In de avond besteld, morgen in huis

Had laat in de avond nog een pakketje besteld voor een feestje de volgende dag. Volgende dag (zaterdag) zoals beloofd geleverd. Top !

tevreden

snelle levering . zag eruit zoals omschreven

Goede communicatie en correcte afspraken

Het was een goed begin van de samenwerking.

Snelle levering , correct en prijs / kwaliteit uitstekend

top

Alles goed en snel geregeld

Goed producten

Snel geleverd. Goed kwaliteit. Goedkoop

Besteld, de volgende dag geleverd, correcte maat en model, net zoals getoond op de site. Top!

Prima spullen. Goede prijs kwaliteit verhouding. En zeer snelle service!

Degelijke verkleedjassen

De pokerjassen zijn goede kwaliteit en heel mooi passend. Zeer content van en snelle levering.

Snelle levering voor mooi kostuumpje!

Snel, kwaliteit, goede service

Super snel geleverd maar zeer slechte kwaliteit

Met vriendinnen keken we er naar uit om carnaval te vieren. We beslissen om dezelfde kleedjes te kopen. Bij de eerste bestelling is er eentje kapot. We mogen het terugsturen. Ik bestel een nieuwe, heb geen tijd om het na te kijken en doe het de dag van carnaval aan. Ik ben 5 min vertrokken en ik merk dat er twee grote gaten zitten in het kleedje. Net zoals dat was bij het kleedje van de eerste bestelling.

Supersnelle correcte levering

Zeker een aanrader

Supersnelle levering van prachtige producten

Mijn bestelling bestaande uit een kleurig jaren 80 trainingspak, bijpassende pet, pruik, kleurige zonnebril en goudkleurige schakelkatting en armband werden zeer vlot geleverd. Kwaliteit van de producten is uitstekend, en ik ben er zeer blij mee.

top

goede service en snelle verzending

Snelle levering, artikelen zoals op de website.

De producten werden zeer snel geleverd en zien eruit zoals op de website. De maattabel is wel vrij nipt, ik zou toch steeds een maatje groter nemen.

Super snelle levering

Super snelle levering

Zeer snelle levering

PERFECT

Snel in huis!

Snelle service! Ik moest a la minuut feestkleding hebben. Ik bestelde om 21:30 en het was de volgende dag in huis !!!!

Obelix

Maatvoering En kwaliteit zijn dik in orde. Enige minpunt is dat er geen snor bij zat wat wel de bedoeling had moeten zijn.

Mooie kwaliteit, fijne webshop, alles prima in orde

Leuke kleding en goede kwaliteit

Schattig charleston jurkje, mooie pumps, súper gave glitter bordeelsluipers en tóp shirt bestel! Alles op tijd en gewoon súper kwaliteit!!

Fijne website om te winkelen en razend snelle bezorging

Goede overzichtelijk winkel met uitstekende prijzen. De die is goed te doorzoeken en geeft de juiste selectie van het grote assortiment. Goede props voor fotografen.

Gedeeltelijk tevreden

Heb 2 artikelen besteld. Een daarvan komt de maat goed overeen met bekende maat. Tweede bestelling was een ramp wat maat betrof. Bovenstuk normaal maar bij de heupen kwam de maat niet overheen met wat het zou moeten zijn, veel te krap. Helaas. Heb dit terug moeten sturen en wacht op mijn betaalde retour.

Kwaliteit komt niet overeen met beschrijving en fotos

De kwaliteit van oa de bevestigingen is. Iets in lijn met hoe het voorgesteld wordt. Zeer gevoelig voor scheuren en uitrafelen.

Makkelijk te dragen en comfortabel

Feestpak mee voor de formule 1 race in Jeddah Saudi Arabia. Enorm veel lol gehad, ze wilden allemaal met die gekke Hollander een selfie maken, na de race heel lang gedanst en gefeest en pak bleef goed, kan hem bij het volgende event weer gebruiken.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW