Snelle levering. Groot aanbod

Overzichtelijke site met divers aanbod aan feestkleding wat snel geleverd wordt.

Heel tevreden

Je krijgt wat ze beloven.

Wat we besteld hadden is binnen 24 uur geleverd.

Me zoon voelde zich een echte draken-ninja en was helemaal in z'n element! Het is ook heel fijn dat er dikke kleding onder het kostuum past, op deze manier hebben we geen jas nodig gehad.

Overzichtelijke site, snelle en goede levering. Mijn ontvangen dirndl heeft een goede kwaliteit en ziet er heel mooi uit. Erg tevreden.

Ongelofelijk snel geleverd

Zeer goede kwaliteit! Savonds 22:30u besteld, de volgende ochtend om 11:00 in huis. Top!

Prima jurk voor het geld

De jurk was erg snel binnen, maar toen ik hem uit de verpakking haalde stonk hij enorm naar iets chemisch. Na één keer wassen was het er eigenlijk nog niet helemaal uit. Het jurkje zelf is exact zoals de foto.

Top! Veel keuze en snel geleverd.

Goede webshop met heel veel keuze aan diverse kostuums en accessories. Voor ieder wat wils.

Mijn bestelling had ik de dag nadien al en op het tijdstip dat er was vermeld.Het kostuum was net zoals de foto dus ik ben een zeer tevreden klant.

Snelle levering!!

Snelle levering, de maat tabel klopte niet helemaal. De jurk was veel te groot, maar de retour is dan wel weer heel goed geregeld. Zal er volgende keer weer bestellen.

kwaliteit onvoldoende

Het is natuurlijk feestkledij, wellicht moeten de eisen niet zo hoog zijn, maar als de knopen ONMIDDELLIJK van het kostuum loskomen is dit toch bedenkelijk

Super Qualität und sehr schnell geliefert! Immer wieder gerne

Selten so schnelle Lieferung gehabt! Beschreibung der Artikel auch super! Alles in allem sehr zufrieden!

Hele mooie spullen

Hele mooie verkleedkleren gekocht van super kwaliteit en heel snel geleverd. Bedankt

Sehr seriös und unkompliziert.

Wir haben uns 2 Kostüme bestellt und beide sind wie an den Angaben identisch. Qualitativ super.

Geweldige webwinkel

Hele snelle levering Heel erg blij met de hoeden die binnen 24 uur bezorgd zijn.

Schnelle Lieferung

Meine Bestellung wurde schnell geliefert und entsprach auch meinen Vorstellungen. Hier bestelle ich jederzeit wieder.

Super Schnell und Super Qualität

Top Service, Super schnell und Super Qualität. Liebe Grüße

Sehr gutes Kostüm

Sehr gutes Kostüm für Halloween passt perfekt und ist gut verarbeitet

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super snelle levering, mega aanbod, goeie prijzen

Ik had lastminute een outfit nodig en ondanks dat ik misschien niet de meest handige artikelen heb besteld kwam het pakket de ochtend na de bestelavond in goede toestand aan. Helemaal top :)

Vlot besteld en op tijd ontvangen.

Makkelijk online gevonden en vrij goedkoop. Wel vrij grote doos ontvangen voor maar een paar maskers. In het algemeen zeer tevreden.

Verkeerde maat ontvangen en geen antwoord

We ontvingen een verkeerde maat. M bestelt, S ontvangen. Aangezien we dit dringend nodig hadden, mailden we dit en bestelden we onmiddellijk een ander pak. Maar dit werd dan weer later dan voorgesteld, geleverd. Te laat dus voor ons. Na hiervoor meerdere keren te mailen, kregen we geen antwoord terug. Geen manier van zaken doen!!! We wachten nog steeds op antwoord. Ondertussen meer dan 50 euro betaald voor niets.( we hebben een pak dat te klein is en 1 dat te laat geleverd werd)

Mooi product, alleen niet helemaal compleet

Ik heb een heel mooi kostuum voor Halloween gekocht. Een Gandalf kostuum. Het leek mij mooi om er nog een staf bij te hebben om het kostuum compleet te hebben, maar die kon ik er niet bij bestellen... Jammer. Dan moet ik zelf maar iets knutselen

Snelle levering maar de kwaliteit van de producten is matig. Voor een keer dragen is wel te doen.

Super , snelle servies , mijn paketje al na 1dag in de bus . Zeker een aanrader.

Mooi jurkje

Mooi product en goed verpakt.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW