Vlugge service . Is zoals beschreven.super

Ontroerd van de vlotte levering ,de mooie kwaliteit van kostuum

Zeer zoek vriendelijke site, alles bijna in aanbod zeer makkelijk te vinden. Vlotte leven s avonds 22u30 besteld en om 10u s morgens geleverd . ook de 30 dagen bedenktijd is super. Grote aanrader voor iemand die op zoek is naar een goed kostuum. Hartelijken dank.

Top service, topkwaliteit en zoals steeds beloofd zeer snel geleverd

Goed omschrijving van het product, de maattabellen waren correct . Prima service en product van goede kwaliteit. Een aanrader !

Heel snelle en goede levering

Heel goede services en snelle levering goede prijzen Niet zo overdreven duurt

Eenvoudig te bestellen. Kwaliteit zoals verwacht. Onvergetelijk feest gehad met de kleding.

Heel tevreden over het kostuum. Is heel mooi aan en mijn dochter is in de zevende hemel MAAR vallen wel klein

Supersnel geregeld

Na de grote keuze aan kleding te hebben doorgeneusd , een keuze gemaakt. Besteld en de volgende dag al in huis.

Duidelijke site, snelle verzending

Doen wat ze beloven op hun site, levering was volledig en op tijd. Goede prijsstelling en kwaliteit.

Snelle levering, goed kwaliteit.

Zeer tevreden.

Snelle en vlotte service

Ik had op 2 dagen mijn bestelling en werd goed op de hoogte gebracht wanneer het pakje bij mij zou toekomen

Op en top

Vlotte afhandeling

Heel goed.

Alles ziet er heel goed uit, broek valt wel groter dan de gemeten omtrek. Maar liever wat te groot dan te klein.

Snelle levering, ideale outfit!

Op minder dan 24 uur geleverd. Nette kleding geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

als feestje net zo goed word als feestkleding365.nl kan het niet meer stuk.

Artikelen uitzoeken op site is al een feestje op zich.

Snelle levering. Het verkleedpak paste perfect! Volg zeker de maattabel want de maten wijken af van de standaard confectiematen.

Erg tevreden

Snelle levering goed verpakt goed geprijst,ga zeker vaker bestellen.

Super snelle service!

Een dag later al geleverd!!!!

Uitstekend, snel geleverd

Super, de volgende dag geleverd !!!

Supersnel en ook nog eens goed!

Duidelijke site met handige matentabel. Zeer snelle levering. Zeker aan te bevelen.

Na bestellen de volgende dag bezorgd

Duidelijke site. Gebruiksvriendelijk. Levering binnen 24 uur.

Goede service!

Site is erg makkelijk te bezoeken en alles staat duidelijk en netjes aangegeven. De filters bij de producten zijn ook handig, hierdoor vind je sneller het product waar je naar opzoek bent. Ik ben erg tevreden met deze website.

Zeer tevreden vlotte levering.

Zeer goede ervaring vlotte levering.

Goede producten en snel geleverd

Ik had het vrijdag besteld en zaterdag kwam het al binnen. Ik had er zelfs 10 besteld. Zeer tevreden over de verkleed pakken.

Super snelle levering en leuke items!

Super leuke outfit gekocht, maat klopte ook, alleen jammer dat ik r uit ben gescheurd, beetje dunne stof, dus niet teveel bukken. Glow in the dark make up werkte ook top!

Heel tevreden

's Avonds besteld en de volgende dag in het gekozen pakketpunt geleverd, helemaal prima dus. De kwaliteit van de pruik z'n elfenoortjes is ook beter dan ik voor die prijs verwacht had, geen klachten hier.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW