Makkelijk bestellen en snelle levering

Het versterken ging makkelijk. Genoeg keuze in de maten en snel geleverd. (1 dag)

Mooie setjes

Mooie verkleedsets gekregen voor een mooie prijs

Alles perfekt!

Das bestellte Kostüm ist super, passt gut. Schnelle Lieferung. Absolut empfehlenswert!

Super makkelijk en snel

Ik had mijn bestelling vrijdag avond om 10 uur besteld en de volgende dag al in huis. Alles zonder gedoe, snel geregeld!

Ik ga door naar de gevangenis!

Gisteravond nog even snel een Amerikaans gevangenis pak + mega grote handboeien besteld voor ons Halloweenfeest a.s. zaterdag! Bestelling volgende morgen al in huis... En ziet er ècht super uit! TNKS!

Handig

Last minute nog iets besteld,dag later was het er al. Zoals ze beloven op de website. Prima verpakt en kostuum komt overeen met de tekening. Ook de maat klopte goed.

Supersnelle service!

In de voormiddag besteld en dag erna in de brievenbus. Onze zoon is super blij met zijn Halloween kostuum!

zeer snelle levering erg netjes verpakt

Super snelle levering!

Wij hadden voor een feest een kostuum nodig. Natuurlijk hadden we veel te kang gewacht met iets te verzinnen en kopen. Super fijn dat ik deze kostuums heb besteld op vrijdag en deze zaterdag al thuis had! We hebben door de snelle levering een leuke outfit gehad tijdens het feest. Super!

What you see is what you get

Wat je ziet is wat je mag verwachten. Het vestje en de kraag zijn netjes afgewerkt en vrij stevig. Het jasje is vrij los van model. Ik ben vrij groot en heb een Large besteld en toch zit het nog los genoeg. De maattabel is vrij correct. De horens die erbij zaten hadden naar mijn mening iets meer naar buiten mogen staan zoals op de foto. De originele staan centraler en dus vrij recht op je hoofd. Dit is natuurlijk vrije interpretatie.

3 mooie verkleedkleren!

Super snelle verzending naar België. De maaten zijn ook perfect en passen De kindjes heel goed.

Zeer goed verlopen

Super goed en snel verzending

Hele mooie verkleedkleren.

De tenues dat we voor Halloween hebben besteld waren super mooi en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook super veel keuze. Top!

Goed kwaliteit en snel bezorgd

Zocht last moment naar een halloween outfit, net iets voor 23:00 besteld en netjes de volgende dag mijn bestelling ontvangen! Prijs kwaliteit gezien is het super.

Top kwaliteit

Hele mooie kwaliteit, zit best comfortabel en ziet er mooi uit

Snelle levering, snelle reactie mail, goede service

Fijne ervaring met feestkleding 365! Netjes en mooie verkleedspullen

Zeer tevreden.

Ze sturen opvolg mails. Levering netjes op tijd zoals beloofd. Goed verpakt. Online is het TOP!

Mega

Blitzversand, tolle Ware

Keurig en op tijd geleverd

Zeer snelle levering en het ziet er zeer mooi en netjes uit

Kleedje was zoals op de foto. Pastte perfect en was heel comfortabel. Ben zeer tevreden!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Prima kleding en accessoires ontvangen

Snel en gemakkelijk te bestellen

Eerst keer dat ik iets besteld had bij feestkleding365.nl maar de site is gemakkelijk.

Helemaal blij

Mijn dochter had een Halloween party. Snelle levering! Niet al te duur! Heeeeel erg blij!

Top qualité

Livraison rapide. Qualité au top comme décrite. Rien à redire.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW