Perfecte service

Binnen de 2 dagen dat ik mijn bestelling plaatste, ontving ik het al. Alles top, niets op aan te merken.

Supersnelle levering

Heel veel keus voor elk thema, snelle levering

Super service

Mijn bestelling had ik de dag nadien in huis. Iets was te klein, dus dit heb ik op retour gedaan. Ook dit verliep probleemloos. Een echte aanrader. Ook een heel uitgebreid gamma aan keuze!

Super Ware, schnelle Lieferung

Alles Prima gelaufen schnelle Lieferung, schönes Kostüm. Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super snelle levering

Prima website, en snelle levering

Veel producten, makkelijk op te zoeken, makkelijk bestellen, doen wat ze belovende de volgende dag in huis! Netjes verpakt, ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van het pakket!! Wij zijn zeer tevreden

Super snelle service en mooie outfit

Snel geleverd mooie kleding

Snelle levering prijs kwaliteit is perfect wij hebben zin in carnaval

Op vraag om 16.00 besteld en op zaterdag om 13.00 kon ik het aan. Echt hele goede service

Fantastisch, snel en goede kwaliteit!

Savonds om 21:00 besteld en om 11:00 dag erna bezorgd! Kleding was ook van hoge kwaliteit!

Ze tevreden

De prijzen zijn hier vaak lager voor dezelfde kleding dan op andere sites. Ik heb een prachtige steam punk jurk gekocht. De maat tabellen kloppen ook goed. Ik zou alleen bij de beschrijving zetten of het boven lijfje stretch heeft. Dat is voor dames met een grotere borstomvang fijn om te weten. Kortom, een fijne site waar ik al meerdere spullen bestelt heb, en zeker nog vaker zal bestellen.

Verschikkelijk

Had al niet veel verwacht van een aardappel pak. En dat het in losse delen dat je de ogen neus en mond er zelf moet op doen dacht ik al van na oke prima raar. Maar dat het zonder klitteband of lijm word geleverd van na kijk maar hoe je het doet en daar wel 30 euro voor betaald is toch gekkenwerk. Staat ook niks in de beschrijving van feestwinkel 365. Het is gewoon waardeloos hoe dit is bedacht is... Ik had wel de zelfde avond dat het pakketje binnenkwam feest heb gauw seconde lijm gebruikt. Na 2 drubbels bier alles zat al gelijk los liep ik daar met een bruin waardeloos pak die ik niet kan treugsturen omdat hij kapot en is gebruikt is. Maar wel 30 euro voor betaald heb.

Snel geleverd, goede

Pakket beloofd veel goeds!

Zoals verwacht!

Er werd gezegd dat het er de volgende dag zou zijn maar dat niet elk item dan al geleverd zou worden, maar toch heb ik alle 4 items binnen 24 uur tijd ontvangen. Top service en me costuum zal zeker bovenaan staan bij het feest!

Super website met leuke spullen en goede levering!!

We hebben hier een pakje gekocht voor een vrijgezellenfeest, super leuke items en accessoires. Snelle levering en als er iets niet leverbaar is sturen ze een mailtje en oplossingen. Top

Snelle, vlotte levering, kwalitatief

Heel tevreden

Uitstekend en snel

Ik vond het fijn dat mijn bestelling super snel geleverd werd en dat ik een product heb mogen ontvangen van goede kwaliteit.

Is allemaal mooi en de maten zijn ook goed

Het is mooi het past allemaal

goed pak

goed pak, zit fijn alleen de armen een beetje te kort. Voor de rest is het een fijn pak en leuk om te dragen naar feestjes.

Mooi kostuum beter dan verwacht

Besteld van een joker kostuum en het was beter dan verwacht en helemaal SUPERRRRR

Snel bezorgd. Maat was goed. Coole outfit

keurig op tijd en bestelling compleet zoals je mag verwachten

Als lid van carnavalsvereniging (raad van 11) proberen we altijd iets unieks te verzinnen voor het huidige prinsenpaar, dit jaar dus als pater met 2 koorknaapjes en 2 nonnen. Als je dan toch besluit om iets te gaan bestellen, moet het wel zo zijn dat het aan je verwachtingen voldoet, en in dit geval was het dus ook zo, wij zien het aankomend carnavalsjaar met veel voorpret tegemoet.

Prettige website en goede service

Goed product en snelle bezorging. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Perfecte afhandeling, alles netjes de volgende dag geleverd zoals voorzien

Perfect, niets op aan te merken

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW