Costumes très bien

Nous avons commandé des déguisements USA et ils étaient top. Tout le monde a immédiatement reconnu le thème et les a apprécié

Top service!

Top service! 's Avonds net voor 21u mijn bestelling geplaatst, 's morgens om 9u30 geleverd. Alles netjes verpakt, zelfs met kapstok geleverd. Het zal niet bij mijn eerste bestelling blijven.

Ruim aanbod en snelle levering. Alles voor een geslaagd thema feest.

Heel mooi .

Is heel mooi en optijd geleverd

Mijn bestelling was tijdig aangekomen en van goede kwaliteit.

Supersnelle service

Makkelijk gevonden wat ik wou, levering zoals gewenst

super en correct

gewoon zoals in de formule crrecte levering

Snelle levering.

Helemaal goed.

Wit en mooi op tijd

Ik heb een goeie ervaring gehad met het bedrijf. Het pak dat ik had besteld was mooi op tijd en paste goed. Ik dacht eerst dat het pak te klein was aangezien ik een maat had besteld die een maat kleiner was dan mijn normale pasmaat voor pakken, maar deze bleek toch goed te zitten. Toen ik contact opnam met de klantenservice om te vragen of en hoe ik het pak kon retourneren als het niet goed zat werd ik snel en tijdig geïnformeerd hoe ik dit precies kon doen, wat erg fijne en persoonlijke service was. Ik raad het bedrijf zeker aan.

leuk pak, maar maat klopt niet

We hebben een supermanpak besteld in maat 52-54. De eerste levering was zonder cape, dan heb ik het opnieuw besteld en kregen we maat L. Uiteraard was het pak dan te kort en te smal. Helaas...

Geweldige act dankzij de kleding

We hadden een pastoorspak en een nonnenpak besteld voor het 60 jarig bestaan van het RK Dameskoor op Texel. We hebben dit gevierd met een prachtig feest waarbij wij een lied over het rijke roomse leven in deze pakken ten gehore hebben gebracht. Het was een doorslaand succes mede namens jullie feestkleding. Met dank Paul en Hennie

Het product wordt snel geleverd

Er staat op de site van de verkoper duidelijk aangegeven wat de inhoud van het product is. Het bestellen loopt soepel en de levertijd is snel, eigenlijk dus precies wat je verwacht van een webshop.

Zeer vlotte service

Goeie service, vlot en betrouwbaar

Heel tevreden van deze webshop!

6 maanden geleden heb ik ook via deze webshop een pakje besteld. Heel fijn en leuk dat er ook grotere maten aangeboden worden. Dit keer had ik een superheroes pakje nodig, en alweer via deze webshop gevonden! Ik ben vaste klant! ☺️

SUPER GOED!

mijn bestelling werd binnen 24 uur geleverd en het is precies zoals op de foto.

Goed: levering, product

De levering was fijn en snel Het product was van gemiddelde kwaliteit maar de meeste producten van dit bedrijf hebben een goede prijskwaliteit verhouding. Er zit wel onnodig veel plastic omheen.

Snelle levering en leuke outfit

Heel tevreden over de outfit. Ook fijn dat de maattabellen erbij staan.

Snelle correcte bezorging

Gewoon snel en goed.

Zeer snel geleverd

Mooi set zoals op de foto.

Een politie jumpsuit gekocht met bijpassende bril en handboeien. Komen afspraken zoals aangegeven op de site na. Ik had ze de volgende middag al binnen. Enige puntje ter verbetering is dat de bril los zat in de verpakking (een zak, geen doos) en daardoor door de bezorgingsdienst schade zou kunnen op lopen. Niet gebeurd. Maar wel een mogelijkheid. Vandaar gewoon een dikke 10.

Goede service.

Leiding op tijd binnen. Leuk voor bij house feesten.

Ik heb mijn aankoop bij feestkleding365 positief ervaren

Alles is goed verlopen

Er was een probleem met mijn bestelling, maar dir werd vrij snel aangepakt.

Top levering

Toplevering!!! Bestellen dag erna heb je het al

Snelle levering, duidelijke update , aanrader

Spontaan even snel nog iets bestellen voor Koningsdag, snel geleverd , update qua status heel fijn en mooi product.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW