Sehr schöne Kleidung, aber etwas zu groß

Normale Lieferung. Die Kleidung ist sehr schön, aber zu gross

Super Kleid

Besser wie erwartet Hammer toll und sitzt sehr gut. Schöner wie am Bild

Schnell, qualitativ und unkompliziert!

Die Bestellung war schneller da als erwartet, dazu war die Website einfach zu navigieren und alles was ich gesucht habe hab ich auch gefunden ! Fasching 365 bietet eine Menge an Produkten für alle möglichen Feste an, auch mit dem Kundenservice bin ich zufrieden.

Snel en correct

Snelle en correcte levering.

Vlotjes!

Grote keuzemogelijkheid, bestelling, en levering probleemloos verlopen, zeker een aanrader!

Super snelle levering, product zoals omschreven.

Product goed en duidelijk omschreven op de site. Prima vlotte levering

Leuk pak en supersnelle levering

Leuk akkoord en zeer snelle levering waarvoor dank

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Bestellen bij de feestwinkel gaat super. Ik heb nog nooit een verkeerde of late levering gehad en ben erg tevreden over het gemak, de ruime keuze en snelheid. Goede website en service!

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd. Kwaliteit van de producten is naar verwachting en zoals omschreven op de website.

Mooi geregeld

Goed geregeld en lekker snel

Ondanks dat er bij verzending stond dat het twee werkdagen zou duren was het pak de volgende dag al in huis. Dankjewel

Goede kwaliteit, prima prijs

Pak van Batman besteld, past perfect, goed van kwaliteit en dat voor een prima prijs.

Prima website

Heb spullen besteld voor Halloween. Mijn bestelling was optijd binnen.

Ich bin mit meiner Bestellung sehr happy es is genauso wie ich es mir vorgestellt habe

Wirklich von der Lieferzeit bis hin zum Produkt super zu Frieden Würde ich direkt wieder bestellen Vielen Dank!

Schnelle Lieferung

An sich eine Super Auswahl und die Lieferung kam innerhalb von 2 Tagen. Es war alles vollständig. Einen Teil der Bestellung musste ich aber zurücksenden und dabei gab es leider Schwierigkeiten…

Snelle levering, goed verpakt.

Overzichtelijke site, snel geleverd en goed verpakt. Ik ben hier tevreden over.

Gewoon goed!

Bestellen was makkelijk. Mn kleding was snel, zelf binnen 1 dag, binnen en netjes verpakt. Ook kon ik m'n pakketje makkelijk volgens zonder problemen. Niet te veel poespas, gewoon goed!

Snel en prima gelevered

Maandagmiddag besteld en dinsdag geleverd. De verpakking was prima en daardoor was de inhoud heel geleverd. Een bestelling zonder zorgen. Alleen de bevestigingsemail duurde iets langer dan ik gewend ben.

Goede survice

Maandag besteld, dinsdag in het werd goed op dd hoogte gehouden op het moment dat mijn paketje dd deur uit ging/onddrweg was. Heel erg bedankt!

Volgende dag al in huis, goed verpakt. Half puntje aftrek voor het ontbreken van kousen bij kostuum, dit stond wel op de afbeelding. Volgende keer zal ik hier weer bestellen!

Niet zo positief

Halsketting besteld : was stuk. Feestelijke hoed met bloem besteld : bloem ontbrak!

Super correct

Super service, juiste maten, en veel snellere levering! Super ervaring

Waanzinnige kleding om mijn 50ste verjaardag onvergetelijk te maken!!!

Mijn familie ziet er zo top uit...zo gaaf!!!!

Goede kwaliteit

Het is een mooie jurk zit goed en goede maaten ook heel snel binnen

Zéér snelle verzending en goed ingepakt

Ben zeer tevreden met de service

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW