Perfecte levering

Gekregen wat we besteld hadden en een goede snelle levering.

Savonds besteld smiddags in huis! Super fijn dat het zo snel binnen is. Kwaliteit is ook oké

De broek en de jas zitten goed voor een maat M alleen dat midden stuk is aan de kort kant

Top winkel

Vandaag besteld morgen in huis. Echt ideaal voor een kind die op het laatste moment besluit om toch verkleed te willen... Kwaliteit van de kleding ook top. Bestel zeker een keer wat weer.

Super tevreden over product en levering !

Zeer goed !

Snel, mooi, maar helaas kwalitatief niet zo in orde

Met kinderen die zich graag verkleden, bestel ik regelmatig wat. De bestellingen en leveringen gebeuren telkens zeer vlot. Doorgaans is de kwaliteit van de verkleedkleding goed. Ditmaal viel het jammer genoeg tegen. Na één dagje was de broek (legging) helemaal stuk. Een groot gat aan de naad en volledig geschifte randen. Een dochter met tranen. Volgende keer weer beter.

Heel goed en leuk om te shoppen op de site

Ik vond alles goed aan geduid op de website en veel keuze ik heb jullie website al doorgegeven aan andere mama's

Supersnel, precies volgens afbeelding en de goede maat.

Snel geleverd, maat en kleding komen goed overeen. Heel tevreden!

Heb mijn bestelling,goed en snel gekregen

Ik zou zeker nog aan jullie bestellen,als ik iets nodig heb,snelle en goeie service

Erg

Na 2 u was heel de naad los + overal gescheurd

Perfekte Performance ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Von A-Z wurde alles professionell abgewickelt und die Qualität ist wirklich top.

Het bestelde artikel voldoet aan de verwachting

Alles snel geleverd.

Tevreden

Mooie skatete pak bij feestwinkel 365 besteld. Snelle service en netjes aangekomen. Top!

Maat klopt precies en het wordt snel geleverd

Vlotte levering

De spullen waren makkelijk te vinden en bestellen en werden ook supersnel geleverd! Goede service.

Mooie kleding perfect ingepakt en geleverd

Grote keuze, makkelijk bestellen en betalen en aflevering correct en op tijd.

Hele snelle top levering!

Vandaag bestellen en morgen ontvangen, dit klopt helemaal! De feestkleding is heel schappelijk van prijs, grote keuze en dan ook nog eens kwaliteit. Top!

Super goede kwaliteit

Ik kreeg het snel binnen. Super goede kwaliteit en lijkt erg veel op de kleding van IT clown!! Hele goede keuze gemaakt om het hier te kopen. Ik zal daar vaker gaan kopen!

Snel geleverd en precies zoals beschreven

Het pakje was er zelfs sneller dan in eerste instantie beloofd. De maat klopte met wat er beschreven stond in de tekst. Het enige wat ik iets minder vond is dat de stof erg dun is

Damage item 2 times

I ordered several things from this store. The costumes are ok, but the plastic "Halloween party" board was all creased and packed poorly, so it broke in the box. I sent a complaint and the problem was solved, I had to send back the old broken plate and received a new one, SAMELY BROKEN. I do not recommend this company, they are making fun of the customer, they wasted double my time.

Halloween kostuum

we hebben de bestelling super snel ontvangen, heel erg bedankt!!

Alles bestens ……….

Alles bestens, das Kostüm ist sehr schnell geliefert worden, und hat eine sehr gute Qualität,

Prima pak voor weinig

Leuke kinderversie van grimm reaper. Kwaliteit was beter dan verwacht, zeker voor het geld.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW