Uitstekende en snelle service!

Bestelling was snel geleverd en toen bleek dat er een knoop van het Super Mario pak ontbrak werd direct een vergoeding teruggestort. Pak niet teruggestuurd omdat we het nodig hadden.

mooie produkten, een goede service

Na het plaatsen van de bestelling bleek dat ik mij voor één ervan vergist had in de beschikbaarheid en zou alles pas een week later geleverd worden terwijl ik deze zaken dringend nodig had voor een kamp. na een paar mailtjes kreeg ik het voorstel om alles wat wel in stock was op onze kampplaats zelf af te leveren en de andere zaken ta annuleren, met de optie om deze dan opnieuw te bestellen zodat dit dan een week later kon geleverd worden. Mooi voorstel waar ik gebruik van gemaakt heb en zo kon alles alsnog doorgaan op ons kamp. de producten zelf zijn zeker goede prijs/kwaliteit!

Ziet er netjes. Snel geleverd.

Redelijk geprijsd en snelle snervice

Het artikel werd de volgende dag geleverd, zoals beloofd.

Goeie kwaliteit en snelle levering!

Zoals ze al zeggen, vandaag besteld morgen in huis De kwaliteit van de kleding is ook echt goed! Een aanrader dus!!

Snel en correct

Op de website staat alles duidelijk en alles is makkelijk terug te vinden Heel ruime keuze Prijs kwaliteit is goed De beloofde leveringsdatum was correct volgende dag had ik het in huis. Kom zeker terug shoppen

Tranen gelachen

Goedkoop maar perfect voor feestje. Zeer snel geleverd.

vlotte levering

mooie keuze en vlotte levering

Geweldig snelle service

De bestelling was zeer snel bezorgd en zijn mooie materialen, Helemaal top !

Snel geleverd en een prima kostuum

Voor een feestje een outfit via Feestkleding365.nl gekocht. Dit leek eerst wat 'loesje' -achtig, maar het kreeg de voordeel van de twijfel. Maar goed ook want mijn outfit was binnen 24 uur geleverd (zoals aangegeven trouwens). Dat is een top service. Outfit zelf viel redelijk goed uit en was van prima materiaal. Het aanbod in maten viel daarnaast een beetje tegen, maar ja goed: ik ga er ook niet vanuit dat mijn maat 'duikboot' altijd overal op voorraad is. Al met al een goede ervaring met maar twee algemene verbeterpunten: modern/mooi maken van de site en het aanbieden van maten. Ga zo door!

Schnelle Lieferung und 1A Ware! Gerne wieder!

schnelle Lieferung und unproblematische Kaufabwicklung

Kauf- und Retourenabwicklung lief ohne Probleme.

Supersnelle levering!

‘s Avonds besteld en de volgende dag werd het al geleverd, precies zoals vermeld op de site.

Alles top

Der Kontakt und Versand lief reibungslos ab. Sehr schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super goede service en toffe spullen!

Je besteld iets en het is de volgende dag in huis, geweldig! Erg leuke spullen - veel keuze ook!

Groovy Gandalf 70er Schlaghose Herren

Super Groovy Hose sieht Original noch besser aus, als auf dem Foto. Pass genau - wir haben uns an der Größen Tabelle orientiert. Leichter Stoff, somit angenehm zu tragen trotz Synthetik.

Der Knaller schlechthin

Mit diesem Anzug wird man nicht übersehen. Er passt, sieht irre gut aus und hat die Wirkung, die erwünscht ist. Mehr geht nicht.

Uitstekend bedrijf!

Fijne website, duidelijke informatieve mails en snelle en correcte verzending.

Vlot en correcte prijs

We waren aangenaam verrast door de vlotte levering. (1 dag sneller dan eigenlijk oorspronkelijk voorgestelt)

Snelle ervaring met goede kwaliteit

Ik had een kostuum besteld voor €25 en de kwaliteit is super! Snelle levering en iedereen vond het kostuum hartstikke leuk. Top!

Spot on !

Precies wat ik zocht. Maat komt overeen met tabel.

Volledig klaar voor grote portie feestplezier!

Met deze retro trainer zal het knallen worden op het komende barbie en ken feestje! Heerlijk!!

Zoals het moet zijn perfect dus

Alles mooi verzonden Alles goed ontvangen Perfecte service Zoals het moet dus Velen kunnen hiervan leren

Correcte dienstverlening zoals men belooft.

Mijn bestelling was hier inderdaad de volgende dag zoals op de website beweerd werd.

stafffeest, thema fairy tales. Geweldige avond gehad als aladdin, alleen jammer dat het costuum niet standaard blote buik had, ik heb daarmee een paar leuke meiden gemist maar ik heb het shirt eruit geknipt dus voor de rest was het geweldig

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW