Nicht kompetent genug

Schreiben und antworten ganz nett aber wenn man kein online Banking hat kann man leider keine Sachen zurück schicken und das Geschäft kommt dir nicht entgegen Finde es sehr traurig sitze jetzt hier auf ein Kleid von 30 Euro feste Und der Laden schickt mir immer wieder die gleiche Antwort was ich tun soll

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Es hat alees super und schnell geklappt.

Die Bestellung kam sehr schnell und Köstümd sind wie abgebildet und beschrieben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top! Snel en volgens afspraak geleverd.

Doen precies wat ze zeggen op de Website!

Super snel in een super leuk pakkie

Was natuurlijk weer vergeten om mijn eigen outfit te regelen. Gelukkig hebben jullie een hele snelle bezorgservice. En door de duidelijke maat tabel had ik precies de juiste maat! Top

Levering ok, maar materiaal heeft welgeteld 30 min gewerkt.

De levering was doeltreffend, maar het opblaasbaar feestpak heeft maar 30 min gewerkt en daarna was de ventilator stuk. Daardoor hebben we jammer genoeg helemaal niet het beoogde resultaat gekregen dan dat we voorvlogen hadden en vooral gepland hadden op het vrijgezellenfeestje. Heel jammer. Na mijn beoordeling kreeg in een korting van 40%, hetgeen een mooie commerciële geste is, maar nogmaals, dat veranderde uiteindelijk niets aan het eindresultaat. Toch enigszins leuk dat ik een korting kreeg. Dus, hopelijk een volgende keer meer geluk.

Volgende dag binnen!

Had een onverwacht feestje, op donderdag besteld om 16:00, volgende dag had ik het op tijd binnen. Prima kwaliteit

Snelle service prima kwaliteit- leuk feestje gehad

Ken je dat? Op het laatste moment een outfit nodig voor een feestje… via Feestkleding365 een hele mooie foute Disco outfit gescoord en de volgende dag al in huis. Kwaliteit is prima voor de prijs, het zag er helemaal niet goedkoop uit, zelfs een beetje te geloofwaardig ;) Maat was helemaal passend, dankzij de informatie “welke maat moet ik hebben” optie. Voor de Halloween outfit ga ik zeker ook hier kijken.

Alles prima geregeld

Zoals beloofd binnen een dag in huis en netjes ingelicht over de verzending

Heel goede service en snel geleverd

Alles was tip top in orde! Heel snel geleverd ook.

Eerst prijs gewonnen!!

Wat zagen wij er gaaf uit op ons 50jarig Straatfeest: daar hoorde natuurlijk het thema 70s bij! Bestellen ging goed, bezorging ook en iedereen vond ons er prachtig uitzien. Behalve een geslaagde dag houden wij ook de eerste prijs als best gekleed stel als herinnering over!

Zoals gezegd maat goed en snelle levering

Super tevreden

Zeer tevreden is zeker de prijs waard!!! Mijn zoontje had veel succes met zijn Gorilla pak en zijn Grote opblaasbare Banaan alles was van zeer goeie kwaliteit, ik zal zeker nog bestellen bij Feestkleding.nl Dus hier een zeer tevreden klant!!

Snel geleverd ! Mooie kostuums

Snelle cervice ! Ook bij een retour netjes afgehandeld mvg corrie

ik ben helemaal tevreden

Mooie website, goede omschrijving van de producten, de prijzen zijn goed en ze houden hun woord: vandaag besteld is morgen geleverd.

Schöner Kinderanzug zu einen vernünftigen Preis. Schneller Versand.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr einfache und unkomplizierte Bestellung.

Die Bestellung wurde sofort bearbeitet und verschickt. Alles war super.

Alles super

Snelle service!

Hele snelle levering en prachtige rokken. Heel tevreden!

Schnelle Lieferung, gute Qualität

Die Lieferung erfolgte sehr schnell und die Sachen sind von guter Qualität. Halloween kann kommen.

Sehr guter Store.

Schnelle Lieferung, perfekt verpackt und passt super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hadden precies wat ik zocht

Veel keuze en ze hadden precies wat ik zocht! Ook snel geleverd, zodat het op tijd was voor het feest!

Goed, snelle levering

Jurk nodig voor één buurtfeest. Besteld de volgende dag in huis.

perfect

alles was dik in orde. Er was gemaild dat bestelling vertraging had, maar werd toch sneller dan beloofd geleverd. Knap

Snel in huis en degelijk verpakt

Op vrijdag had ik mijn bestelling geplaatst en de volgende ochtend keurig op tijd binnen. Een echte aanrader dus!

Super snelle levering

Snelle service en pakket was binnen 24 uur bezorgt. Perfect!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW