden u goed op de hoogte en super snelle levering die ook goed duidelijk is dus eigenlijk gewoon top!

Tevreden, snel geleverd

Heel tevreden, snel geleverd. Spullen waren netjes ingepakt

Mooie verkleedkledij voor een goede prijs

Originele en mooie verkleedkledij met een mooie prijs-kwaliteit verhouding. Verwachte leverdatum is zichtbaar bij bestelling en werd nagekomen, ook tijdens de feestdagen. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Onwijs leuk en snel

Hele leuke site Prachtige outfits en hele snelle levering netjes verpakt.

Top na 1 dag binnen

bestellen ging makkelijk en direct afgestuurd en volgend

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW