Perfect op tijd geleverd

Ik had last minute een outfit gekocht voor een feest en deze kwam perfect op tijd de dag erna aan. Top service!

Kwalitatief goede spullen en snelle levering

Super snelle levering en mooie producten.

Alles netjes en goed op tijd binnen

Mijn bestelling kwam de volgende dag binnen, dus ruim op tijd. Alles zat er netjes in verpakt. Niks mis mee.

Product voldoet aan verwachting, super.

Heeft ruimschoots aan de verwachting van mij voldaan. Zowel de kleuren als de pasvorm zijn geweldig. Ik ben een tevreden klant!

Doet wat het beloofd.

Voor 23.45 besteld en de volgende dag was het al bezorgd zoals beloofd. Top, een site waar je van op aan kan.

Prachtig kostuum

Prachtige kostuum

Ik ben er heel erg blij mee!

Perfect gelijk op de afbeelding. Maat is ook heel goed. Perfect

Correcte en snelle levering

Het was de 2e keer ik iets had besteld bij Feestkleding.nl. Als het op voorraad is, dan wordt het de volgende dag geleverd. Vele webshops beloven dit maar maken het niet waar. Verder zijn prijs kwaliteit perfect. De kwaliteit met iets van 30€ of 75€ is natuurlijk niet te vergelijken maar dat weet je ook van te voren. Een aanrader voor iedereen die carnaval/feestkleding nodig heeft.

Alles netjes en op maat binnen gekregen en snelle levering!

Als goed geregeld de bestelling. De retouren etc

Snel geleverd en maat klopt

Super snelle levering en de matentabel klopt. Het bestelde Brabant jasje past precies :-)

Snelle levering, goed verpakt.juiste maat.

Snelle levering, goede kwaliteit!

23:00 uur besteld, volgende dag in huis. Goede kwaliteit prijs verhouding. Maten waren ook goed!

Top !

Onze bestelling was er super snel. Ik had een vraagje over het retourbeleid en kreeg onmiddellijk antwoord. De klantenservice zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Nadien bestelde ik opnieuw een andere maat en deze kwam ook heel snel toe. Zeker een aanrader om je kostuums hier te bestellen!

Vlotte en correcte vlugge levering

Aangenaam verrast door de vlugge en correcte levering

Gemakkelijk en top geregeld

Na bestelling, kinderlijk eenvoudig, is het pakket binnen afzienbare tijd bezorgd. Goed geregeld, goed ontvangen van het bestelde voor een prijs.

Snel besteld en snel geleverd een geruststelling voor de feestdag

Snel besteld en snel geleverd een geruststelling voor de feestdag

GE-WEL-DIG

Alles naar wens, TOP!

Mooi en uitgebreid assortiment. Zeer snelle en correcte verzending.

Prima kwaliteit en goede service

De kleding was de volgende dag al binnen terwijl ik het 's avonds besteld had. De kwaliteit prijs verhouding is goed en bestellen ging gemakkelijk.

Betaalbaar, snel geleverd, goed product.

De bestelling was er snel en alles was zoals ik verwachtte. Niks te klagen. Goed product en goede service.

Snelle levering en kleding altijd zoals het op ee afbeelding staat.

Wij hadden geschreven dat we het pakket niet hadden ontvangen maar dat is een vergissing. De bestelling werd wel degelijk geleverd. Onze excuses. Roger Welter Neerstraat 25 1700 Dilbneek 0475 48 65 44

Veel keuze bij deze verkoper, nette prijzen en zeer duidelijke communicatie. Pakje was ook binnen voor ik er erg in had.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW