Goede en snelle service

Snelle verzending, goede kwaliteit

Mooie pakken van goede kwaliteit. De verzending is snel en accuraat. Pakken waren te klein, maar na het bestellen van pakken in een maatje groter, werden ook deze pakken snel geleverd.

Snelle levering en snelle afhandeling bij retouren. Tevreden!

Snel en goede kwaliteit

De levering was snel bij ons helemaal noet duur en de kwaliteit van de kledij is goed.

lage kwaliteit

De kwaliteit van de ontvangen kledij is ondermaats voor de prijs die daar tegenover staat. Het was een leuk uitziend pakje en qua uitzicht wel wat op de foto staat, maar van heel dun materiaal. Enkel het "schild" is van steviger materiaal, maar dat was dan weer vervormd en hangt met 2 hele dunne velcro-banden vast aan de rest van het pak.

Zeer goede communicatie en super veel keuze

Zeer tevreden, ook over retour en terugbetaling.

Snel en onvolledig

Bestelling was super snel geleverd. Helaas ontbrak er wel een deel en kon dit niet nageleverd worden. Hebben echter zeer snel geantwoord en een ander voorstel gedaan. Dankjewel

Snelle service. Te vreden over aankoop

Snelle service. Te vreden over aankoop

Supersnelle levering en ook nog goede kwaliteit

Alles zoals beloofd. Snel en zoals beschreven

Het was te groot ondanks de gegeven maten

Ik was heel blij toen ik zag dat de afmetingen van de maten werden gegeven en op basis daarvan zou ik de s met 1 cm speling moeten passen. Toen ik hem echter thuis kreeg was hij eigenlijk best wel ruim. Mijn huisgenootje had ook opgemeten maar bij haar was hij ook wat te groot en paste de s bij haar beter. De verzendkosten waren alleen 5 euro en de retourkosten 3 euro, dus om het terug te sturen en een maat kleiner te bestellen was je alweer bijna de helft van het productbedrag kwijt. We houden ze daarom maar wel, zeker omdat het maar voor 1 avond is, maar als er maten bijstaan ga je er ook vanuit dat je daarop kunt rekenen. Weet dus dat je een maat kleiner moet bestellen! Voor de rest zag het vestje er prima uit

Tevreden

Snelle levering en valt op maat

Zoals boven uitstekend

Dit was mijn eerste ervaring met jullie bedrijf en ik ben zeer tevreden

Snelke verzending en goede service

Duidelijke site en snelle bezorging. Helaas paste het niet.

Snel bezorgd en prima kwaliteit

Snel bezorgd en prima kwaliteit

Perfect snelle levering

Supersnelle levering. Weinig toebehoren. Vrij basic. Enkel broek en vest. Basic qua materiaal. Prijs kwaliteit niet echt super. Voor een pak van 50 euro verwacht ik toch iets betere kwaliteit of meer toebehoren in het pakket.

Snelle service . Helemaal wat ik wou

Dankzij jullie werd carnaval een stralend feest voor mijn petekind . Hij straalde helemaal

Snel geleverd en voldoet aan verwachting

Snel geleverd en voldoet aan verwachting, was zoals op de getoonde afbeeldingen

Zij hebben op hun website aangegeven dat zij het binnen 1 dag kunnen bezorgen en die beloofte zijn ze nagekomen. Hij zoontje was heel erg blij met zijn piraten kostuum en pistool. Heel erg bedankt voor de snelle levering. Zal volgend jaar zeker weer bestellen.

Overzichtelijke en complete website, snel geleverd

Overzichtelijke en complete website, snel geleverd

Goede site, veel keuzemogelijkheden. Er is voor elk wat wils. Terugsturen, betalen, alles is geen probleem.

Precies wat ik nodig had, leuke details en goed gestuurd

Soms zit je eindeloos te scrollen naar een leuke outfit. Toch moet ik zeggen dat deze outfit, voor een schappelijke prijs, precies samenvat wat je nodig hebt als disney prins.

Prima feestkleding voor de een juiste prijs

Voor mij en mijn zoon toffe carnavalskleding gekocht (eerst via Bol, maar daarna gewoon direct bij Feestkleding365.nl zelf). Mooi carnalvalsfeest mee kunnen via, en niet te duur!

Zeer mooi FBI pak!

Zeer mooi FBI pak! Mooie stof, comfortabel, snelle levering. Alleen zouden ze het pak moeten maken in grotere maten, groter dan 46, want iemand met grote borsten moet een grote maat nemen en dit pak is zo graag gewild. Wij hebben het zelf aangepast tot een grote maat wat ook zeer gemakkelijk ging.

Supersnelle en correcte levering!

'S avonds besteld en de dag nadien in de voormiddag al geleverd! Correcte en snelle levering!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW