Beter dan verwacht!

Vandaag besteld en morgen in huis is bij Feestkleding365.nl ook daadwerkelijk zo! Nog snel 2 outfits gekocht voor mijn zoontjes en net zoals de vorige keer was de levering perfect in orde. Mooi, deftig ingepakt en snel. Ik bestel zeker weer opnieuw!

Snelle levering Heel tevreden

Goed en snel

Goeie afhandeling Snelle service

Supersnelle service

Superveel keuze maar vooral supersnelle service

Mooie jurk

Super leuke en mooie jurk

Volgende dag keurig verpakt in huis! Het feest kan beginnen!

Helemaal super!

Het materiaal is goed en stevig en de kleuren zijn ook heel mooi. Heel mooi pak.

Geweldig!

Ik had last minute een pakje nodig voor een Oktoberfest. Kreeg er wat paniek van omdat ik bang was dat ik niet meer op tijd aan een pakje kon komen, maar de levering van feestkleding365 was perfect! ‘S avonds laat had ik besteld en de volgende dag begin van de middag had ik het pakje in huis! Top!

Geweldig zo snel

Heel snelle service

Goed kwaliteit

De kwaliteit dan het kleding is perfect en de snelle surfes is altijd fijn hat het de volgende dag al in huis

Tolles Produkt, Schnelle Lieferung!

Das Kostüm war genau wie erwartet, alles sehr gut und Hochwertig. Schnelle lieferung noch dazu. Sehr zufrieden!

Snel, netjes

Snelle reactie Snel geleverd Netjes verpakt Mooi kwaliteit

Super snelle levering!!!

Heb mijn pakketje de volgende dag gekregen, handig als je last minute een halloween outfit nodig hebt :)))

GEWELDIG

Mijn zoon was helemaal in de WOLKEN met zijn GRAFSCHENDER pak, geen lange wachttijd en perfecte fit. Bedankt om mijn zoon een FANTASTISCHE halloween te bezorgen!

Zeer mooi kwalitatief pak.

Net zoals op de afbeelding. Zeer mooi kwalitatief pak. Ons kind was er zeer blij mee!

Voor mijn Halloween kostuum heb ik een mantel besteld. Dit is ten 1e top aangeleverd, zelfs netjes opgevouwen met een hanger eraan en ten 2e is de retour ook netjes afgehandeld (2 maten besteld) inclusief mijn bezorgkosten terug gekregen. Al helemaal mooi, dat het met Klarna kan. De kwaliteit van het product is ook verrassend goed. Normaliter is het van dat typische synthetische kreukel spul, maar dit was dat totaal niet. Ik ben blij! :)

Mijn pakket kwam in deftige staat die ook mega handig dat ze grote maten hebben met dat ik aan de molliger kant ben als ik kledij nodig heb om te verkleden bekijk ik deze site zeker eens

Schneller Versand gute Qualität

Alles gut, bis auf die Handschuhe. Der Schnitt ist etwas komisch. Zu Kurze Finger und zu große Handfläche

Goede service!

Binnen een dag geleverd en retourneren is ook geen probleem. Top service dus. Een tevreden klanr dus!

Perfect!!

Snelle service,mooie producten. Goede kwaliteit!!!

Super snelle levering

Hele mooie kwaliteit. En super snel binnen

Super toll geklappt

Für das erste mal vollkommen zufrieden werde bei Bedarf wieder bestellen

Unkompliziert uns einfach

Ich habe ein Kostüm für ein spontanes Event bestellt und dies kam sogar vor dem genannten Zeitraum bei mir an.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Preis Leistung ist super.

Super schnelle Lieferung. Und für den Preis ein super Kostüm.

Tolle Qualität und sehr guter Kundenservice

Alles gut, schöne Ware, sehr zufrieden. Danke