Uitstekende klantenservice!

Ik had een bestelling geplaatst die op de dag dat ik mijn pakje nodig had ging geleverd worden. Plots kreeg ik de dag ervoor een berichtje dat deze niet meer op tijd zou geleverd kunnen worden. Gelukkig kon er een alternatief aangeboden worden die wel nog op tijd zou geleverd kunnen worden. Deze melding, oplossing en verzending werd op 10min tijd helemaal geregeld. Kortom een uitstekende en snelle klantenservice. Ik ben uiterst tevreden met mijn bestelling en de aangeboden service. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en zou aan iedereen aanraden.

De jas was top!

De jas komt overeen met de maat,hij kon hem ook dicht doen staat super dus wij kunnen naar het feestje!!!

Niet meest praktische outfit

Hoewel het deels van tevoren aannemelijk is is het niet handig dat je met deze outfit amper naar de wc kan zonder het volledig uit te trekken. De bijbehorende pet is niet echt een pet. Voor de rest een leuke outfit.

Levering na 1 dag.

Snelle afhandeling

Snelle levering en goede communicatie

Mailtje bij bestelling en bij verzending ontvangen. Levering de dag erop.

zeer snelle service, alles zat erin wat ik gekocht had!

Reeds meerdere malen iets gekocht via jullie website. Steeds was alles in orde. Daarom heb ik jullie aangeraden bij heel wat kennissen omwille van grote keuze, prijselijk en zeer goede service.

Mooi én snel

De jurk - die zelfs een dag eerder aankwam dan bij de bestelling werd aangegeven - ziet er in het echt net zo goed uit als op mijn telefoon. Met een goede onderjurk waardoor de jurk mooi valt.

Snelle bediening

Hallo, Alles werd correct geleverd en zag er uit zoals op de website

Snel en zoals het beloofd werd

Ik bestelde om 23u iets, en de dag nadien had ik het al! Zalig.

Het is een perfecte maat voor mij , leuk stof om te dragen Tijdens dansen draait de rok zo prachtig rond , leuk gevoel om dit mee te maken

Perfect kostuum voor honderd dagen

Super snelle levering

Stond bij valt ruim. Stewardessen pakje besteld. En idd de rok valt ruim maar het jasje is te krap. Van een jasje is de naad gescheurd.

Goede kwaliteit, snel geleverd!

S'avonds besteld en de volgende dag in huis. Kleding komt in werkelijkheid ook overeen met wat op de site staat

Vlotte en goede levering

Handige site, overzichtelijk, perfecte prijs/kwaliteit, keurige verpakt, snelle levering.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Prima kwaliteit wat geleverd wordt en de levering is ook snel gegaan. Het aanbod is ook ruim dus er was veel keuze.

Goede en snelle service

Voor een verjaardagsfeestje van een vriendin waren wij nog op zoek naar wat spullen. Ik was bang ivm bezorging dat het niet op tijd binnen zou zijn. De opgegeven verwachtingsdatum is ook de datum dat het geleverd is. Dit stelde mij erg gerust. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding goed. De spullen waren qua prijs goedkoop en de kwaliteit van spullen waren goed. Mocht ik in de toekomst nog spullen nodig hebben voor een feestje dan bestel ik zeker hier weer.

Keurige terugkoppeling

Informatie opgevraagd en keurige terugkoppeling, ook een artikel wat niet in het assortiment zat werd een alternatief voor gezocht.

Snelle levering Product goede kwaliteit

Altijd goed

Wederom weer tevreden over de kwaliteit van de kleding

Gebruiksvriendelijke website Duidelijke verwijzing naar kwaliteit en prijs Correcte weergave van hun aanbod Alles werd netjes verpakt en een dag later ontvingen we ons pakket Dankjewel

Snel, boven verwachting en goed geprijsd!

Feestkleding365 levert snel! De kwaliteit is goed en boven verwachting !

Goede en snelle service

Snelle levering, correct en blij met mijn aankoop!

Slecht

Ik had een m besteld maar kreeg een smal

Gemakkelijk, snel en goed.

Gemakkelijk bestellen. Snel geleverd.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW