Goede service en snelle levering

‘S avonds besteld en de volgende dag netjes geleverd! Top bedrijf

Last minute besteld toch nog in huis

Ik bestelde op vrijdagavond rond 10 uur en kreeg het op zaterdag om 2 uur al geleverd. Heel erg snelle service en het kostuum was alles wat ik ervan verwacht had. Als ik nog eens iets moet bestelling van feestkleding zal het zeker hier zijn.

Vlotjes

Bestellen via de site gaat vlot. Snelle en juiste levering. Top service!

De volgende dag al in huis en het is aangekomen precies hoe ik dacht dat het aan zou komen

Overweldigend

Ik was echt verrast door de snelle levering en de kwaliteit van het product het paste perfect

Alles goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd , ziet er net zo uit als op foto.

Een supergaaf pak om mijn 25 jarig huwelijk lekker fout te vieren

Mooie kwaliteit Snelle service En ik zal mij de hele avond de top voelen in dat grandioze pak

Perfect verloop van bestelling tot levering

Super makkelijke webshop! Prachtig produkt. Prijs kwaliteit zeer conform Snelle levering !

Op tijd geleverd en ziet er heel goed uit! Heb een hele leuke avond in dit feestpak gehad!!!

vlotte bezorging mooie kleding

Super dat de feestkleding op alfabet gesorteerd staat. De keuze is reuze!! Topwinkel

Helemaal prima en snel geleverd

Rode paprika en Red Among Us pak voor mijn zoon binnen 24 uur geleverd. Prima materiaal, precies als op de foto's. Er zat alleen geen groene maillot en rode trui bij de paprika, zoals het op het plaatje eruitzag. Maar dat hebben we maar even snel bij de Hema gekocht.

prima service

Meteen de dag na bestellen binnen. Goed verpakt.

Geweldig!

Op 1 dag geleverd. Funky discokostuum voor een klein budget.

Prima levering. Snel. Goed verpakt.

Great!

I ordered a last minute knight outfit for my son and it was just as described. Next day delivery with DHL saved me. I can warn recommend!

Snelle bezorging, veel keus

Zeer snelle bezorging. Veel keus, makkelijke website. De artikelen zijn goed te vinden en betaalbaar.

Alles was top

niet geslaagde bestelling

mijn artikel was veel te klein, dus een niet geslaagde bestelling, die werd teruggestuurd. wel snelle terugstorting van betaald bedrag

Gewoon super deluxe

Keuze enorm. Prijzen betaalbaar en levering super super snel. Dikke merci

prima voor een disco feestje

Een prima discobroek voor een feestje. Kwaliteit prima voor een paar keer dragen. De stiksels laten wel snel los. Snelle levering.

Makkelijke site, en snelle levering

top mooi product

makkelijk te bestellen breed assortiment en een snelle levering

Uitermate top

Ik had nog maar een paar dagen om een pak te vinden van de jaren 70, deze vond ik hier en kreeg het snel geleverd, het pak wat ik had gekocht is uitermate top leuk en pasvorm was ook perfect, op het feestje voel ik goed op en kreeg leuke reacties, ik geef ook aan iedereen door waar ik het tenue gekocht heb en zal er zeker zelf ook weer een aankoop gaan doen,

Het kostuum was zoals verwacht

Goed degelijk kostuum enkele de safari hoed was niet inclusief en dat hadden we toch verwacht. Mvg,

Super snel, geweldige kwaliteit en heel goed verwerkt!

De service was heel snel, inderdaad de volgende ochtend in huis. En ook geweldige kwaliteit product!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW