Heel tevreden

Hallo De service is uitstekend en ben super tevreden over het artikel wat ik gekregen heb,kwaliteit stof is top en goed verpakt,heel netjes Groet marieke kroeze

Wow

Wow,onze dochter genoot bij het aandoen van haar nieuwe feestjurkjes. De jurkjes stonden haar super goed. Echt heel feestelijk.

Goed aanbod voor leuke prijs

Voor een feest had ik een dirndljurk nodig. Op jullie site heb ik een leuke uitgekozen en deze werd vervolgens vlot geleverd. Top!

Heel vlotte levering en goed product

Verkleed kleren helemaal zoals beschreven. Perfecte communicatie + levering

Maattabellen komen perfect overeen met de outfits & heel snelle service

Super snelle levering

S avonds laat besteld, volgende dag al in huis. Duidelijke website met groot aanbod. Prijzen ook prima. Je kunt het zo duur maken als je wilt.

lekker pakkie!

zit goed en ziet er mooi uit.

Een dikke 10, ook voor de klantenservice

Ik heb mijn pakket snel ontvangen en het was precies zoals verwacht. Helaas trof ik de verkeerde maat aan, dus ik contacteerde de klantenservice. Ik werd gelijk geholpen en kreeg de juiste maat opgestuurd. Ik ben helemaal blij met mijn outfit en krijg spontaan nog meer zin in feest!

Ik was veel te laat om een outfit te scoren en een fysieke winkel had niets wat ik leuk vond. Op de gok de avond ervoor besteld volgende dag in huis! Super snelle levering dus.

Snelle levering en goede service

Overzichtelijk en duidelijke site. Zeer snelle levering. Duidelijke foto's van producten Al met al een fijne webshop om vaker aankopen te doen !

Perfect en snel

S avonds besteld en 's ochtends geleverd. Bestelling perfect in orde en zoals op site.

Makkelijk en snel besteld

Duidelijke site. Qua levering komen ze hun afspraken na. Geen minpunten ontdekt.

Tevreden

Mijn dochter is blij mee en het past ook heel goed.

Helemaal in thema

Ik heb binnenkort een thema feestje met mijn schoonfamilie en vrienden van hen. Super leuk! Het thema is Mexico ;) Dus ik en mijn schoonzus en nog een vriendin besloten om verkleed te gaan als de dag van de doden: Dia de los Muertos. Super leuke jurkjes gescoord, ieder een ander maar in het zelfde thema. Zitten super en hebben er ook leuke assecoires bij gekocht. Plaatje compleet!! Super blij mee. Laat het feestje maar beginnen !

Snelle, kwalitatieve levering

Snelle levering en kostuum is van prima kwaliteit.

Binnen 24 uur. Goede kwaliteit, prijs is goed.

Mooi

Super snelle levering, jurkje past goed

Supert

Hele snelle levering netjes verpakt. Artikelen zien er netjes uit. Het aarbeienpak is ook geschikt voor maatje meer als je de voering iets los haalt. Zie je aan de buitenkant niet.

Prima in orde !

Snelle bezorging, prima klantenservice!

Fast delivery, great choice!

Excellent choice of all sorts of costumes and super fast delivery! Highly recommended. Returns are straightforward.

Heel erg mooie kleding en een snelle verzending

Ik was erg verrast door de kwaliteit van de kleding. Alles was ook heel mooi verpakt. De website werkte ook goed. Helemaal tevreden.

Vlotte afhandeling en snelle levering, top!

Bestelling liep vlot en bestelling werd de volgende dag al geleverd (in België). Supersnelle service dus!

Super goeie service!

Alles wordt binnen de aangegeven tijd verzonden en de artikels zijn volgens beschrijving. Heel tevreden

Netjes verpakt en snel geleverd

De avond er voor besteld en de volgende dag geleverd. Helemaal blij met mijn outfit. Ik ga keihard shinen in mijn gouden 90s outfit.

Supersnelle levering

Ik zocht last minute een outfit voor mijn dochter. We hebben besteld en kregen het pakje netjes op de afgesproken dag. Dochter blij, dus mama ook blij.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW