Prima !!

Super snelle levering. Prima materiaal. Geen enkele opmerking

Uitstekend geholpen, snelle service

Duidelijk op hoogte gehouden, snelle service. Fijne medewerking gehad

Helemaal prima, niks mis mee

Wij bestelde onze halloweenoutfit hier en zijn dik tevreden ! Er is genoeg keus en prijs qualiteit is hier top net als het snelle verzenden.

Prachtig voor de prijs die we moeten betalen

Zeer snelle levering.Mijn artikel was te klein en kon gemakkelijk terug sturen, en ook onmiddellijk een e-mail dat ze het goed ontvangen hadden en de prijs van het artikel terug betaald.

Duur voor de kwaliteit wat je krijgt

De service was top. Snel geregeld en makkelijk te betalen. Ook snel bezorgd. De kwaliteit is echter echt slecht. Ik heb een astronauten pak besteld. Hij is wit en je ziet alles erdoorheen. Ga dit dus niet dragen. De leverancier kan het pak terug verwachten. Jammer kost me weer tijd. Kan je beter op Ali Express iets bestellen.

Zeer nette kleding!

Echt mooie kleding, komt overeen met de plaatjes en goede kwaliteit tegen een normale prijs!! Erg blij mee, het feest kan beginnen

Last minute iets moeten bestellen en dag later op de dag dat het nodig was, is het bezorgd! Ik ga hier vaker bestellen als ik iets nodig heb!

Super snelle levering

Ik had met spoed iets nodig, binnen 24 uur had ik het in huis! Bij ei

Ik ben heel tevreden.

Heel correcte afhandeling van mijn bestelling. Ik ben heel tevreden.

Precies wat ik verwachte

Goede kwaliteit..maatvoering uitstekend. Ben zeeeeer tevreden

Wauw

Het pak is stevig gemaakt, past goed. Aan en uittrekken van het pak gaat makkelijk!

Snel en goeie kwaliteit

Snelle bezorging. De producten waren zoals verwacht en ruime keuze beschikbaar.

Heel blij mee!

Bestellen ging supersimpel, levering de volgende dag al. Bestelde kleding is helemaal naar wens, heel blij mee!

Top beren pak

Zit lekker en is nog lekker warm ook

Ultra snelle levering en gemakkelijk te bestellen

Mijn pakket werd nog geen 24u later geleverd (binnen de aangeduide leveringsperiode) en het bestellen is ook heel vlot verlopen. Zeker aan te raden!

Snelle levering!

Gemakkelijk te bestellen en ik had het product de volgende dag al in huis, super fijn!

Kleding zit perfect, mooie kleuren en het klopt precies met de afbeelding.

Nice

Super snelle service echt top

Snelle correcte levering

We hadden snel nog iets onverwachts nodig. Jullie konden snel en aan een correcte prijs leveren. Ik bestel zeker opnieuw.

Valt heel erg klein

Het valt heel erg klein

uitstekende service

bestelling was op tijd en exact was ik ervan verwachte!

Sehr zufrieden!

Ich habe ein Kostüm bestellt, welches innerhalb von 2 Tagen angekommen ist. Der Inhalt war wie beschrieben nur das Kostüm hätte für den Preis etwas hochwertiger sein können. Der Bestellvorgang ging super einfach. Zu den Maßeinheiten hätte ich mir genauere Infos zum ausmessen gewünscht. Im ganzen bin ich super zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles goed geregeld

Duidelijk bestelproces met de verwachtte levertijd. Snelle levering op de afgeven datum. Communicatie rondom levering goed verzorgd.

Alles perfect en vlot verlopen ! TOP

Alle artikelen zoals beschreven , snelle levering ! TOP