Topproduct

Exact wat ik moest hebben, het pakje past perfect en is volledig hoe het beschreven stond. Besteld & de dag erna al geleverd.

Valt best mee!

Leuke aanwinst voor weinig geld

Iedereen vond mijn grootmoeder pak met short geweldig en het zit lekker

Snelle levering, leuke kleding, vallen wel wat kleiner dan verwacht.

Snelle levering en een prettige webshop

Mijn levering was de volgende dag binnen, erg snel dus! Daarnaast werkt de website prettig en is het product naar wens.

Snelle bezorging

Het kostuum werd de volgende dag al bezorgd en was precies hetzelfde als op de foto. Top!

De voorpret was al 1 groot feest

Gekocht voor een onderwater dieren feest en door het inktvissen kostuum is dit een feest geworden om nooit meer te vergeten snelle service mooie kwaliteit helemaal super

Koninklijk

Mijn middeleeuwse jurk was boven verwachting. Ik zie er prachtig uit. Ik word vast geschaakt

Snelle levering,goede service, goede kwaliteit

Mijn bestelling werd de dag erna al geleverd.De kledij is van goede kwaliteit.

hele snelle bezorging

na een dag al binnen zoals vermeld staat op de site !!

Zeer snelle levering

Wat een snelle levering! Op vrijdagavond pas na 22.00u feestkleding besteld en de volgende dag (zaterdag) al geleverd. Super snelle service!

top snelle levering

Top snelle levering binnen 24 uur! leuke verpakking

Alles naar tevredenheid verlopen

Positieve reactie

Vriendelijke respons en oniddelijke handeling na mijn feedback. Goede service

Goede service en mooie producten

Perfecte ervaring

Goede, overzichtelijke website, snelle levering, duidelijke uitleg, groot assortiment... Hier kom ik zeker terug!

Zeer snelle levering wordt mee geadverteerd en ook gewoon netjes nagekomen!!

Zeer tevreden over de service. De eerste bestelling voldeed niet vwb maatvoering. Daarop 2e bestelling geplaatst die wederom binnen 24 uur geleverd werd. Ook aankoopbedrag van eerste levering zeer snel terug ontvangen. Was het maar overal op het www zo goed georganiseerd!!

TOP

Leuke outfit gevonden inclusief accessoires! Voor een hele lage prijs!

Duidelijk, snel en goed

Ik zocht lastminute naar een 70's jurkje en de belofte: voor 23.45 uur besteld, morgen in huis is nagekomen. Ik bestelde zelfs 5 minuten vóór de deadline.

Betrouwbaar

Zoals een echte feestganger met haast nog een kostuum nodig. Er werd geadverteerd met snelle levertijd en we hadden alle producten netjes de volgende dag in huis. Snelle service, overzichtelijke website en daarnaast ook nog goede kwaliteit kostuums! Volgende keer kom ik hier zeker terug!

Supersnelle levering!

‘s avonds om 9u besteld, de volgende dag op de middag reeds in de bus. Top!

Snelle levering komt overeen met de tekening maten kloppen Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, goed optijd

Ik heb het ervaren als zeer prettig

Arrived on time

Arrived on time. Quality is thin, but color is vibrant.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW