Op tijd zoals afgesproken spullen zoals op de website getoond

Snelle service en goed contact

Kwam spontaan een thema feest op de planning, dus zochten nog snel iets stond aangeven voor 23:45 besteld morgen in huis kwam perfect uit, na het bestellen direct een mail en Iets later werd het al verzonden. En netjes volgende dag in huis Kortom perfect

Super bedrijf

Wat een super bedrijf is Feestkleding. Goede service, snelle levering en geweldige kwaliteit !

Mooie kwaliteit, pasvorm uitstekend

Ik heb om 22u mijn bestelling geplaatst en de dag erna was het al geleverd . Ook zeer netjes verpakt !

snelle sercive

snelle service, goede kwaliteit en tevreden van het aanbod , een tevreden klant !

Super mooi afgewerkt pak !!!!

Leuke webshop om te bezoeken met mooi afgewerkte producten. Super blij met mijn bestelling. Heel mooi zoals voorgesteld op de site. Zeker een aanrader!!!!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Dikke merciekes voor het correct leveren van de feestkleding! Ik was een beetje bang dat de maten niet gingen kloppen, maar alles is super in orde ! Dank je wel ook voor de snelle levering! Top !

Makkelijk bestellen en snel leveren

Makkelijke site zeer snel geleverd

Uitstekend.

Binnen 24 uur pakket keurig verpakt thuis bezorgd. Uitstekend

Kleding was snel geleverd. En paste mooi. Dank je wel

Goede service!

Snel geleverd en er moest 1 artikel retour en een kleinere maat besteld worden. Allemaal super snel geregeld en bijna meteen antwoord.

De perfectie zowel de site de afhandeling en de levering.

De site is heel gemakkelijk toegankelijk en overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De afhandeling loopt vlot en de levering is heel correct en vlot, binnen de voorgestelde tijd echt top.

zeer goed

mooi overzicht op de site en de bestelling zeer snel en correct geleverd ik zou zeggen doe zo verder top

Super snelle service en prima kwaliteit

Ik heb kleding besteld en accessoires. Volgende dag meteen bezorgd en echt goede kwaliteit!

Uitstekend!

Zo aangenaam dat de bestelling vlekkenloos verlopen is en dat jullie nakomen aan de afspraken. Dit was een fijne ervaring!

heerlijk! zoveel gekheid op 1 site te verkrijgen

carnaval, themafeest lolletje met vrienden, alles is heir wel te vinden voor een leuke prijs

Perfect!

Zoals verwacht

Snel en accuraat

Prima snelle service en levering, helemaal happy ermee

Foto klopt volledig met realiteit

Snelle levering. Kledij in perfecte staat. Heb er mee geschitterd op de planken.

Geweldig!

Fijn om als plus sizer een leuke outfit te vinden die perfect zit! De bezorging was snel en zat allemaal goed verpakt! Heel erg bedankt!

super snel

Erg leuke/geinige artikelen gekocht voor onze beach party! Besteld en de volgende dag in huis! Top!

zeer snelle bezorging

zoals beloofd

Super snelle bezorging

Dag erna al bezorgd! Duidelijke site…

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW