Super snelle levering.

Werd keurig bezorgd door DHL. Klopt ook precies zoals jullie aangeven, vandaag besteld morgen in huis. Een dikke tien voor jullie

Eine super Erfahrung. Einfach und schnelles System und schnelle Lieferung. Top Service!

Schnelle Lieferung

Sehr gute Internetseite. Viele verschiedene Kostüme. Mal was anderes. Leider gehen alle unsere Kostüme zurück, weil sie uns zu klein geschnitten sind.

schnell und unkompliziert

Alles bestens. Vielen Dank

service + kwaliteit

Snelle service , mooie kwaliteit

Keine Rückmeldung

Habe dort ein Produkt gekauft das leider Defekt war. Habe es reklamiert und erhalte kein Feedback wie es nun weitergeht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Einfach top!

Schneller Versand, passt genau, sehr zufrieden

leuk product

glow-in-the-dark spinnencape besteld. Volgende dag werd deze al bezord.Het is een hartstikke leuk product en hij glowt ook prima.

Had meer verwacht van het dure Badman kostuum van €114,95

Het heksen kostuum voor mijn vrouw voor €36 ziet er perfect uit en zonder gebreken. Het Badman kostuum daarin tegen valt tege hoe deze is afgewerkt. Niet alles is netjes genaait en sommige stukken zijn overgeslagen met de naaimachine, van de cape is de zoom slecht afgewert en zit deze op een plek los van de cape. Beetje jammer voor een bedrag van €114,95.

Super snelle levering

Super snelle bezorging en prima prijs kwaliteit voor het verkleedpak wat ik besteld had

Alles prima en correct verlopen

Bestelling geleverd zoals aangegeven, na het passen bleek het te groot. Nieuwe bestelling geplaatst en terug netjes geleverd. De andere producten retour gestuurd en paar dagen later bevestiging ontvangst en terugbetaling.

Bestelling netjes en op tijd geleverd

Was de eerste keer dat we op deze bestelde en gaan dit zeker nogmaals dien

Niet te duur

Kwam snel binnen

Het pakket kwam snel binnen . Het materiaal is van goeie kwaliteit. Alleen de schoenen gaan wel snel versleten maar voor de rest een goed product

Mooie kleding, snel geleverd, goede pasvorm

Super schnell nach Deutschland geliefert

Schneller Versand, nette Kommunikation, tolles Kostüm! Top! Sehr zu empfehlen!

Tolle Verarbeitung, passt perfekt, super netter Kundenservice!! Immer wieder gerne!

Makkelijk en overzichtelijke site

Sommige afbeeldingen kloppen niet met de werkelijkheid, dit zou beter moeten. Verder zeer overzichtelijk alleen levering ging niet helemaal als gepland

Vlotte bestelling en snelle levering

Heel snelle levering. Product zoals beschreven, maar was ideaal

Mijn bestelling was snel binnen en ook helemaal naar mijn verwachting. Verzorgd verpakt en kwalitatief goed product , erg blij mee.

Zeer goeie en snelle levering

Onmiddellijk aan te raden,goeie en snelle levering.

Snel stuk

Leuke outfit, al moet je er wel het een en ander bijkopen voor het optimale effect. Het pak alleen, zonder cape, pruik, handschoenen is matig. Ik heb er een leuk Halloweenfeest meegemaakt. Helaas kan ik het niet nog eens gebruiken, want bij het uittrekken scheurde het bord al uit elkaar. Kwaliteit houdt dus te wensen over. Hou hier rekening mee.

Ruim assortiment en een duidelijke website. Binnen 24 uur bezorgt dus een hele snelle service.

Label shirt zat aan de voorkant, verder prima shirt

Leuk pantershirt gekocht voor een jungle feestavond. Label van het shirt zat alleen aan de voorkant waardoor het dragen niet comfortabel was. Hierna label uit het shirt moeten knippen. Daarna was shirt prima

Groot assortiment, goede site en supersnelle levering …. TOP !!!!

Ik had wat besteld, wat al supersnel ging en heel snel geleverd werd. Was jammer genoeg te groot, ondanks dat ik de afmetingen opgenomen had. Meteen een kleinere maat besteld om 21.30 uur ‘s avonds en de volgende ochtend om 10 uur was het geleverd. Super !!! Retourneren ook super makkelijk. Verder een heel groot assortiment. Zeer tevreden !!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW