Verrassende kwaliteit voor weinig geld en zoveel keuze

Ik heb nu een al een paar aankopen gedaan voor mezelf en mijn dochters en de prijs/kwaliteit is echt goed. De site is heel duidelijk. Je weet wat je koopt. De levertijd is heel kort en correct.

Heel erg goed

Na de bestelling werd in goed op de hoogte gehouden van waar mijn bestelling was. Ook kreeg ik vaak een mail

Feestje om te ontvangen.

Een doos vol met leuke spullen die we kunnen gebruiken met de optocht. Veel keuze, mooie spullen, prima prijzen.

Bestel, dag er na geleverd. Super tof pak!

Kwalitatiever dan gedacht

Opposuit gekocht, goeie kwaliteit en snel geleverd

Overzichtelijke Website voor bestellingen. En geleverd bij afhaalpunt volgens afspraak.

Snelle levering. Betrouwbare site!

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen. Snel in huus. Goede kwaliteit

Prachtig

Ik ontving mijn pakket op tijd ,ik opende mijn pakket en wauw precies zoals op de foto,het past ook nog perfect en waande mij echt in de sixty's. Magnifiek,super,.

Super goede service

Goede en snelle service en netjes verpakt.

Heel tevreden van mijn aankoop

Bij feestkleding.nl kan je alles vinden om jouw perfecte verkleed feest af te maken !!!

Geweldige producten én levering

Één winkel waar je terecht kunt voor een verkleedparty!! En de volgende dag al in huis, simpelweg geweldig

Alles bestens

Ich bin mit der Ware sehr zufrieden, Super Service und schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een snelle service

De website is overzichtelijk en duidelijk. Er is veel keuze ook voor mensen met een maatje meer.

Bequem und einfach

Bequem und einfach

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd en product voldaan aan de verwachtingen!

Onze zoon van 12 wou met de vossenjacht als een oude opa, helaas was de feestwinkel bij ons in de buurt niet bereikbaar. Gelukkig kon ik de pruik met rimpelvoorhoofd en bril nog op tijd bestellen. Hij is een paar keer aangesproken dat ze echt dachten dat hij een oude opa was (van een afstandje...). Een geslaagde dag!

Goede snelle service en goede kwaliteit prijs verhouding.

Prima kwaliteit!

Na een slechte ervaring bij een andere website heb ik met enige spanning voor mn gezin een circus outfit gekocht en de kwaliteit is prima! Ook de maten kloppen, dus niets hoeft retour!

Snelle service Alles picobello in orde

Heel snelle service, goeie kwaliteit van de kleding We zijn er heel blij mee

zeer goed

zeer goed, vlugge levering, artikelen zoals op foto

Stipte levering, groot aanbod! Zorgde voor een geweldig piratenfeestje!

Duidelijke website, snelle levering! Groot aanbod... Wij hadden een geweldig piratenfeestje voor ons klein ventje!

Snel en goed

Groot assortiment

Ruime keuze, en goede kwaliteit prijs verhouding. Alleen volgende keer hopen dat de post zelf beter bezorgd. Was geen 24uur levering.

Zeer snelle levering!! Zelfs in het weekend

Laat besteld, toch nog op tijd toegekomen.

Kwaliteit en prijs in snelle service!

De levering bevatte wat op de site te bekijken was met een eerlijke kwaliteit zoals voorzien in een minimum van leveringstijd.

Kwaliteit

Hele snelle levering, goede kwaliteit en klantvriendelijk.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW