superrrrr

super snelle levering en super mooie kledig bedankt

TOP, website helder en levering ook helemaal prima

mooie spullen op de site en levering duidelijk en snel!

Snelle levering, veel keuze

Ideaal als je verkleedkleren met spoed nodig hebt. Ik heb 4 pakjes besteld om te passen, daarna voor €5 terug kunnen sturen.

Snel geleverd, maar ik heb het artikel meteen moeten naaien

Snel geleverd. Wel jammer dat de jurk volledig gescheurd in de hoes zat. Het was echt slecht gestikt. Ik heb het zelf moeten retoucheren met naald en draad en ben er 2 uur mee bezig geweest. Ik had de jurk de volgende dag nodig dus retourneren en een nieuwe vragen was geen optie voor mij

Leuk en stijlvol voor een kleine prijs.

Kwaliteits volle kledij mooi afgewerkt

Zeer snelle levering. Alles past perfect.

Snelle levering en veel keuze

Groot assortiment en snelle levering

Prima kleding voor een FP party..

Superleuke kleding voor een aanstaan FP feest. Wij hebben er zin in!

Overzichtelijke site, ontzettend veel keus!

Ik was op zoek naar een outfit voor een feestje en kwam bij ‘Feestkleding365.nl’ terecht. Wat een assortiment, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het! Heel overzichtelijke site waarin de keus al gauw gemaakt kon worden. De bestel- en betaal procedure waren goed en duidelijk en na het afrekenen kwam de volgende dag de PostNL bezorger het pakket al brengen. Keurig verpakt en onbeschadigd. (Er is trouwens voor verschillende couriersdiensten te kiezen, top!) Kortom, heel tevreden met ‘Feestkleding365NL’ en zeker nog een bezoek waard!

Beste service en bezorging .

Helemaal leuk!

Goede kwaliteit en snel geleverd, erg tevreden!

Verrassend mooi

Heel tevreden met deze aankoop. De kledij voldoet meer dan verwacht aan onze wensen. Mooie kleuren, een fijne stof en goed passende maten. Ook de bestelling, opvolging en levering verliep zeer vlot.

Gut

Lasst

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel snelle levering. Heb heel goede ervaring en heeft mijn feestje volmaakt. Thanks hiervoor.

Uitstekend!

Ik moest snel op hetaatste moment een verkleedpak regelen. Overal duurde het sowieso een week voordat het binnen was. En dat was in mijn geval dus te laat! Toen vond ik deze site gelukkig! En toen was het binnen 24uur gelijk al bezorgd! Service is uitstekend! Pak zag er precies zo uit als op de foto :)

Super snelle levering

Leuke bloes voor het Oktober fest.

Kwaliteit kleding slecht

Na half uur al een naadje los . Helaas de originele verpakking niet meer .

Uitmuntend

Snelle levering. Goede kwaliteit

Goede service, goede kwaliteit, en snelle levering

Fijne firma om iets te kopen en heel goede verzorging van het geleverde product

Goede verzending

Verzending is top alleen er staat bij de maten 48/50 dus ik ging ervan uit dat het me past maar zat wel strak ... Heb gelukkig kunnen improviseren... Dat is het enigste minpuntje verder top jurkje..

zeer attent en super snel

Mijn bestelling was niet compleet maar per omgaande kreeg ik een retour etiket en het advies gewoon een nieuw exemplaar te bestellen. De tweede bestelling was er de volgende dag en die was wel compleet. Het andere met retour etiket zonder extra kosten afgegeven.

Op tijd bezorgd en goede kwaliteit voor het geld.

Stof is erg fijn en maat klopte precies

Erg fijn zittend pakje en kon er gemakkelijk in dansen en feesten. De stof is van hoge kwaliteit en de hoed die erbij zat ging ook niet van je hoofd af door de klip

Vriendelijk,snelle service,echt top

leuke makkelijke site en snel binnen

Mooie site met veel keuze makkelijk om te bestellen en het pakketje was snel binnen

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW