Sehr schnell!

Alles wie beschrieben! Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Email contact snel reactie. Met bijbehorende linken voor te bestellen. Snelle levering. Al heel vaak besteld en altijd in orde.

Einfach und transparent.

Einfacher Bestellvorgang, alles sehr übersichtlich und super schnelle Lieferung. Gleichzeitig günstiger als bei anderen Anbietern. Jederzeit wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super, alles zoals beloofd en snelle levering!

Mijn bestelling kwam super snel en alles zoals ik besteld had. Top! Goede aankoop!

Snelle levering, goed aanbod en correcte services

Kwaliteit kledij is goed Heel snelle levering

Super schnelle Lieferung!

Die Größe ist genau richtig, und sitzt wunderbar.

Betaalbaar kostuum

Kostuum was precies zoals op de foto. Erg leuk en prima prijs/kwaliteitsverhouding. Sneller bezorgd dan van te voren aangegeven.

Super toll

Klettverschluss unter den Knöpfen, sehr praktisch und optisch genau wie auf dem Bild. Ich bin begeistert

Geweldig!!

Super leuke outfit voor de carnaval!!

Bijzonder

Als ze net zo goed terug betalen als dat ze bestellingen leveren is het een top bedrijf!

Snel leveren en het product vond ik beter dan verwacht. Super tevreden

Top outfits!

Enorm enthousiast over de outfits! Ze staan geweldig.

top

goede site waarop heeeeel veel te vinden is voor hetgeen je zoekt. de prijzen zijn goed zodat je ook niet hoeft te twijfelen. De afhandeling en verzending van het bestelde gaat snel. ik vindt het een goede ervaring

Goede kwaliteit.

Zeer tevreden van de snelle levering en de kwaliteit. Woensdagnamiddag bestelt en donderdagmiddag al geleverd.

Carnavalspak zoals beschreven

Super mooi pak. En precies de kleur zoals op de foto. Ik ben zelf 1.60 en past dus goed.

*** kwaliteit voor het geld wat je betaald

Kunt hetzelfde krijgen voor iets van 50 euro. Ik raad dit af

Donderdagavond 19:00 besteld en vrijdagochtend al in huis!

Ik was last minute op zoek naar een outfit voor verkleed feest met thema. Ik heb op donderdagavond rond 19:00 besteld en had dit de volgende ochtend gewoon om 10:00 uur al in huis! Echt bizar snel. Supertevreden en zal het iedereen aanraden.

2 maskers besteld, snel geleverd. Kwaliteit niet heel best maar dat is begrijpelijk bij deze kleine prijs.

Erg blij mee

Zelfs nog sneller geleverd als in eerste instantie toegezegd

Op tijd geleverd, zelfs in feestperiode

Ze beloven " dag erop geleverd ".. eerst was ik twijfelachtig maar toch mooi op tijd geleverd op 31 december..drukste dag!! Jammer genoeg was hij te klein maar daar konden jullie natuurlijk niet aan doen.. ik zou geen minuut twijfelen om nogmaals bij jullie te bestellen

Prima voor die prijs!

Charleston jurk gekocht voor 18,50! Dacht dat het niet veel kon zijn eigenlijk. Maar voor die prijs was de jurk eigenlijk best prima. Heb hem dus gehouden! Laat de vasteaovendj mer komen.

Schnelle und sehr zufriedene Lieferung!

Schnelle und zufriedene Lieferung! Ware war gut verpackt und ich bin damit sehr zufrieden! Ich hoffe das sich das auch beim tragen des Fracks bestätigt! Würde jederzeit wieder hier bestellen!

Lieferung und Qualität sehr gut

Die Kommunikation und die Information zum Versand haben super geklappt. Die Sendung ist pünktlich angekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service en goede kwaliteit

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW