Prima winkel, maar kledingmaat voor Aziaten

Snel geleverd, prima kleding voor het geld, maar veel te klein. De grootste kindermaat , 10-12jaar, (pak uit een geheel) was 20cm te kort. Het kind is 11 en klein voor zijn leeftijd. Blunder om dit zo in NL te verkopen.

Goede communicatie en service

We kregen een mooie korting bij grote bestelling en werd keurig op tijd geleverd

Snel en kwaliteit

Snelle levering en prijs waardig geen rommel.

Alles tip top in orde

Gewelidige service en super kwalitieit!

Kledij besteld en de dag erna geleverd zoals veloofd. Dit is wat mensen willen horen. Kwaliteit komt overeen met wat omschreven staat! Vertrouwbare site!

Snel en betrouwbaar!

Eerste maal dat ik iets bestel en heel tevreden !!!

Vlotte levering

Vlotte levering en zorgvuldig verpakt. Duidelijk informatie op de site en eenvoudig bestelproces.

Perfecte levering

Kwaliteit van product is perfect , levering zoals vooral gemeld en op tijd

Uitmuntend

Duidelijke site zeer overzichtelijk en makkelijk om te bestellen. zeer snelle levering en prijskwaliteit is passend.

Zeer goede service, duidelijk en snelle levering

Duidelijk, goede kwaliteit, snelle levering... en schappelijke prijs. Wat wil een mens nog meer ;-)

Meteen aan de slag gegaan en was zoals beloofd voor 23:45 bestellen, morgen in huis. Gewoon super fijn dat als er zoiets beloofd wordt dat het ook waar gemaakt wordt. Producten waren ook allemaal in orde, dus dat was ook top.

Veel keuze , niet duur, snelle levering en makkelijk om te ruilen en terugbetaling. Zeker een aanrader!!

Super snelle levering! Pakje volledig inorde. Kleedje heel mooi!

Snel efficient en okay

Gewoon geweldig

Binnen 1 de geleverd

Snel en correcte verzending.

Alles is keurig en netjes verpakt en naar onze wensen bezorgd! Als we weer iets nodig zijn hebben we een goed adres.

Simpel

Simpel besteld en snelle levering

Leuke artikelen voor een aantrekkelijke prijs

Ik zocht kleding en accessoires jaren 60 voor een toneelstuk. Ze hebben heel veel keuze en tegen hele aantrekkelijke tarieven. Bestelling ging gemakkelijk en de levering was snel. Ziet er prachtig uit en past goed. Ik ben erg tevreden over deze aankoop bij Feestkleding365.

Zeer tevreden van de snelle en correcte service

Besteld ,en zeer tevreden van correcte verwerking en geleverde goederen. Alles is naar wens,ik heb een nieuwe leverancier gevonden.

Een aanrader

Ik had besteld en kreeg de levering snel zoals beloofd. Kleding was netjes zoals vermeld en zoals op de foto, alleen rekening houden dat de maten kleiner uitvallen. Ik had voor mijn dochter groter besteld (152) het bloesje viel goed op maat maar de broek paste ze absoluut niet in.. Gelukkig hadden we nog een aparte legging bestel en deze viel wel goed uit en was ook een 152

Supersnelle levering van kwaliteitsproducten! Aanrader.

Geweldige Sinterklaas

Mijn zoon heeft alle Sinterklaas vieringen in zijn geel zwarte pietenpak gelopen. Hij was de "Vitesse" Piet.

Super snelle levering, goede kwaliteit

Voor mijn dochter een Fiona outfit besteld. Dag erna al geleverd, zoals beloofd op de website. Mooie outfit, goede kwaliteit.

On time- on budget

Snelle en correcte dienstverlening! Fijn om mee samen te werken.

Super snel en goed geleverde prima materialen

Probleemloos winkelen met een snelle levering. Eén groot feest.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW