Fantastische shop

Ze hebben alles om een feestje top te maken. Zeer goed materiaal. Fijne en vlotte levering. Waar voor je geld!

Artikelen beantwoorden voor 100% aan de beschrijving en in de catalogus en werden stipt zoals geadverteerd verzonden en geleverd.

Zeker de levering ging prima

Goed pak! Eenvoudig retourneren!

We hadden voor alle zekerheid meerdere maten besteld. Goede kwaliteit voor de prijs! Retourneren is duidelijk en eenvoudig. Bedankt!!

vlotte website, snelle levering

vlotte website, snelle levering

Perfecte service

Snel geleverd, ruime keuze, goede prijs en onwijs goede service!

Alles ging vlot, van bestelling tot levering

Vlot

Super service! ‘S avonds mijn outfit bestelt, volgende dag al in huis!

Geweldig!

We hebben 2 hippie kostuums besteld. Zoals het op de foto staat zien ze er ook uit! Wij zijn er helemaal blij mee!!

snelle bezorging, goede prijs-kwaliteit

overzichtelijke website, leuke producten, snelle bezorging!

Snelle correcte levering

Na de bestelling geplaatst te hebben, gelijk mail bevestiging en de volgende dag werd de bestelling netjes geleverd! Helemaal top!

Prima kwaliteit en perfect geleverd zoals afgesproken

Duidelijke website waarbij de pas maten handig zijn aangegeven. De kleding is perfect geleverd zoals afgesproken. Kwaliteit van kleding is prima

Fijne, snelle levering voor een goede prijs

levereing direct

Goede verpakking en zoals al vermeld: levering prompt de volgende dag!

Makkelijke bestel procedure, duidelijke foto’s, snelle levering. Heel tevreden!

geweldig

het is precies wat ik besteld had ben er heel blij mee

Het gekochte Batman (1966) pak paste perfect!

Batman pak (model 1966 wat acteur Adam West droeg in de TV-serie) gekocht bij Feestkleding365.nl voor mijn neef die zijn vrijgezellendag in dit pak moest doorbrengen. Het paste hem perfect!

Super snelle levering en juiste maat!

Super snel en makkelijk besteld, binnen 24 uur geleverd. Echt top!

Super snelle levering en mooie kleding zonder imperfecties

Hoe fijn is het om voor middernacht te bestellen en rond de lunch bezorgd te krijgen! De kleding ziet er goed uit, zonder zichtbare imperfecties. Maatvoering van de kinder coureur jumpsuits is goed. Maat 104 is perfect en maat 116 past goed bij 110cm. Smalle polsen en enkels is wel een vereiste bij deze coureur outfits. Het mannenvestje in maat S lijkt groter uit te vallen, wellicht is er rekening gehouden met een bierbuik. Ik ben al aan het kijken om de volgende kindermaat te kopen indien de voorraad aangevuld wordt. Bedankt en tot de volgende keer!

Snelle levering!

Goede voorraad en snelle levering, super!

Snel verzonden

Snelle verzending, daarom misschien wel net wat duurder dan de concurrentie.

Op tijd bezorgt zoals beloofd.

Geleverd de volgende dag zoals beschreven op de website

Alles correct verlopen

Mijn bestelling werd correct en tijdig geleverd. Alles was exact zoals op de website getoond.

Prachtige volle baard

Super snelle levering en echt een mooie volle baard. Niet zo'n half gevulde waar je het halve gezicht door ziet.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW