Snelle levering, goede kwaliteit!

Mijn dochter zag er prachtig uit in haar popkostuum, was er echt mee in haar nopjes. Ook fijn dat de levering nog zo snel gedaan kon worden!

Goede prijs ruime keuze

Besteld, vokgende dag in huis. Ruime keuze

Snelle service, correct

Netjes ingepakt en snel geleverd

Netjes ingepakt en snel geleverd

Snel en correct

Vrijdag besteld, maandag geleverd. Goeie kwaliteit.

Super service

Super service en snelle levering

Supersnel en perfect!

Hier een kostuum voor Halloween besteld. Smiddags besteld en de volgende dag had ik het in huis (doordeweeks). Ik ben ook goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Pak zag er precies zo uit als op de foto en ook qua maat was hij goed. Draag normaal 34/36 en had een S besteld. Jammer dat je geen foto bij kan voegen, dat zou het duidelijker maken.

Nooit gedacht dat een kakkerlak zo mooi kan zijn!

Hardop gelachen toen ik dit kakkerlakken-pak voor de eerste keer aan had! Snelle levering en goede kwaliteit.

Gelukkig geen Fruugo.

Deze zaak houdt zich wel aan de afgesproken verzenddatum. Sterker nog, ik zou hem met twee dagen geleverd krijgen, maar ik kreeg mijn kostuum dezelfde dag nog! Waarom heb ik de concurrent Fruugo genoemd? Omdat zei aangeven dat ze op tijd leveren, maar uiteindelijk komt het uit China die er dan drie weken over doet. En dan is het nog een heel goedkoop in elkaar genaaid pakje. Dat is dit kostuum niet! Wat een mooi kostuum is dit zeg :) Ik zal zeker mijn vrienden jullie aanbevelen.

Er was iets fout gegaan met onze grote bestelling maar deze is keurig opgelost.

Just like in the pic

Snelle levering. Goede kwaliteit. Leuke nun outfit! Heb genoten van mn halloween feest.

Snelle levering Helaas viel het kostuum klein uit. Maat 10-12j besteld, zoon is net 10 en zeker niet van de grootste en het was eigenlijk net iets te klein voor hem.

Snelle levering en zoals op de site

Goede ervaring!

Goed.

Snelle levering. Bedankt.

Verzendig was de dag erna zoals vermeld

De aankoop was prijs en kwaliteit goed. Mijn dochter wordt in januari 7 jaar, dus ik heb een kleed genomen van leeftijd 7 a 9 jaar. Het kleed was heel krap om aan te trekken. Maar this gelukt. Hier zal ik volgend jaar terug bestellen.

Heel snelle levering!

Mijn dochter was superblij dat haar Halloweenkostuum eerder dan verwacht werd geleverd!

Alles wat ik gehoopt had.

De foto’s zoals op de site wilde ik niet geloven om me een teleurstelling te besparen. Het pak was echter alles waarop ik gehoopt had. Supertevreden over alles. Levering was sneller dan aangegeven dus ik had een super Halloween op school! Thx!

The dress was really looking good, better than the picture!

Snel bezorg

We hadden een pak nodig voor Halloween .deze is super snel bezorg echt top

Goede service, mooi pakje

Duivelspakje gekocht in maat 110 voor de dochter van 2,5 jaar. Werd geleverd zoals voorspeld op de site. Correcte afhandeling. Pakje zelf was wat aak de kleine kant, het past maar net terwijl ze normaal maat 104 heeft.

Top! Snelle levering

Top ! Snelle levering !

Schnelle Lieferung Ware top

Mehr gibt es dazu nicht zu sagen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelde kleding goed en volgens afspraak geleverd

De geplaatste bestelling kwam volgens afspraak binnen en zag er top uit.

Geen opmerkingen, vlot verlopen, bestelling goed op tijd. Kleding is zoals op foto

De kleur rood wijkt iets af......

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW