Geweldig!

Goed verpakt en snel verzonden!

Ik had een bestelling gedaan in de avond om 22.30 uur. Ik had het de volgende dag nodig. Ik kreeg het netjes op tijd geleverd in een woord: Geweldig

Heel snel geleverd en een goed passende outfit

Heel snel geleverd , leuke passende outfit

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding, netjes verpakt en volgens afspraak geleverd.

Keileuke outfit, zit goed,

Hi dit is een leuke cowgirl outfit bestaande uit 2 delen, een mooie hoed erbij en je westernfeest of carnaval kan beginnen.

Uitstekende service

Snel gevonden wat ik zocht. De site is heel duidelijk opgedeeld. Ook voor het afrekenen ging alles heel vlot. Op deze site kom ik zeker en vast nog terug :)

Too

Grace Shelby kleding gekocht. Helemaal top. Bruiloftthema is Peaky Blinders. Dus ik ga shinen. Past precies. Maat is perfect.

Geweldig cadeau

Het cadeau dat ik gaf voor de verjaardag van mijn vriend kon niet beter zijn dan deze zonnebril!! Hij staat en zit goed en trekt mooie aandacht!! Ik raad het zeker aan + snelle levering

Perfect!

De kleding heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het kostuum was compleet en comfortabel.

Snelle levering, goede kwaliteit

Heel goed en snel geleverd

Mooie foute outfit besteld bij feestkleding.nl. Goede service en kreeg me pakket volgende dag binnen.

Op tijd, maar....

Toen ik het rokje wou aandoen, knapte de elastiek. Met als gevolg een veiligheidsspeld gebruiken.

Snelle levering en goede kwaliteit kleding

Top service , snelle levering , mooi product

Alles de volgende dag geleverd , precies zoals op de foto en omschrijving . Zeer tevreden.

Ruime keuze, prima prijs, snelle levering

Ik had last-minute nog wat feestaccessoires nodig en zag dat ze hier nog tot laat in de avond verzenden met volgende dag levering. Dat ging ook zoals beloofd. Het assortiment is erg groot en dus gevonden waar ik naar op zoek was. Het enige nadeel vind ik de kwaliteit, maar dat mag je ook wel van sommige artikelen/prijzen verwachten.

Prachtige outfit

Doordat de stof wat stretch is past het altijd

Super verlopen!

Pakketje was optijd binnen, geen problemen gehad met bezorgen en duidelijke communicatie via de mail. zou hier zeker weer bestellen.

Geweldige outfit!!

We bestelden een jaren 60 m/v outfit ….op de site zag het er al enorm leuk uit….. Maar…bij het uitpakken en aantrekken overtrof het onze verwachting: wat een gave set!! Wij gaan zeker “de blitz” maken op een sixties-feest zaterdag a.s, dankzij jullie!!!

Snel geleverd en helemaal naar wens!

Super snel geleverd nadat ik het besteld had online. Wat een leuke set voor m'n foute party! Paste prima en stond echt gaaf! Kreeg allemaal complimentjes.

geweldige service

het pak was goede kwaliteit en kwam precies goed binnen

Mijn foute kostuum maakte de foute party perfect

Iedereen vond mijn kostuum grappig, ik vond het geweldig de foute party was helemaal af met mijn pak, bedankt!!

Super leverling, prijs kwaliteit

Wat een super snelle levering, en de maren kloppen dat voorkomt te veel bestellen en terug sturen. 100% aanbevolen

Hele snelle levering, producten zoals verwacht

Woensdag besteld, donderdag middag geleverd. Producten zoals verwacht.

Super snelle levering

Vorige week een pakje besteld dat ik eigenlijk snel nodig had. Feestkleding365 beloofde dat het pakje de volgende dag in huis was. Ik ging er van uit dat het 2 a 3 dagen later zou worden omdat vele winkels beloven de volgende dag te leveren maar dit altijd wel wat later wordt maar tot mijn verbazing werd mijn pakketje 1 dag na bestellen daadwerkelijk geleverd!! Super fijn dat ze zo snel konden leveren.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW