Goede service en overzichtelijke website

Prettige ervaring op de website, goed overzichtelijk. Kwamen beloftes na, had voor 23.45. En de hij kwam de volgende ochtend al binnen. Top service!

Snel bezorgd

Product is super snel bezorgd Dat wordt leuk feestje. Ruim aanbod en duidelijke website.

Snelle en nette levering

Ik heb twee kostuums besteld. Deze werden op de afgesproken dag geleverd. Netjes ingepakt en niks op aan te merken. Alles vlot geregeld

Past perfect

Met enige spanning wachtte ik mijn bestelling af. Ik twijfelde of de maat wel goed zou zijn én of het een flinke tegenvaller zou zijn. IN-TE-GEN-DEEL!!!! Wat een super leuke outfit! En de maat is perfect!!!! Dat wordt morgen een super party!!!! Thnxxxxx

Heel goed op de hoogte gehouden

Correct op de hoogte en levertijd stipt nagekomen! Dankjewel

vlotte service

S'avonds in het winkelmandje en besteld, de volgende dag geleverd aan de deur! Betere service kan je niet hebben!

veel keus. snelle levering

een heleboel toffe artikelen. ruime keuze. en snelle levering. bezoek zeker nog een de winkel online

Vlotte verkoop voor kwaliteit

Alles verliep heel vlot en de bestelling werd netjes op tijd geleverd. Kleding was van goeie kwaliteit. Aanrader

Gemakkelijk en snel

Jurk was snel binnen. Daarbij wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van ke bestelling

Zeer mooi pak, goed kwaliteit Zit goed

Vlotte service, snel geleverd Zit zeer goed Goede kwaliteit

Savonds om 18u besteld en de volgende ochtend was het al geleverd. Mooie kwaliteit voor betaalbare prijs. Aangenaam om te dragen ook.

Ik heb hier al meer op gekocht en ben altijd super tevreden en de maten zijn altijd juist. De leverd tijd is ook super snel en altijd optijd. Ben een heel tevreden klant en mijn zoontje ook

Veel keuze op de site, snel geleverd.

Lijkt precies!

Het kostuum past perfect. Ook zijn de maattabbelen accuraat.

Sochtends besteld en de volgende ochtend in huis

Toppie

Perfect in orde - megasnel - topkwaliteit

Makkelijk te bestellen via de website en zoals gezegd de volgende dag bezorgd in goede staat.

Helemaal top had het zelf niet beter gekund!!

Super kwaliteit en snelle levering, alleen te duur dus zou mooi zijn als ik het terugwin ;)

Top website!

De levering was heel snel (de volgende dag al) het product was heel mooi verpakt

Super service

De service is dik in orde, mooi op tijd en goede kwaliteit

Vlotte service!

Gemakkelijk te bestellen, goede prijs en super snel geleverd.

Makkelijk besteld, snel in huis!

Leuke outfits!!

Geweldig leuke dirndl

De pasvorm zit als gegoten Ga de show stelen met deze dirndl

Super service, snelle levering

‘s avonds besteld en de volgende dag al in huis! Netjes een mail gekregen en dus ook snel bezorgd!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW