Perfect en supersnelle levering

Mijn zoon wilde op de valreep een nieuw Halloween kostuum. Niks kunnen vinden totdat ik deze site tegenkwam. Leuke items, diverse maten en supersnelle levering. Pak is van goede kwaliteit en valt prima in de smaak. Zoonlief heeft kunnen genieten van zn nieuwe pak

snel, correct en leuk !

Voor Halloween, op laatste moment nog beslist tot allerlei kledij en accessoires - alles gevonden bij Feestkleding 365. Kledij was zoals voorgesteld en van deftige kwaliteit , voor een scherpe prijs. Levering was zeer snel en correct - alles geleverd. Aanrader. In het verleden reeds bij besteld en in de toekomst waarschijnlijk terug opnieuw !

Goede en snelle surfers

Goede levering en het ging super snel

Toppie

10/10 AANRADER

absolute aanrader

heel veel keuze snelle levering, ook naar BE het gemak van betalen achteraf

Pakketje snel ontvangen en goede communicatie.

Pakketje besteld, was te groot en snelle services. Top

Super snelle levering , erg blij mee

Super snelle levering .

2 dagen na elkaar besteld en 2 keer mijn bestelling op tijd gekregen. Mijn bestellingen werden zoals beloofd de volgende dag thuis geleverd en dit op een drukke Halloween weekend. Top! Zeer tevreden

Super service

Duidelijke website en duidelijk uitleg over de kleding. Vrijdag einde middag voor Halloween besteld, zaterdagochtend al binnen!

Top winkel!

Ik had snel een kostuum nodig voor een feestje, jammer genoeg hadden weinig winkels een korte levertijd. Behalve feestwinkel. Fijn genoeg kwam het op tijd binnen en was het goed van kwaliteit. Uitstekende winkel!

Supersnelle levering en hele duidelijke website

Ik diende majorettepakjes te bestellen in 7 verschillende maten. Dit was door de duidelijke website geen enkel probleem. Ze werden stipt geleverd in het door mij gekozen afhaalpunt en klaar was kees. Topwinkel!

Goed product

Leuk pakje, comfortabel en rekt goed mee ik zou het hier aanbevelen omdat de kwaliteit/prijs goed in verhouding staat.

Fast delivery

I was desperate for a costume and they really sent as fast as they promised! The next day before noon I had my costume for the party at night! Thanks a lot! Btw, the costume had a great quality! I am really glad with that!

Top costuum

Altijd goedkope karnavals costuums gekocht, dit jaar eindelijk besloten wat fatsoenlijks te kopen. Toch altijd spannend als je dan net je pakketje opent, maar dit zach er tip top uit en paste erg goed. Alleen het hoedje was behoorlijk gekreukt, met een beetje moeite is deze nu ook weer in order.

Veel keuze, snel reactie

Last minute aankopen gedaan voor Halloween, maar ondanks dat nog veel keuze. Daarna nog per mail contact gehad over wijzigen afleveradres, dat ging ook prima. Een minpuntje was dat 3 items niet leverbaar bleken op moment van klaarzetten terwijl de website nog wel aangaf dat dit beschikbaar was op moment van bestellen. Hier wel netjes bericht over gehad met optie naleveren of geld retour.

Snelle

Volledig stipt!

De levertijd wordt perfect nagekomen! Kostuum klopt ook goed met de omschrijving.

Super++

Volgende dag al in huis, artikelen zoals beschreven

Toffe leuke feestkleding

Bij Feestkleding365 kun je echt voor alle feestjes iets leuks vinden. Prima prijs kwaliteitverhouding. Zeer groot assortiment met leuke ideeën. Niet alleen kleding, maar er zijn ook hele leuke accessoires om je outfit helemaal compleet te maken. Ontzettend snelle levering en keurig ingepakt. Altijd heel blij en ik krijg altijd complimentjes over onze outfit. Alleen ik bestel wel altijd grote maat....het valt regelmatig klein uit. Dus voor mij niemand anders meer dan Feestkleding365!

Super schnelle Lieferung

Super schnelle Lieferung

Prachtig e catsuit van een mooie kwaliteit stof

Zag er super uit!

Snel en goed geleverd

Vlot besteld op de website, volgende dag was het zoals beloofd bij men thuis geleverd. Prima!

Mijn bestelling was er zeer snel en tevreden van de kwaliteit

heel snel verzonden

ik was vrij laat bij het bestellen voor helloween maar ze stonden de dag erna al aan mijn deur!

Mijn dochter is tevreden met haar engel kustuum super snel verzonden. Wij wonen niet in nederland maar ik heb het besteld en laaten bezorgen bij mijn zusje zodat zij het naar Bonaire voor ons konde meenemen. Dank u voor de heel snelle service. Met vriendelijke groet, Zayanara Josephia

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW