Snel en goed

Precies zoals het hierboven staat

Zoals verwacht

De maat is precies goed. Leuke jas voor een leuke prijs. Snel verzonden en snel ontvangen!

Fantastische service

Correcte beschrijving van het product. Hele snelle service, prijs kwaliteit.

Goed en snel

Besteld en direct geleverd

Perfect!

Super leuke blouse besteld voor de apres ski! Zit perfect en was super snel bezorgd! Helemaal blij mee :)

Super, vlug bestelling behandeld, en mooi.goede kwaliteit.

Ik was mooi ...iedereen vond me mooi met de carnavalskleding.

levering niet volgens afspraak

Ik heb maandag 2 verkleedkostuums besteld en die werden dinsdag zoals afgesproken geleverd. Net daarom bestelde ik woensdag opnieuw gelijkaardige kostuums met de afspraak dat deze op donderdag zouden geleverd worden. Op donderdag kreeg ik een bericht dat mijn pakket aan huis zal geleverd worden.Een paar uur later een bericht dat het pakket bij een postNl afhaalpunt geleverd wordt. Nu zijn we vrijdag en op het betreffende postnl punt hebben ze in twee dagen nog geen chauffeur van postnl gezien. Met gevolg dat we de pakken niet hebben voor het carnavalweekend a.s.

Perfect en vlot verlopen!

Snelle service, uitstekende kwaliteit

Supersnel en supertof

De bestellingen komen super snel aan! De producten die je besteld hebt komen ook aan hoe dat je het mag verwachten. Super vriendelijke bevestingsmail. Super goed georganiseerde site !

Supersnelle verzending!

Bedankt voor de supersnelle verzending!

Supersnel

Een mooi pak dat goed en netjes is afgewerkt zodat je er misschien jaren plezier van kunt hebben.

Leuk kostuum snel geleverd

Leuk kostuum, goed dat er bij staat dat je best een grotere maat bestelt. Snel geleverd

Perfect!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Hele fijne snelle levering, super top!

Makkelijk de producten te vinden die ik zocht, ruim aanbod en een super snelle levering!

Super mooi

Helemaal blij mee

Hele goede service

Erg goed

Prettige website met veel keuze

Duidelijke en overzichtelijke website met heel veel keuze. Bestellen was makkelijk en het was heel netjes en snel geleverd. De verpakking was echt heel netjes, niet opgepropt in een doos maar netjes op een hanger zodat 't eigenlijk evt zo aan kon zonder 't eerst te hoeven strijken.

Twee keer iets besteld en beide keren binnen een dag geleverd!

Grandioos Fatasticoos!

o Zo fantastisch goede service dat jullie het mogelijk maken dat wij met al onze vriendinnen in dezelfde pakjes kunnen pronken met Carnaval! Alles was binnen 24 uur binnen. En de perfecte maten! We hebben zoveel voorpret gehad daardoor! Dank jullie wel! Groetjes van de Ohlala Edele dames (pakjes) Erg leuk!!

Snelle bezorging

Helaas wel heeft het pakket uren lang voor mijn deur gelegen iedereen had het kunnen pakken. Dat ligt natuurlijk aan dhl dat zijn van die achterlijke halvegaren. Die bezorger was vast als baby op z'n hoofd gevallen.

Doet wat ze belooft.

Snel, kwaliteit, gedegen en adequaat

Vlotte levering, grote kwaliteit voor een kleine prijs.

Super goede en snelle service!

Heel tevreden !

Snelle bezorging, duidelijk informatie

De site werkt fijn en geeft prima informatie. Ook de bezorging was erg snel (de volgende dag in huis) zodat ik het mooi nog aan kon doen met de carnaval!

Top kwaliteit!

Geweldig clownpakje prijs kwaliteit meer dan ok! Top!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW